Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informațiiPetiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”

 

Topic: Ideile voastre de petiții și proiecte din partea Asociației

48 posts, 28992 views
 
Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
Re: Ideile voastre de petitii si proiecte din partea asociatiei punmeister

Redeschid topicul acesta cu urmatoarea propunere pentru AMU.

Odata cu intrarea tramvaielor Astra Imperio Metropolitan in exploatare pe reteaua de tramvai a STB, acestea marcheaza si intrarea primelor tramvaie cu adevarat accesibile/barrier-free, lucru pe care il salut. Insa o problema in privinta accesibilitatii o reprezinta aplasarea foarte sus a validatoarelor, lucru ce poate deveni un impediment pentru cei care sunt in scaune PMR sau celor care pur si simplu nu pot ajunge cu cardul sus la validator. Avand in vedere dimensiunile compacte a validatoarelor Emsyscon ABT3000, propunerea de fata consta in mutarea validatoarelor actuale conform exemplului din poza a doua, sau montarea a doua validatoare suplimentare in proximitarea zonelor rezervate PMR, respectiv usile 2 si 3 ale tramvaiului.

Amplasarea curenta a validatoarelor ABT3000 in tramvaiele Imperio Metropolitan - foto: Cristian Marin
DSC_9886.jpg (1.75 MB; downloaded 1328 times)

Propunere de amplasare a validatoarelor - foto: Siemens AG
im2015110134mo_300dpi.jpeg (1.06 MB; downloaded 1328 times)

 


Re: Ideile voastre de petitii si proiecte din partea asociatiei cris_m

Eu personal sunt curios si la celelalte vehicule (Citaro, Otokar, Citelis, V3A-XX-PPC, Bucur LF) care este inaltimea la care se afla validatoarele. Asa la o prima vedere toate sunt foarte sus.

 


Re: Ideile voastre de petitii si proiecte din partea asociatiei punmeister

Da, doar ca restul au validatoare mult mai mari (atat APtrans-urile vechi cat si ex-Kapsch V760), cu partea de citire card mai joasa.

 


Re: Ideile voastre de petitii si proiecte din partea asociatiei Vasile52

Nu stiu daca acesta este locul potrivit, dar as avea dori ca asociatia sa imi analizeze propunerea legata de banda unica bus pe Bd. Iuliu Maniu, sa determine daca este o propunere viabila, sa modifice daca este necesar acesta propunere si la momentul oportun sa o transmita factorilor de decizie.

De ce ar trebui analizata aceasta propunere?

Bulevardul Iuliu Maniu a avut anul trecut cele mai multe accidente dintre toate arterele din București.

Sursa: https://www.reddit.com/r/Romania/comment ... curești/
Romania-l936.jpg (1.74 MB; downloaded 949 times)


Bulevardul Iuliu Maniu este o intrare importanta pentu București, dar aceasta este asaltată de un flux de traffic imens. Bulevardul Iuliu Maniu a ajuns unul dintre cele mai aglomerate si zgomotoase artere din București. Nivelul de zgomot pe acest bulevard depasind frecvent limitele legale.

Va mulțumesc pentru timpul acordat.

 


Re: Ideile voastre de petiții și proiecte din partea Asociației Vlad V

As vrea sa fac o petitie si cred ca ma puteti ajuta, pentru introducerea unei linii de circulatie (autobuz) pe strazile Rm. Sarat / Rm. Valcea caci ar deservi o buna parte a locuitorilor + Vitan Barzesti, Targul Vitan, Metrou Dristor.

 


Re: Ideile voastre de petiții și proiecte din partea Asociației 1689

Inainte de a deveni o petitie, categoric trebuie sa ne facem temele cu atentie, dar parerea mea e ca TPBI trebuie sa ia taurul de coarne si sa procedeze la o reorganizare majora a traseelor de transport in comun.

Se tot infiinteaza linii care sint plasturi peste situatia creata in anii ‘80, cind s-au mutilat axele principale de transport, fara insa a se adresa problema fundamentala.

Trebuie regindita de la zero reteaua de transport intr-un mod integrat (transport de suprafata si metrou). Iar aici trebuie luat in considerare si faptul ca metroul incepe - incet-incet - sa-si atinga capacitatea maxima (si ma uit la M2 la orele de virf, doar un exemplu).

Propunerea mea ar fi sa deschidem un topic dedicat discutiei pe aceasta tema si - odata ajuns la un proiect - sa inaintati o petitie in acest sens.

 


Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Petiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”  • 
Choose destination

Since our 2284 forum members have written 420984 posts in 5244 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use