Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiReabilitare Pasaj Grant

 

Topic: Discutii dupa finalizarea lucrarilor

6 posts, 430 views
⚠  Forum Rules
Discutii dupa finalizarea lucrarilor shoppy

survola wrote here:
Traficul rutier pe podul Grant din Capitală a fost redeschis, după șase luni de lucrări
Traficul rutier pe podul Grant a fost redeschis, duminică dimineaţă, pe sensul Crângaşi-Turda, după ce în luna octombrie pasajul a fost închis pentru lucrări de modernizare. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că firma privată care a câştigat contractul mai are de executat lucrări la structura de rezistenţă a podului, însă acestea nu presupun restricţii de trafic, scrie News.ro.
„Am promis că pe 31 martie dăm drumul la circulaţia pe acest sens, ne-am ţinut de cuvânt. Mulţumesc Administraţiei Străzilor şi constructorului! În plus, dăm drumul şi pe bretelele de acces şi am dat drumul deja pe cele două linii de tramvai, deci, din punctul de vedere al traficului nu mai există restricţii”, a afirmat primarul general.
Investiţia a costat, în total 54 de milioane de lei, au fost facturate lucrări în valoare de aproape 27 de milioane de lei şi au fost achitaţi 13 milioane de lei, pentru restul de plată sumele sunt prinse în buget, a adăugat Nicuşor Dan.
Edilul a precizat că firma care realizează modernizarea podului mai are de făcut unele lucrări la structura de rezistenţă a podului care nu vor afecta buna desfăşurare a circulaţiei rutiere. Acestea se vor încheia în august 2024, cu un an mai devreme decât termenul prevăzut în contract.
Reprezentantul constructorului, prezent duminică alături de Nicuşor Dan, a explicat că lucrările la structura de rezistenţă se vot desfăşura în intervalul orar 10:00-15:00. Acestea includ montarea unui parapet şi a unor materiale de protecţie anticorozivă. Acesta a precizat că nu se pun probleme cu privire la siguranţa traficului, chiar dacă mai sunt de executat lucrări la structura de rezistenţă a podului.

„Ăsta este avantajul de a lucra cu firme private în loc de companii municipale care chiar dacă vor, nu au expertiza de a face tipul ăsta de lucrări”, a mai spus Nicușor Dan.

Lucrări la pasajele de la Lujerului și Obor
Acesta a anunţat că, după ce s-au constatat probleme la pasajele de la Lujerului, Obor şi la podul de pe drumul spre Ploieşti, Administraţia Străzilor a întocmit documentaţii de intervenţie iar cel mai probabil se vor supune votului Consiliului General indicatorii tehnico-economici pentru lucrări.

Bine ca nu a fost planificat 1 an pentru lucrarea de 3 luni ca si atunci tot s-ar fi laudat la sfarsit primarul ca s-a tinut de promisiune si a adus avantaje.

 


Re: Știri și articole din presă nathalael

Nu tot el a dat lucrarea de pe Prelungirea Ghencea către aceeași companie municipală la care face referire?

 


Re: Știri și articole din presă shoppy

Da, si pe bani imprumutati de la banci, chestie care a promis ca nu o va face.

 


Re: Discutii dupa finalizarea lucrarilor reiny2000

Edilul a precizat că firma care realizează modernizarea podului mai are de făcut unele lucrări la structura de rezistenţă a podului care nu vor afecta buna desfăşurare a circulaţiei rutiere. Acestea se vor încheia în august 2024
Dacă lucrările nu s-au terminat de ce a fost mutat forumul la lucrări finalizate?

 


Re: Discutii dupa finalizarea lucrarilor ByOnu

Un air shot.
Screenshot_20240402-204524_YouTube.jpg (571.89 KB; downloaded 352 times)

 


Re: Discutii dupa finalizarea lucrarilor Costin

Ne-am grabit :) topicul ramane inchis pana cand lucrarile sunt finalizate. Subforumul a fost mutat inapoi la lucrari active.

Scuzati confuzia. Revenim la formatul de lucrare finalizata atunci cand chiar va fi.

 


Home page  • 
Parent forum: Reabilitare Pasaj Grant  • 
Choose destination

Since our 2300 forum members have written 422487 posts in 5265 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use