MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

 

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5421 posts, 1039365 views
 
Go to page:  1  ... 368 369 370 371 372 373 374  ... 388
 
 

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex cris_m

Da, la Poli dadeau jos travertinul de la accesul respectiv (zona din exterior). Am vazut acum 3 saptamani cand am avut de drum in zona, n-am facut poze.

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

16.08.2022
Metrorex continua demersurile pentru deblocarea situatiei create in circulatia trenurilor de metrou, determinata de diminuarea serviciilor de mentenanta si salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract in vigoare.
Astfel, in urma discutiilor purtate cu Alstom S.A. si a platii unor facturi pentru prestatii de mentenanta aferente anului 2022, s-a dispus introducerea in circulatie a 6 trenuri suplimentare, incepand cu data de astazi, 16.08.2022.
In acest context, intervalul de succedare intre trenuri va scadea la 9 – 10 minute, pe toata reteaua de metrou fiind introdus un numar de 40 trenuri.
Reiteram ca, utilizatorii metroului sunt in permanenta informati cu privire la modificarile din programul de circulatie a trenurilor atat in statii, cat si prin intermediul website-ul:www.metrorex.ro.
Continuam demersurile pentru remedierea situatiei intr-un termen cat mai scurt si prezentam scuze calatorilor pentru disconfortul creat!  .

http://www.metrorex.ro/_read770-1

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex BGP2597

Ce glumă prostă. Dacă călătorii ar fi fost informați, s-ar fi obosit măcar să publice un grafic de circulație cu ore clare de plecare de la capetele de magistrale și din stațiile principale, având în vedere că au fost zile în care pe M1/3 circulau câte 3-4 trenuri pe oră și sens, ori ei nu au fost în stare să asigure același grafic măcar 2 zile la rând. Încercai să vezi la ce oră a venit trenul într-o zi, ca a doua zi să fii la aceeași oră în stație, ghinion, a doua zi a trecut cu 5 minute mai devreme.

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

Ce grafic de circlaţie ? Crezi că ei au vreunul ?

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex cris_m

DA! Eu cand mergeam in primavara la facultate stiam clar ca am metrou la orele 9:18, 9:26, 9:34. De fiecare data ajungeam putin inaintea trenului, timpii fiind bine respectati. Pe scurt predictibilitate. In toamna cand o sa reincep facultatea, cu siguranta nu o sa mai fie vorba de asa ceva...

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

Afirmaţia mea se referă de când s-au redus trenurile, nu când circulau normal.

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

Cel mai trist este ca de foarte multe ori reușesc pe tronsonul comun M1-M3 "performanța" să aibă două-trei minute între două trenuri, după care urmează 10 minute de pauză. În aceasta situație, ce predictibilitate vrem ?

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex BGP2597

andrei11 wrote here:
Ce grafic de circlaţie ? Crezi că ei au vreunul ?


Tocmai asta zic, ar fi putut să aibe minima decență să facă un grafic de circulăție cu trenuri reduse și să se țină de el, ca să aibe măcar un strop de predictibilitate, nu să dea drumul la trenuri după ureche.

În schimb nu știu câți ați observat, dar în zilele nelucrătoare au putut să se țină de graficele normale (9-10 minute pe toate magistralele) - testat pe mai multe magistrale în weekenduri diferite, dar în zile lucrătoare cu același număr de trenuri intervalul între trenuri depășea și 15 minute.

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex MikeT

Probabil pentru ca se sta mai mult in fiecare statie in timpul saptamanii, fiind mai aglomerat. Si de aici decalajul si intarzierea.

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

S-au platit facturile restante ? Pare ca s-a revenit la graficul normal de circulatie.
Pana si site-ul metrorex prezinta un interval de 7-8 minute pe M1/M3, in realitate este mai putin:
http://www.metrorex.ro/prima_pagina_p1352-1

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex Valentin

Exact asta voiam sa intreb si eu, am fost surprins sa vad la A.Militara de pe M5 ca apar pe doua linii pe tabela de informare timpul de sosire (era de aprox.6min) si (avand experienta anterioara repetata in acelasi interval orar) soseau aproape simultan la ambele peroane ramele pe urmatoarele statii (pana la Favorit) ceea ce nu era cazul inainte, am crezut ca mi se pare mie.

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

Atunci cand merg, la intervalul regulat, stabilit initial (15.09.2020), la AM se intalnesc ramele pentru RD, ca si la RMC!
La Favorit, pe firul 2 e rama de RD, pe firul 1 e rama de VI, sens Eroilor! ;)
Cel putin asa era deunazi, la plecare 6:13 din RD, respectiv la plecare 15:28 din Eroilor 2!
Din cate spui, cred ca s-a revenit la cadenta normala, ceea ce-i de bun augur!!  :yes:

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex cris_m

Voi ziceti de ieri ca s-a revenit la program normal? Intreb pentru ca miercuri situatia era inca dezastroasa, la Gara de Nord am asteptat 13 minute, pe M2 se afisa o singura sosire la Piata Victoriei, aglomeratie cat cuprinde, mizerie nu mai zic... Ar fi cazul sa isi revina, deja s-a  aglomerat orasul.

 Go to page:  1  ... 368 369 370 371 372 373 374  ... 388
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2251 forum members have written 417663 posts in 5204 topics and 510 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use