Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare linii de tramvai (2022 - 202x)Linia 55 (Bd. Pache Protopopescu - Str. Traian)

Topic: DISCUȚII - Lucrări Bd. Pache Protopopescu

19 posts, 5798 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Pache Protopopescu mirceade

Nu poate asociația insista totuși cu o soluție de peroane vieneze pe Pache?

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Pache Protopopescu PTMZ

Noi am insistat deja cu soluția Viena, toate propunerile noastre și răspunsurile TPBI se găsesc aici.

TPBI a menționat că trebuie modificat cadrul legislativ pentru implementarea soluției și a fost oarecum circumspectă la adresa propunerii: deși recunoaște potențialul pentru accesibilizare, se pare că temerea majoră e legată de vitezomani și de riscul ridicat de accidente.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Pache Protopopescu mirceade

Mda, ținând cont de ce răspunsuri leneșe dă la sesizări conducerea penelistă de la ADI, nu mă miră.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Pache Protopopescu LArSON

Parca am vazut data de azi prin comunicatele Primariei ca fiind startul lucrarilor aici. Vad ca nu s-a anuntat inca suspendarea liniei 55, stie cineva ceva mai concret?

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Pache Protopopescu LArSON

Am vazut in alt topic modificarile traseelor de transport incepand de maine 21 martie, dar pana mai devreme nu se anuntase nimic oficial. Abia acum apare pe comunicate TPBI, tarziu, tarziu, toata lumea va fi socata maine si mai ales luni...

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Linia 55 (Bd. Pache Protopopescu - Str. Traian)  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466214 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”