Topic: Achiziții de troleibuze noi cu autonomie în perioada 2022-2026
256 posts, 72277 views
📖 Pagination options
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Achiziții de troleibuze noi cu autonomie în perioada 2022-2026
orex
Domnu! Tu ai spus altceva, că ”sunt fabricate pe vapor”, remember?
Andrei98 wrote here:orex wrote here:
Aiurea! Ai studiat recenta achiziție din Budapesta pentru care deja există acord-cadru?
Prețul unui Yutong de 18 m, cu 3 ani de mentenanță este de 649.500E (net), cu autonomie de 25 km. Pentru 5 ani valoarea ar crește cu doar 2-3 % /an (max. 40.000E/2 ani).
La acea licitație Bozankaya a venit cu 729.000 E, Solaris cu 973.000E, iar Skoda s-a retras!
În concluzie, sunt cel puțin 2(doi) potențiali ofertanți care să liciteze, fără probleme, sub 800. 000 E/unitate (fara TVA), cu ”full warranty” pe 5(ani).
Nu ai facut altceva decat sa demonstrezi ce am vrut sa zic, un producator european consacrat se apropie de 1 milion euro per bucata fata de...restul.
Domnu! Tu ai spus altceva, că ”sunt fabricate pe vapor”, remember?
- Victor C
-
Posted:
-
Victor C
Deci dacă Yutong ar veni la București cu un preț de 750.000€ bucata, cu aceeași sumă de bani ar putea fi cumpărate 125 de unități, chiar dacă nu sunt fan China, prefer 125 de Yutong-uri decât 100 de Solaris-uri.
Deci dacă Yutong ar veni la București cu un preț de 750.000€ bucata, cu aceeași sumă de bani ar putea fi cumpărate 125 de unități, chiar dacă nu sunt fan China, prefer 125 de Yutong-uri decât 100 de Solaris-uri.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Nu contează ce preferăm, ci că există oferte pe piață care să fie fezabile pentru această achiziție, cu încadrarea-n buget, care să întrunească conformitatea totalității cerințelor solicitate de autoritatea contractantă!
Nu contează ce preferăm, ci că există oferte pe piață care să fie fezabile pentru această achiziție, cu încadrarea-n buget, care să întrunească conformitatea totalității cerințelor solicitate de autoritatea contractantă!
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Mie personal, îmi plac Yutong, deși inițial am fost sceptic în privința lor. Chiar mi se par peste Solaris, chiar HESS. Cât despre livrare, am văzut ce a făcut Solaris cu livrarea de 100 mașini într-un an...au cam fost problematice. Cred că Yutong are o capacitate de producție destul de mare, și pot oferi și calitate.
Mie personal, îmi plac Yutong, deși inițial am fost sceptic în privința lor. Chiar mi se par peste Solaris, chiar HESS. Cât despre livrare, am văzut ce a făcut Solaris cu livrarea de 100 mașini într-un an...au cam fost problematice. Cred că Yutong are o capacitate de producție destul de mare, și pot oferi și calitate.
📖 Pagination options