Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: SAT - Sistemul Automat de Taxare

307 posts, 145727 views

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22

📖 Pagination options
Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare Mihai Neagu

Dar cum se poate incarca la terminalul Selfpay? Am mers recent la stația de Metrou Tineretului, unde se afla un Selfpay cu logo-ul PS4. Pe ecran era o mica reclama făcută de STB cum ca acum pot sa îmi pun călătorii pe cartela STB, însă efectiv pe sistem nu exista niciun buton în acest sens. Erau numai pentru achitare taxe, amenzi de la S4. etc

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare alexandru_gr

Îl găsești în secțiunea alte servicii.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare GPS

Automatele de la metrou pentru plata serviciilor Sector 4 nu au secțiunea Alte Servicii.

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare Mihai Neagu

Tin minte ca aveau.

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare shoppy

Am elucidat, este aceeasi prostie, incompetenta si nepasare a STB care plateste un tert pentru un serviciu pe care il poate oferi chiar el online fara absolut nici o dificultate ca deja are alimentare cu cardul pentru nominale.
Aparatul Selfpay nu citeste cardul STB, deci nu trebuie sa ai cardul la tine si poti sa incarci orice card la care stii seria, deci nu este ca siteul STB evita vreo frauda ca vine unu si zice ca a gresit si a incarcat alt card si ala a consumat banii sau a avut el un bisnis cu vecinu si i-a incarcat cardul si ala nu si-a mai facut treaba sau ce mai incercam eu sa storc creierii, nu, bagi seria, incarci, si gata, ai gresit sau ai alte probleme complicate, treaba ta, hai pa!

Cum functioneaza:
apesi Cautare
tastezi STB
apesi pe bulina cu sigla STB
bagi de mana seria cardului(nu stiu ce se intampla daca gresesti)
apare campul cu suma de incarcare, este completat automat cu 1 ron, apesi pe camp, dai backspace sa stergi 1, introduci ce suma vrei(cica maxim 80ron scrie pe siteul STB)
platesti cash sau cu bon, aparatul nu da rest dar iti da chitanta

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare V2A

STB a achiziționat serviciul de elaborare a unui studiu tehnico-economic pentru înlocuirea sistemului de taxare din regiunea București - Ilfov. Compania câștigătoare este S.C. REDCO PETROCHEMICALS S.R.L., costul fiind de 265.000 lei.
Caietul de sarcini:
SVA424_1.PDF
SVA424_1.PDF (1.19 MB; downloaded 62 times)

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare andreiiul

Am cautat firma respectiva si ceva nu miroase bine in toata afacerea asta.
Firma respectiva avea la nivel de 2024, 1 angajat, o cifra de afaceri de doar ~330k lei dar foarte profitabila avand in vedere ca a raportat un profit net de 247k lei.
Ca si coduri CAEN apare cu
- 6110  - Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu
- 4612 - Intermedieri în comerțul cu combustibili, minereuri, metale și produse chimice pentru industrie
Diferentele sunt destul de mari intre cele 2 coduri, parerea mea.

Inclusiv achizitia s-a facut netransparent (ca mai toate achizitiile directe din SEAP).
Avem asa:
- Data publicare: 03.12.2025 11:50
- Data de raspuns a ofertantului: 03.12.2025 12:09
- Data de raspuns a autoritatii contractante: 03.12.2025 12:10

Firma respectiva se pare ca lucreaza doar cu STB in SEAP, pe partea de achizitii directe, avand tot anul acesta doar acest contract si unul asemanator in tot anul 2024 (Servicii de audit informatic si testari informatice cu o valoare de 235k lei)

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare Andrei98

Au mai dat ei și contractul pentru ceea ce trebuia să fie noul design al lui 417 la o firmă de apartament și nu s-a ales nimic de el. Să ne amintim și de tranziția de la RATB la STB când au cumpărat domeniul stbsa.ro în loc să ia direct stb.ro care era liber? Ca mai apoi cineva nu știm cine să cumpere domeniul stb.ro ca să-l țină ocupat iar apoi STB să-l cumpere cine știe la ce suprapreț.

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare BodoMinea

Toată treaba cu firma respectivă e dubioasă, dar eu m-aș întreba mai degrabă ceva legat de principiu - de ce tot STB, doar unul dintre cei "n" operatori care ar putea opera sub umbrela contractelor delegate de TPBI, face studiul tehnico-economic pentru potențiala înlocuire a întregului sistem de taxare din regiune?
Nu este clar că tot acest aranjament este lipit bandă adezivă și orice actualizare sau retehnologizare pe partea de taxare ar trebui coordonată de TPBI care ar trebui să aibă atribuții directe în acest sens și acces la o echipă de experți în domeniu?

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare shoppy

Adica este firma capusa care le vindea combustibil la care au bagat CAEN-ul de telecomunicatii ca sa le poata da si banii acestia.

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare Andrei98

Asta este doar încă o dovadă că conducerea încă este căpușată masiv iar TPBI există total degeaba și înghite niște bani într-un mod absolut inutil pentru ca lucrurile să meargă tot ca înainte.

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare STB6228

V2A wrote here:
STB a achiziționat serviciul de elaborare a unui studiu tehnico-economic pentru înlocuirea sistemului de taxare din regiunea București - Ilfov. Compania câștigătoare este S.C. REDCO PETROCHEMICALS S.R.L., costul fiind de 265.000 lei.
Caietul de sarcini:
SVA424_1.PDF
SVA424_1.PDF (1.19 MB; downloaded 62 times)

„pentru înlocuirea sistemului de taxare”
Asta înseamnă că scăpăm de validatoarele vechi UTI AP Trans în viitor?

Re: SAT - Sistemul Automat de Taxare BodoMinea

Nu "scăpăm" de nimic în orice fel de viitor apropiat. E doar un studiu tehnico-economic făcut de o firmă "de casă" (aceasta are un singur angajat și nu are un website iar singura ei activitate înregistrată e tot cu STB, deci fără experiență în domeniu), nu un proiect, nu achiziție de software sau echipamente. Probabil nu va avea niciun efect prea curând.

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”