Regiunile RomânieiTransilvaniaJudețul BrașovTransportul în comun din municipiul Brașov (SC RATBV SA)

Topic: Achiziții de autobuze electrice

28 posts, 9378 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Achiziții autobuze electrice prin PNRR Stefan_79

Aparent e un reprezentant legal care reprezintă firma de autobuze Veramo: https://veramo.eu/ , după nume pare ceva polonez.

Re: Achiziții autobuze electrice prin PNRR Adrian.B

Respectivii au licitat și la Timișoara. Babaco Games aparent figurează ca firma de jocuri de noroc.

Re: Achiziții autobuze electrice prin PNRR ed075

S-a schimbat data pentru evaluare tehnica și financiară  pentru data de 14.10.2025 , termenul anterior a fost 28.07.2025
Screenshot_20250724-144453.Moto App Launcher.png (198.71 KB; downloaded 2830 times)

Din nou, evaluările au fost prelungite
Screenshot_20251014-183019.Moto App Launcher.png (213.02 KB; downloaded 2277 times)

Achiziții autobuze electrice prin PNRR Andrei Andraș

S-o mai lungească un pic încât să nu ne mai încadrăm la fondurile PNRR și să scăpăm de achiziția asta inutilă, eventual să se transforme într-una finanțată prin PR Centru de autobuze de 12 m sau de 18 m, că la troleibuze nu sper. Decât 88 de cutii, mai bine 20 de articulate.

ed075 wrote here:
Din nou, evaluările au fost prelungite
Screenshot_20251014-183019.Moto App Launcher.png (213.02 KB; downloaded 2278 times)

Evaluarea tehnica a fost finalizată
Screenshot_20251020-144548.Moto App Launcher.png (219.24 KB; downloaded 2073 times)

Se pare că câștigătorul a fost selectat,dar inca nu apare niciun PV.
e-licitatie.ro
Screenshot_20251116-115531.Moto App Launcher.png (212.01 KB; downloaded 1834 times)

Achiziții de autobuze electrice Andrei Andraș

BMC a câștigat licitația, dar Otokar a contestat rezultatul. Nici nu știu dacă să mă bucur sau nu.

Oferta păcăniștilor și cea a Solaris au fost declarate neconforme.
CONTESTATIE REZULTAT FINAL.pdf
CONTESTATIE REZULTAT FINAL.pdf (7.36 MB; downloaded 56 times)

Re: Achiziții de autobuze electrice Mihai Neagu

Se vor alege si brasovenii cu cel mai raspandit model de autobuz electric din tara?  :popa:  :headbash:

Re: Achiziții de autobuze electrice PheonixLema_BV

Andrei Andraș wrote here:
BMC a câștigat licitația, dar Otokar a contestat rezultatul. Nici nu știu dacă să mă bucur sau nu.

Oferta păcăniștilor și cea a Solaris au fost declarate neconforme.
CONTESTATIE REZULTAT FINAL.pdf
CONTESTATIE REZULTAT FINAL.pdf (7.36 MB; downloaded 56 times)

A venit Scripcă, doar ştiți ca el e fan BMC...

Re: Achiziții de autobuze electrice Nenea_titi

Din ce am observat, SOR nu sunt o referință în fiabilitate. Păcat că nu a luat Solaris. Dar observ că SOR se strică mai des...cel puțin la București, aceste Granton (deși nu îmi plac deloc la design) au fost bunicele. Confortul e sub orice critică, mici și înghesuite, dar se pare că se țin ok. Puteau fi BYD, dar asta e.

Ne putem lua gândul de la cele 88 de autobuze, a fost pierdută finanțarea.

Între timp:
Primăria Municipiului Braşov a depus cererea de finanțare pentru obiectivul de investitii „Achiziție autobuze electrice articulate în Municipiul Brașov” – cod SMIS 362129 în cadrul Programului Regiunea Centru, Prioritatea 4 – O regiune cu mobilitate urbană durabilă, OS 2.8. Promovarea mobilității urbane multimodale durabile, ca parte a tranziției către o economie cu zero emisii de dioxid de carbon, Acțiunea 4.1 - Dezvoltarea mobilității urbane durabile in Municipiile Regiunii Centru (inclusiv Zone Metropolitane si Zone Funcționale Urbane) Apel 2 – 2025.

Proiectul „Achiziție autobuze electrice articulate în Municipiul Brașov” – cod SMIS 362129 prevede achiziția a 10 autobuze electrice articulate pentru creșterea atractivității și capacității sistemului de transport public. Cele 10 autobuze electrice vor funcționa pe Linia 2B - 6 autobuze și pe Linia 28 - 4 autobuze. În caz de nevoie, urgențe justificate acestea pot fi relocate pe alte linii cu cerere ridicată de transport și cu un deficit de capacitate.

Valoarea investiției este de 47.093.200,00 lei (TVA inclus) la care se adaugă cheltuieli pentru activități soft privitoare la creșterea capacității administrative a beneficiarilor, valoarea totală a proiectului fiind de lei 49.231.874,98 lei (inclusiv TVA).
Proiect de HCL.pdf
Proiect de HCL.pdf (220.16 KB; downloaded 12 times)
Referat de aprobare.pdf
Referat de aprobare.pdf (203.39 KB; downloaded 11 times)

Re: Achiziții de autobuze electrice Nenea_titi

Deci loc este pentru:

Solaris Urbino 18
Karsan E ATA 18

Poate:
SOR NS18 ELECTRIC
Yutong U18
Sau: BYD modelul de 18 m.

Sau poate avem surprize:
Citaro ELECTRIC articulat.

Andrei Andraș wrote:
Ne putem lua gândul de la cele 88 de autobuze, a fost pierdută finanțarea.
Astăzi s-a semnat contractul cu BMC. Finanțarea prin PNRR rămâne în continuare pierdută, urmând ca municipalitatea să găsească alte fonduri nerambursabile.

Contractul semnat este în valoare de 187.070.400 RON.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Brașov (SC RATBV SA)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463957 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”