Topic: Chestionar privind nivelul de satisfacție față de forum
4 posts, 1313 views-
- Costin
-
Posted:
-
Chestionar privind nivelul de satisfacție față de forum
Costin
A trecut destul de mult timp de la ultimul chestionar, așa că ca a venit iar momentul să vă întrebăm: cum ne descurcăm? Ce am putea îmbunătăți?
Vă invităm să completați urmatorul chestionar, estimăm că va dura sub 5 minute:
https://forms.gle/pFzo4k7iYttnDQ3Z8
Vă mulțumim!
A trecut destul de mult timp de la ultimul chestionar, așa că ca a venit iar momentul să vă întrebăm: cum ne descurcăm? Ce am putea îmbunătăți?
Vă invităm să completați urmatorul chestionar, estimăm că va dura sub 5 minute:
https://forms.gle/pFzo4k7iYttnDQ3Z8
Vă mulțumim!
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Chestionar privind nivelul de satisfacție față de forum
Costin
Am dori sa tinem chestionarul deschis pana pe 1 noiembrie, deci mai sunt 5 zile in care puteti sa ne dati feedback.
Si nu in ultimul rand, multumim celor care au facut-o deja!
Am dori sa tinem chestionarul deschis pana pe 1 noiembrie, deci mai sunt 5 zile in care puteti sa ne dati feedback.
Si nu in ultimul rand, multumim celor care au facut-o deja!
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Va reamintesc tuturor celor interesati ca azi este ultima zi in care chestionarul este deschis!
Va reamintesc tuturor celor interesati ca azi este ultima zi in care chestionarul este deschis!
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Iata si rezultatele chestionarului:
In numele intregii echipe administrative, va multumim pentru increderea acordata!
In ceea ce priveste imbunatatirile viitoare ale forumului, rezultatele chestionarului se vor reflecta, cel mai probabil, in ordinea in care voi implementa respectivele functionalitati.
Incheiem, astfel, aceasta initiativa, si multumim tuturor celor care au contribuit!
Iata si rezultatele chestionarului:
Chestionar forum 2025.pdf
Chestionar forum 2025.pdf (720.07 KB; downloaded 46 times)
In numele intregii echipe administrative, va multumim pentru increderea acordata!
In ceea ce priveste imbunatatirile viitoare ale forumului, rezultatele chestionarului se vor reflecta, cel mai probabil, in ordinea in care voi implementa respectivele functionalitati.
Incheiem, astfel, aceasta initiativa, si multumim tuturor celor care au contribuit!
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination