Topic: Achiziții de autobuze electrice
28 posts, 9357 views
📖 Pagination options
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Re: Achiziții autobuze electrice prin PNRR
Stefan_79
Aparent e un reprezentant legal care reprezintă firma de autobuze Veramo: https://veramo.eu/ , după nume pare ceva polonez.
Aparent e un reprezentant legal care reprezintă firma de autobuze Veramo: https://veramo.eu/ , după nume pare ceva polonez.
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Respectivii au licitat și la Timișoara. Babaco Games aparent figurează ca firma de jocuri de noroc.
Respectivii au licitat și la Timișoara. Babaco Games aparent figurează ca firma de jocuri de noroc.
- ed075
-
Posted:
-
ed075
S-a schimbat data pentru evaluare tehnica și financiară pentru data de 14.10.2025 , termenul anterior a fost 28.07.2025
S-a schimbat data pentru evaluare tehnica și financiară pentru data de 14.10.2025 , termenul anterior a fost 28.07.2025
Screenshot_20250724-144453.Moto App Launcher.png (198.71 KB; downloaded 2817 times)
- ed075
-
Posted:
-
ed075
Din nou, evaluările au fost prelungite
Screenshot_20251014-183019.Moto App Launcher.png (213.02 KB; downloaded 2264 times)
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Achiziții autobuze electrice prin PNRR
Andrei Andraș
S-o mai lungească un pic încât să nu ne mai încadrăm la fondurile PNRR și să scăpăm de achiziția asta inutilă, eventual să se transforme într-una finanțată prin PR Centru de autobuze de 12 m sau de 18 m, că la troleibuze nu sper. Decât 88 de cutii, mai bine 20 de articulate.
S-o mai lungească un pic încât să nu ne mai încadrăm la fondurile PNRR și să scăpăm de achiziția asta inutilă, eventual să se transforme într-una finanțată prin PR Centru de autobuze de 12 m sau de 18 m, că la troleibuze nu sper. Decât 88 de cutii, mai bine 20 de articulate.
- ed075
-
Posted:
-
ed075
Evaluarea tehnica a fost finalizată
ed075 wrote here:
Screenshot_20251014-183019.Moto App Launcher.png (213.02 KB; downloaded 2265 times)
Evaluarea tehnica a fost finalizată
Screenshot_20251020-144548.Moto App Launcher.png (219.24 KB; downloaded 2060 times)
- ed075
-
Posted:
-
ed075
Se pare că câștigătorul a fost selectat,dar inca nu apare niciun PV.
Se pare că câștigătorul a fost selectat,dar inca nu apare niciun PV.
e-licitatie.ro
Screenshot_20251116-115531.Moto App Launcher.png (212.01 KB; downloaded 1821 times)
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Achiziții de autobuze electrice
Andrei Andraș
BMC a câștigat licitația, dar Otokar a contestat rezultatul. Nici nu știu dacă să mă bucur sau nu.
Oferta păcăniștilor și cea a Solaris au fost declarate neconforme.
BMC a câștigat licitația, dar Otokar a contestat rezultatul. Nici nu știu dacă să mă bucur sau nu.
CONTESTATIE REZULTAT FINAL.pdf
CONTESTATIE REZULTAT FINAL.pdf (7.36 MB; downloaded 56 times)
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Re: Achiziții de autobuze electrice
Mihai Neagu
Se vor alege si brasovenii cu cel mai raspandit model de autobuz electric din tara?
Se vor alege si brasovenii cu cel mai raspandit model de autobuz electric din tara?
- PheonixLema_BV
-
Posted:
-
PheonixLema_BV
A venit Scripcă, doar ştiți ca el e fan BMC...
Andrei Andraș wrote here:
CONTESTATIE REZULTAT FINAL.pdfCONTESTATIE REZULTAT FINAL.pdf (7.36 MB; downloaded 56 times)
A venit Scripcă, doar ştiți ca el e fan BMC...
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Din ce am observat, SOR nu sunt o referință în fiabilitate. Păcat că nu a luat Solaris. Dar observ că SOR se strică mai des...cel puțin la București, aceste Granton (deși nu îmi plac deloc la design) au fost bunicele. Confortul e sub orice critică, mici și înghesuite, dar se pare că se țin ok. Puteau fi BYD, dar asta e.
Din ce am observat, SOR nu sunt o referință în fiabilitate. Păcat că nu a luat Solaris. Dar observ că SOR se strică mai des...cel puțin la București, aceste Granton (deși nu îmi plac deloc la design) au fost bunicele. Confortul e sub orice critică, mici și înghesuite, dar se pare că se țin ok. Puteau fi BYD, dar asta e.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Ne putem lua gândul de la cele 88 de autobuze, a fost pierdută finanțarea.
Între timp:
Între timp:
Primăria Municipiului Braşov a depus cererea de finanțare pentru obiectivul de investitii „Achiziție autobuze electrice articulate în Municipiul Brașov” – cod SMIS 362129 în cadrul Programului Regiunea Centru, Prioritatea 4 – O regiune cu mobilitate urbană durabilă, OS 2.8. Promovarea mobilității urbane multimodale durabile, ca parte a tranziției către o economie cu zero emisii de dioxid de carbon, Acțiunea 4.1 - Dezvoltarea mobilității urbane durabile in Municipiile Regiunii Centru (inclusiv Zone Metropolitane si Zone Funcționale Urbane) Apel 2 – 2025.
Proiectul „Achiziție autobuze electrice articulate în Municipiul Brașov” – cod SMIS 362129 prevede achiziția a 10 autobuze electrice articulate pentru creșterea atractivității și capacității sistemului de transport public. Cele 10 autobuze electrice vor funcționa pe Linia 2B - 6 autobuze și pe Linia 28 - 4 autobuze. În caz de nevoie, urgențe justificate acestea pot fi relocate pe alte linii cu cerere ridicată de transport și cu un deficit de capacitate.
Valoarea investiției este de 47.093.200,00 lei (TVA inclus) la care se adaugă cheltuieli pentru activități soft privitoare la creșterea capacității administrative a beneficiarilor, valoarea totală a proiectului fiind de lei 49.231.874,98 lei (inclusiv TVA).
Proiect de HCL.pdf
Proiect de HCL.pdf (220.16 KB; downloaded 11 times)
Referat de aprobare.pdf
Referat de aprobare.pdf (203.39 KB; downloaded 11 times)
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Deci loc este pentru:
Solaris Urbino 18
Karsan E ATA 18
Poate:
SOR NS18 ELECTRIC
Yutong U18
Sau: BYD modelul de 18 m.
Sau poate avem surprize:
Citaro ELECTRIC articulat.
Deci loc este pentru:
Solaris Urbino 18
Karsan E ATA 18
Poate:
SOR NS18 ELECTRIC
Yutong U18
Sau: BYD modelul de 18 m.
Sau poate avem surprize:
Citaro ELECTRIC articulat.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Contractul semnat este în valoare de 187.070.400 RON.
Andrei Andraș wrote:Astăzi s-a semnat contractul cu BMC. Finanțarea prin PNRR rămâne în continuare pierdută, urmând ca municipalitatea să găsească alte fonduri nerambursabile.
Contractul semnat este în valoare de 187.070.400 RON.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Brașov (SC RATBV SA)
•
Choose destination