Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2333 posts, 501451 views

Go to page:  1  ... 161 162 163 164 165 166 167

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația Stefan_79

Din acest mesaj puteți modifica:
Linia 1: Sere Km5 - CET - Tomis III (circulă în intervalul 5.15 - 8.00, 13.00 - 19.00 L-V; 6.00 - 8.00, 15.00 - 17.00 S-D)

Cu:
Linia 1: Sere Km5 - CET - Boema - Str. Suceava - City Park Mall - Tomis III
(Retur: Tomis III - Boema - CET - Sere Km5) - (circulă în intervalul 5.15 - 8.00, 13.00 - 19.00 L-V; 6.00 - 8.00, 15.00 - 17.00 S-D)

Și
Linia 3: Tomis Nord - Tomis III - Sanatoriul TBC Palazu Mare

Cu:
Linia 3: Tomis Nord - Str. Suceava - City Park Mall - Tomis III - Sanatoriul TBC Palazu Mare

Totodată:
Linia E1: Gară CFR - Tomis III via bd. Alexandru Lăpușneanu - Școala 7 - Școala 29 - Școala 38 și retur.

Cu:
Linia E1: Gară CFR - Tomis III via bd. Alexandru Lăpușneanu - Școala 7 - Școala 29
(Retur: Școala 29 - Școala 38 - Str. Suceava - Școala 7 - Gară CFR via bd. Alexandru Lăpușneanu)

De la postarea mesajului meu au avut loc modificări ale traseelor din cauza instituirii unor sensuri unice pe străzile pe care circulau aceste linii.

Re: Dialog cu administrația Costin

Nefiind primul mesaj din topic, care adesea functioneaza ca o prezentare a topicului respectiv (precum in cazul de la Bistrita), eu as sugera postarea unui mesaj nou cu modificarile aferente. Astfel, raman documentate toate variantele unui traseu.

Re: Dialog cu administrația Stefan_79

Mulțumesc pentru sugestie!

Re: China Costin

radupop wrote here:
NU am facut politica in sensul ca nu am mentionat niciun partid din nicio tara. Inteleg ca se poate interpreta (extinde) ceea ce am afirmat (nu exista fapte ci doar interpretari, vorba lui Nietzsche), ca incalcare a regulamentului. Ok, admit interpretarea asta, desi nu-s de acord cu ea (dar oricum e irelevant).
In acest caz, doresc sa-mi inchid contul pe acest forum (considera asta ca autosanctiune). Cum procedez?
Multumesc,

Nu exista posibilitatea de a auto-suspenda un cont pe acest forum, este alegerea fiecaruia cand viziteaza forumul, cat contribuie, si cand alege sa NU mai viziteze forumul. Conturile si mesajele se pastreaza intacte si pe termen nedefinit, cu exceptia solicitarii anonimizarii contului in baza GDPR, cand contul va fi sters, iar mesajele pastrate intacte.

Re: Dialog cu administrația radupop

Da, doresc stergerea contului, nu si stergerea mesajelor. Multumesc.

Re: Dialog cu administrația Costin

In regula, urmeaza instructiunile din termenele si conditiile de utilizare privind "dreptul de a fi uitat" conform GDPR si se va rezolva.

Poti, te rog frumos sa fii specific?
De unde sa iau instructiunile din termenele si conditiile de utilizare privind "dreptul de a fi uitat" conform GDPR.
Mai ales ca nici nu am cui sa scriu (nu am niciun mail la care sa fac o adresa/solicitare). Multumesc anticipat.
Chiar nu am niciun gust sa ma duc la autoritatea GDPR - https://www.dataprotection.ro/.

Mentionez ca nu am gasit in regulamentul forumului nimic specific.
Asadar, cui ma adresez, catre cine fac adresa/mail pentru a mi se suspenda/sterge contul?
Multumesc frumos.

Go to page:  1  ... 161 162 163 164 165 166 167

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2407 forum members have written 432322 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”