Topic: Dialog cu administrația
2365 posts, 520500 views
📖 Pagination options
- Costin
-
Posted:
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Re: Dialog cu administrația
Mihai Neagu
Salutare. As dori si eu va rog redenumirea acestui subiect: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... ageNum=1 in "Bucharest Trolleybuses (Roblox)". Va multumesc anticipat.
Salutare. As dori si eu va rog redenumirea acestui subiect: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... ageNum=1 in "Bucharest Trolleybuses (Roblox)". Va multumesc anticipat.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Cred ca nu intelegi cum functioneaza subiectele pe forum. Un subiect trebuie sa aiba .......un subiect. Sa poti defini ce e on si off topic. Si tot asa.
Creeaza altul nou. Daca abandonezi si proiectul respectiv si te apuci de altul, creezi iar topic nou. Si tot asa. Sa poata intelege ceva cine ti le va citi si peste 10 ani.
Bonus, amintesc ca OMSI are subforum separat.
Cred ca nu intelegi cum functioneaza subiectele pe forum. Un subiect trebuie sa aiba .......un subiect. Sa poti defini ce e on si off topic. Si tot asa.
Creeaza altul nou. Daca abandonezi si proiectul respectiv si te apuci de altul, creezi iar topic nou. Si tot asa. Sa poata intelege ceva cine ti le va citi si peste 10 ani.
Bonus, amintesc ca OMSI are subforum separat.
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Puteți modifica mesajul evidențiat din primul citat, eliminând paranteza pătrată ce apare la sfârșitul propoziției? Mulțumesc anticipat!
Puteți modifica mesajul evidențiat din primul citat, eliminând paranteza pătrată ce apare la sfârșitul propoziției? Mulțumesc anticipat!
- Costin
-
Posted:
-
- thatspongy
-
Posted:
-
thatspongy
Bună seara! Pe topicul Astra IVA BM1, site-ul nu îmi permite să postez un mesaj. Am rescris mesajul de două ori, dar tot nu funcționează.
Bună seara! Pe topicul Astra IVA BM1, site-ul nu îmi permite să postez un mesaj. Am rescris mesajul de două ori, dar tot nu funcționează.
image_2024-10-27_212904612.png (19.1 KB; downloaded 900 times)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Eu am scris, previzualizat, postat si apoi sters un mesaj acolo chiar acum, fara probleme.
Oricum e ciudat mesajul "http error 400", daca e eroare pe server ar trebui sa fie 500, 400 mai degraba indica o problema cu informatia trimisa. Era un fisier atasat mai "ciudat"? Vreun caracter special in mesaj?
Eu am scris, previzualizat, postat si apoi sters un mesaj acolo chiar acum, fara probleme.
Oricum e ciudat mesajul "http error 400", daca e eroare pe server ar trebui sa fie 500, 400 mai degraba indica o problema cu informatia trimisa. Era un fisier atasat mai "ciudat"? Vreun caracter special in mesaj?
- thatspongy
-
Posted:
-
thatspongy
Nu cred, am scris cu caractere normale si cu diacritice, am specificat sursa cu URL si am folosit Italic, iar fisierul e PNG.
Actualizare: Am rezolvat problema, era de la fisier.
Nu cred, am scris cu caractere normale si cu diacritice, am specificat sursa cu URL si am folosit Italic, iar fisierul e PNG.
Actualizare: Am rezolvat problema, era de la fisier.
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Rog un moderator să modifice titlul subiectului acesta în „Autocarele MAZ-152 ale RATC Constanța (2002-2022)”. Mulțumesc anticipat!
Rog un moderator să modifice titlul subiectului acesta în „Autocarele MAZ-152 ale RATC Constanța (2002-2022)”. Mulțumesc anticipat!
- Costin
-
Posted:
-
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Va rog sa inlocuiti acest mesaj cu urmatorul text:
Va rog sa inlocuiti acest mesaj cu urmatorul text:
Încep acest topic cu o listă a acestor vehicule:
B 01 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2022
B 107 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2022
B 108 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2022
B 115 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2022
B 116 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2022
B 118 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2022
B 156 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2019
B 157 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2019
B 158 TMX - Guleryuz Ecoline 12 - an fab. 2019
B 159 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2022
B 165 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2022
BN 14 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2018 (nr. leasing: B 129 TMX)
BN 38 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2018
BN 44 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2018 (nr. leasing: B 128 TMX)
BN 71 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2018
BN 76 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2018
BN 79 TMX - Guleryuz Ecoline 10 - an fab. 2018
La data de 01.11.2024, toate sunt funcționale
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Dar in noul mesaj lipsesc unele corespondente cu numarul de leasing, nu le ai?
Dar in noul mesaj lipsesc unele corespondente cu numarul de leasing, nu le ai?
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Nu sunt luate in leasing, am uitat doar sa le pun in mesajul initial.
Nu sunt luate in leasing, am uitat doar sa le pun in mesajul initial.
- Costin
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination