Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2341 posts, 509137 views

Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 168

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația Costin

De principiu nu stergem sau dezactivam conturi la cerere.

Singura optiune este in baza GDPR conform regulamentului, vezi ultimul capitol de aici: https://forum.metrouusor.com/TermsAndConditions

Re: Dialog cu administrația survola

Se poate inlocui poza din postarea mea de astazi de la „Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor” cu aceasta, in care am acoperit numerele masinilor care sunt parcate?
DSC_0026.JPG (1.72 MB; downloaded 2261 times)

Re: Dialog cu administrația cris_m

Rezolvat!

Re: Dialog cu administrația MateiTramspotter

Ai putea să-mi ștergi poza de la concursul foto deoarece încalcă regulament topicul și este portret?

Re: Dialog cu administrația cris_m

Am sters fotografia, revino cu alta. :)

Re: Dialog cu administrația Cezar210

Am observat că, de ceva vreme, funcția de a afișa imaginile unui utilizator (din tabloul utilizatorului) nu mai funcționează. Dacă apăs pe o imagine (link-ul ei, de fapt), afișează mesajul că pagina nu există.

Notat, o sa investighez saptamana viitoare.

Rezolvat!

Re: Dialog cu administrația Cezar210

În ultimul meu mesaj de aici, am scris, din greșeală, "V3A-93 44", în loc de 362. V-aș ruga să modificați textul respectiv, din "44" în "362".

Rezolvat!

Re: Dialog cu administrația 1689

Exista o posibilitate de a marca automat ca “citite” (sau ignore) mesajele dintr-un anumit subiect ?

Concret, mi-as dori ca topicul “Istoria transportului în comun din București sa nu-mi mai arate mesaje noi atita timp cit se posteaza ceva in subiectul Subiect: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou.

Multumesc anticipat pentru sugestii.

Nu exista o asemena optiune. Ma gandesc ca o alternativa ar fi abonarea la acele subiecte care te intereseaza, astfel incat vei primi notificari pe mail deapre postari noi doar acolo unde te intereseaza. Dar chiar si asa, topicele neinteresante vor continua sa apara necitie in interfata forumului.

Re: Dialog cu administrația 1689

Din pacate, da, asa se pare…

Am propus - in topicul respectiv - o alternativa.

Sa vedem ce se intimpla.

Dar este extrem de enervant sa urmaresti un topic si sa vezi - intr-un final - ca este doar ceva nesimticativ pentru subiectul in sine…

Inteleg pasiunea si o respect, dar poate gasim o solutie care sa functioneze pentru toti ?

Re: ZTE Granton 12m 1689

Costin wrote here:
Pozele neconforme cu regulamentul au fost sterse.

Sincer, data fiind noutatea, poate c-am putea fi mai flexibili in ceea ce priveste regulamentul…?

Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 168

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433591 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”