Infrastructura rutieră din RomâniaLucrări la drumuri naționalePod peste Dunăre la Brăila spre Tulcea (DN22B - DN22)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

247 posts, 49461 views

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 18

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului orex

Cum tragi, mneata, oaresce concluzii desantate, dar probabil ca e ora divina!
Daca mai crezi ca cineva mai musca la chifteaua WEbuild, fara o sanctiune drastica, esti poet!
Certificat negativ scrie pe rebrenduita! :yes:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului subway guru

Si ala se poate contesta, nu te lasa leganat in iluzii. Hai sa vedem lucrarea terminata si mai discutam.
Daca nu ma insel chestia cu certificatele e ulterioara semnarii contractului deci nu se aplica retroactiv, asa ca sa mai lasam gargara propagandistica si populismele ieftine.

Dar ceva on topic poti spune sau te depaseste subiectul?
:bleah:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului andrei11

De la moderator citire:
Pentru  Congo Brazzaville,  Congo Kinshasa, Burkina Faso, alipirea la Russia,  samd deschideţi forum separat dacă vreţi. Aici nu vă pot încadra nicăieri. Mesajele au fost pierdute, dintr-o regretabilă eroare voluntară.

Re: Știri și articole din presă raducu.popa

orex wrote here:
EL e Radu Arama protagonostul care ne-a delectat cu cele mai de efect filmari de la ”Golden Gate de Romania”, si nu numai!

Salut. Se face o confuzie, cel din video-ul de mai sus sunt eu si numele meu este Raducu Popa. Cam tarziu am vazut asta, la sesizarea unui coleg, scuze.

Re: Știri și articole din presă subway guru

Sunt doi de Radu chititi pe reportaje de la pod, de aici confuziile.
Ar trebui sa-i rugam pe cei doi sa-si ridice direct fiecare aici pe forum productiile ca sa nu ne mai confuzam fara sa vrem.
:love:

Re: Știri și articole din presă ByOnu

orex wrote here:
Constructorul italian al podului suspendat peste Dunăre de la Brăila este în continuare în întârziere

Credeam ca macar lucrarea asta merge bine in tara asta. Orice vor face, nu cumva sa se rezilieze. Atat ne-ar trebui, sa ramanem cu un pod suspendat ...suspendat. Ar fi un pericol enorm. Ne-ar costa de 10x mai mult finalizarea lucrarilor ulterior. Cu intarzieri sau fara, trebuie continuat santierul. Sa nu cumva sa dea dovada statul de un exces de zel.

Re: Știri și articole din presă shoppy

Da, podul este ceva extraordinar, dar nu se poate gandi asa ca altfel o sa ajungem ca toti sa construiasca 90% din lucrare si dupaia sa spuna "dati-ne ce cerem ca oricum e mai ieftin decat sa se conserve si sa se reia peste 2 ani", justitia trebuie sa lucreze si deciziile sa se respecte.
Bine, cat imp se lucreaza inseamna ca ori se negociaza ori nu este situatia atat de neagra, deci este bine.

Re: Știri și articole din presă orex

@ByOnu
Nu-ti face griji, ii vor lasa pe rebrenduiti sa se zbenguie, in voie, intrucat CNAIR are mainile legate fedeles!
Deci, cine ar trebui sa depuna ”cotizatia” la casierie?! :yes:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului BIGRED1984

M-am tot uitat pe filme dar nu-mi dau seama, exista vreo parcare in proiectul ala , inainte/dupa pod ?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului orex

Cred ca-ti poti raspunde acum, fara niciun fel de dubiu, la intrebare! ;)

Acel rost de dilatatie la viaductul de beton-armat e o chestie relativ banala.
Asteptam cu mare interes sa vedem cum arata rostul de dilatatie la podul cel mare!  :mrgreen:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului BIGRED1984

orex wrote here:
Cred ca-ti poti raspunde acum, fara niciun fel de dubiu, la intrebare! ;)

Deci raspunsul pare ca nu este. Mi se pare incredibil, la un asemenea proiect.

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 18

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pod peste Dunăre la Brăila spre Tulcea (DN22B - DN22)  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434790 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”