Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
247 posts, 49461 views
📖 Pagination options
- orex
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
orex
Cum tragi, mneata, oaresce concluzii desantate, dar probabil ca e ora divina!
Daca mai crezi ca cineva mai musca la chifteaua WEbuild, fara o sanctiune drastica, esti poet!
Certificat negativ scrie pe rebrenduita!
Cum tragi, mneata, oaresce concluzii desantate, dar probabil ca e ora divina!
Daca mai crezi ca cineva mai musca la chifteaua WEbuild, fara o sanctiune drastica, esti poet!
Certificat negativ scrie pe rebrenduita!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si ala se poate contesta, nu te lasa leganat in iluzii. Hai sa vedem lucrarea terminata si mai discutam.
Daca nu ma insel chestia cu certificatele e ulterioara semnarii contractului deci nu se aplica retroactiv, asa ca sa mai lasam gargara propagandistica si populismele ieftine.
Si ala se poate contesta, nu te lasa leganat in iluzii. Hai sa vedem lucrarea terminata si mai discutam.
Daca nu ma insel chestia cu certificatele e ulterioara semnarii contractului deci nu se aplica retroactiv, asa ca sa mai lasam gargara propagandistica si populismele ieftine.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Dar ceva on topic poti spune sau te depaseste subiectul?
Dar ceva on topic poti spune sau te depaseste subiectul?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
De la moderator citire:
Pentru Congo Brazzaville, Congo Kinshasa, Burkina Faso, alipirea la Russia, samd deschideţi forum separat dacă vreţi. Aici nu vă pot încadra nicăieri. Mesajele au fost pierdute, dintr-o regretabilă eroare voluntară.
De la moderator citire:
Pentru Congo Brazzaville, Congo Kinshasa, Burkina Faso, alipirea la Russia, samd deschideţi forum separat dacă vreţi. Aici nu vă pot încadra nicăieri. Mesajele au fost pierdute, dintr-o regretabilă eroare voluntară.
- raducu.popa
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
raducu.popa
Salut. Se face o confuzie, cel din video-ul de mai sus sunt eu si numele meu este Raducu Popa. Cam tarziu am vazut asta, la sesizarea unui coleg, scuze.
orex wrote here:
EL e Radu Arama protagonostul care ne-a delectat cu cele mai de efect filmari de la ”Golden Gate de Romania”, si nu numai!
Salut. Se face o confuzie, cel din video-ul de mai sus sunt eu si numele meu este Raducu Popa. Cam tarziu am vazut asta, la sesizarea unui coleg, scuze.
- Costin
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Sunt doi de Radu chititi pe reportaje de la pod, de aici confuziile.
Ar trebui sa-i rugam pe cei doi sa-si ridice direct fiecare aici pe forum productiile ca sa nu ne mai confuzam fara sa vrem.
Sunt doi de Radu chititi pe reportaje de la pod, de aici confuziile.
Ar trebui sa-i rugam pe cei doi sa-si ridice direct fiecare aici pe forum productiile ca sa nu ne mai confuzam fara sa vrem.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Credeam ca macar lucrarea asta merge bine in tara asta. Orice vor face, nu cumva sa se rezilieze. Atat ne-ar trebui, sa ramanem cu un pod suspendat ...suspendat. Ar fi un pericol enorm. Ne-ar costa de 10x mai mult finalizarea lucrarilor ulterior. Cu intarzieri sau fara, trebuie continuat santierul. Sa nu cumva sa dea dovada statul de un exces de zel.
orex wrote here:
Constructorul italian al podului suspendat peste Dunăre de la Brăila este în continuare în întârziere
Credeam ca macar lucrarea asta merge bine in tara asta. Orice vor face, nu cumva sa se rezilieze. Atat ne-ar trebui, sa ramanem cu un pod suspendat ...suspendat. Ar fi un pericol enorm. Ne-ar costa de 10x mai mult finalizarea lucrarilor ulterior. Cu intarzieri sau fara, trebuie continuat santierul. Sa nu cumva sa dea dovada statul de un exces de zel.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, podul este ceva extraordinar, dar nu se poate gandi asa ca altfel o sa ajungem ca toti sa construiasca 90% din lucrare si dupaia sa spuna "dati-ne ce cerem ca oricum e mai ieftin decat sa se conserve si sa se reia peste 2 ani", justitia trebuie sa lucreze si deciziile sa se respecte.
Bine, cat imp se lucreaza inseamna ca ori se negociaza ori nu este situatia atat de neagra, deci este bine.
Da, podul este ceva extraordinar, dar nu se poate gandi asa ca altfel o sa ajungem ca toti sa construiasca 90% din lucrare si dupaia sa spuna "dati-ne ce cerem ca oricum e mai ieftin decat sa se conserve si sa se reia peste 2 ani", justitia trebuie sa lucreze si deciziile sa se respecte.
Bine, cat imp se lucreaza inseamna ca ori se negociaza ori nu este situatia atat de neagra, deci este bine.
- orex
-
Posted:
-
orex
@ByOnu
Nu-ti face griji, ii vor lasa pe rebrenduiti sa se zbenguie, in voie, intrucat CNAIR are mainile legate fedeles!
Deci, cine ar trebui sa depuna ”cotizatia” la casierie?!
@ByOnu
Nu-ti face griji, ii vor lasa pe rebrenduiti sa se zbenguie, in voie, intrucat CNAIR are mainile legate fedeles!
Deci, cine ar trebui sa depuna ”cotizatia” la casierie?!
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
M-am tot uitat pe filme dar nu-mi dau seama, exista vreo parcare in proiectul ala , inainte/dupa pod ?
M-am tot uitat pe filme dar nu-mi dau seama, exista vreo parcare in proiectul ala , inainte/dupa pod ?
- orex
-
Posted:
-
orex
Cred ca-ti poti raspunde acum, fara niciun fel de dubiu, la intrebare!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Acel rost de dilatatie la viaductul de beton-armat e o chestie relativ banala.
Asteptam cu mare interes sa vedem cum arata rostul de dilatatie la podul cel mare!
Acel rost de dilatatie la viaductul de beton-armat e o chestie relativ banala.
Asteptam cu mare interes sa vedem cum arata rostul de dilatatie la podul cel mare!
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Deci raspunsul pare ca nu este. Mi se pare incredibil, la un asemenea proiect.
orex wrote here:
Deci raspunsul pare ca nu este. Mi se pare incredibil, la un asemenea proiect.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pod peste Dunăre la Brăila spre Tulcea (DN22B - DN22)
•
Choose destination