Topic: Știri, noutăți, perspective
473 posts, 214895 views
📖 Pagination options
- Robert
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
Robert
Imposibil. Doar daca ar trebui inlocuita flota actuala ar inseamna 33 de autobuze pe an. Anul trecut au cumparat 20 de autobuze diesel, anul acesta 10 speram nepoluante si troleibuzele stau in garaj....deci...
Imposibil. Doar daca ar trebui inlocuita flota actuala ar inseamna 33 de autobuze pe an. Anul trecut au cumparat 20 de autobuze diesel, anul acesta 10 speram nepoluante si troleibuzele stau in garaj....deci...
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Să vedem și o altă postare pe Facebook despre noile autobuze școlare, din partea "Mobilitate Cluj Napoca":
Să vedem și o altă postare pe Facebook despre noile autobuze școlare, din partea "Mobilitate Cluj Napoca":
Subîncărcate și favorizând doar o mică parte dintre școlile orașului, autobuzele dedicate elevilor reîncep să circule de luni. Existența autobuzelor școlare indică eșecul transportului public de a deservi școlile în regim public. Un transport public eficient integrează toate nevoile orașului, de la muncitori și pensionari la mobilitatea elevilor spre și dinspre unitățile de învățământ.
Între timp, Municipiul Cluj-Napoca începe anul 2021 cu o nouă achiziție de 10 vehicule pe motorină, contrar ambițiilor demagogice ale administrației de a electrifica transportul urban până în 2026.
https://media9.ro/a-venit-tot-lotul-micr ... ne-foto/
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Discutam la topicul tramvaielor, dar mut discuția aici. Cu ajutorul colegilor ce au identificat numărul de tramvaie disponibile am făcut o sesizare la CTP atrăgând atenția că este scos la traseu un tramvai Astra vs. multe Tatre. Au răspuns în stilul caracteristic că așa este, au verificat și ei. După ce au confirmat că avem dreptate au spus că recepționează mai multe și le scot la traseu în curând.
În altă ordine de idei am făcut 2 sesizări pentru alocarea de autobuze R312 pe liniile urbane ce tranzitează centrul orașului. Poluarea și accesibilitatea proastă pe linii încărcate. Au răspuns că încearcă o mai bună planificare și au în vedere înnoirea flotei.
Doar răspunsuri ambigue, fără date certe, fără asumarea responsabilității. Comportament tipic instituțiilor statului, unde nimeni nu își asumă nimic.
Acum voi face o sesizare pe partea de comunicare, poate își face și CTP o pagină de Facebook din greșeală.
Discutam la topicul tramvaielor, dar mut discuția aici. Cu ajutorul colegilor ce au identificat numărul de tramvaie disponibile am făcut o sesizare la CTP atrăgând atenția că este scos la traseu un tramvai Astra vs. multe Tatre. Au răspuns în stilul caracteristic că așa este, au verificat și ei. După ce au confirmat că avem dreptate au spus că recepționează mai multe și le scot la traseu în curând.
În altă ordine de idei am făcut 2 sesizări pentru alocarea de autobuze R312 pe liniile urbane ce tranzitează centrul orașului. Poluarea și accesibilitatea proastă pe linii încărcate. Au răspuns că încearcă o mai bună planificare și au în vedere înnoirea flotei.
Doar răspunsuri ambigue, fără date certe, fără asumarea responsabilității. Comportament tipic instituțiilor statului, unde nimeni nu își asumă nimic.
Acum voi face o sesizare pe partea de comunicare, poate își face și CTP o pagină de Facebook din greșeală.
- darius 23
-
Posted:
-
darius 23
Și s-au mișcat bine. Ieri dupămasă, au fost la traseu 10 tramvaie: 6 tramvaie Astra, 1 Pesa Swing, și 3 Tatra + o rezervă Tatra.
Robert wrote:
Și s-au mișcat bine. Ieri dupămasă, au fost la traseu 10 tramvaie: 6 tramvaie Astra, 1 Pesa Swing, și 3 Tatra + o rezervă Tatra.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Sursa: Ziua de Cluj
Primăria municipiului Cluj-Napoca a emis autorizaţia de construire pentru noua staţie CTP de la Gară.
Studiul de fezabilitate a fost întocmit de SC SYSTEGRA ENGINEERING SRL din Ploieşti. Investiţia se ridică la 1.3 milioane de lei, fonduri bugetare, durata de execuţie fiind de 3 luni. Printre proiectele executate de către firma ploieşteană se numără: proiect tehnic și detalii de execuție Cinematograf Independența din Târgoviste, documentație pentru avizare a lucrărilor de intervenție, proiect tehnic și detalii de execuție pentru Centru de Tranzit în Regim de Urgență Timișoara, proiectare de specialitate instalaţii curenţi slabi pentru Baza Aeriană Feteşti 86 sau studiu de fezabilitate pentru amenajare planetariu la Zoo Braşov.
Noua staţie CTP de la gară va avea acoperiş verde şi panoul lateral, băncuţe, iluminare cu LED, dar şi un dispecerat: birou abonamente tiketing pentru 2 operatori, birou dispecerat pentru 1 operator, 2 grupuri sanitare. În zona staţiei se vor monta granit şi coşuti de gunoi. De asemenea, vor fi camere de supraveghere video.
Amintim că municipalitatea va demola două staţii de autobuz care nu au mai fost modernizate din anii '90 (Piaţa Gării şi de la Expo Transilvania), urmând ca în locul lor să fie construite staţii moderne. Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca are în vedere modernizarea a 87 de staţii de autobuz şi alinierea acestora la standarde internaţionale în domeniu.
"Calitatea punctelor de oprire și a zonelor de așteptare ale transportului public este foarte importantă pentru păstrarea călătorilor și pentru atragerea de noi călători, astfel, pentru atingerea acestor aspecte, CTP a elaborat proiectul «Modernizarea și extinderea sistemului ed transport public în zona metropolitană Cluj – etapa I», care include și modernizarea a 87 de stații de transport public călători existente în Cluj-Napoca și alinierea acestora la standard international în domeniu”.
CTP arată că este necesară modernizarea construcțiilor existente și precizează că automatele sistem ticketing cu copertine, bănci și coșuri de gunoi sunt amplasate în afara terenurilor concesionate.
Sursa: Ziua de Cluj
- Robert
-
Posted:
-
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Am promis că am să fac o adresă și în cea ce privește comunicarea demnă de evul mediu a celor de la CTP. Iată că revin cu răspunsul lor, la fel de închis, ce denotă o instituție rigidă. Ce s-a realizat a fost la insistențele altora (primăria). Așa este când ai același management de +30 de ani.
Aș vrea să trimit adresa mai departe la primărie și să susțin cu argumente prostiile înșirate de CTP acolo. Știu că la un moment dat primarul spunea că are o adresă de email unde răspunde el în persoană (cică). Știe cineva această adresă?
Am promis că am să fac o adresă și în cea ce privește comunicarea demnă de evul mediu a celor de la CTP. Iată că revin cu răspunsul lor, la fel de închis, ce denotă o instituție rigidă. Ce s-a realizat a fost la insistențele altora (primăria). Așa este când ai același management de +30 de ani.
Aș vrea să trimit adresa mai departe la primărie și să susțin cu argumente prostiile înșirate de CTP acolo. Știu că la un moment dat primarul spunea că are o adresă de email unde răspunde el în persoană (cică). Știe cineva această adresă?
mail 272.docx
mail 272.docx (333.89 KB; downloaded 149 times)
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Am găsit o adresă aici:
cabinet@primariaclujnapoca.ro
Late Edit: also, lucruricaremaenerveaza@yahoo.com (am găsit-o aici)
Am găsit o adresă aici:
cabinet@primariaclujnapoca.ro
Late Edit: also, lucruricaremaenerveaza@yahoo.com (am găsit-o aici)
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Mulțumesc. Am trimis emailul, să vedem dacă primesc și un răspuns.
Mulțumesc. Am trimis emailul, să vedem dacă primesc și un răspuns.
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Emil Boc a declarat că autobuzele școlare au fost ultimele dieseluri achiziționate de Primăria Cluj-Napoca. A argumentat motivul achiziției acestora diesel: la momentul întocmirii caietului de sarcini producătorul nu avea în portofoliu acest microbuz cu acționare electrică. Eu nu am avut timp să verific informația sincer...
Acum să vedem dacă apetitul lui Neag pentru second-uri și afirmațiile lui E. Boc vor rezista în timp...
Emil Boc a declarat că autobuzele școlare au fost ultimele dieseluri achiziționate de Primăria Cluj-Napoca. A argumentat motivul achiziției acestora diesel: la momentul întocmirii caietului de sarcini producătorul nu avea în portofoliu acest microbuz cu acționare electrică. Eu nu am avut timp să verific informația sincer...
Acum să vedem dacă apetitul lui Neag pentru second-uri și afirmațiile lui E. Boc vor rezista în timp...
- alex83
-
Posted:
-
alex83
Pai cum adica? Mergem la producator si vedem ce ne place apoi intormim caietul de sarcini? Pe deasupra, lasam deoparte orice ambitii "verzi" pentru ca nu are in portofoliu asa ceva? Asta se intampla la o licitatie unde toti producatorii au acces liber si neingradit? Inteleg sa ne mai dam coate si sa comentam ca un caiet de sarcini e "custom made" pentru cineva, dar sa si declari asa ceva?
Pai cum adica? Mergem la producator si vedem ce ne place apoi intormim caietul de sarcini? Pe deasupra, lasam deoparte orice ambitii "verzi" pentru ca nu are in portofoliu asa ceva? Asta se intampla la o licitatie unde toti producatorii au acces liber si neingradit? Inteleg sa ne mai dam coate si sa comentam ca un caiet de sarcini e "custom made" pentru cineva, dar sa si declari asa ceva?
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Pai tinand cont ca doar Iveco a participat, cam asa a fost. Probabil asta a dorit municipalitatea si asta a cumparat...
Pai tinand cont ca doar Iveco a participat, cam asa a fost. Probabil asta a dorit municipalitatea si asta a cumparat...
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Au fost 2 ofertanți, nu unul: Briari's (Iveco) și Pacific Tur. Că Pacific Tur are de vânzare și vehicule Iveco, e altă poveste.
Au fost 2 ofertanți, nu unul: Briari's (Iveco) și Pacific Tur. Că Pacific Tur are de vânzare și vehicule Iveco, e altă poveste.
- Robert
-
Posted:
-
📖 Pagination options