Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1101319 views

Go to page:  1  ... 314 315 316 317 318 319 320  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Iar zvonistica?  :evil:
Ai vazut tu prin vreun document oficial al PMB ca vor face pasaj acolo in urmatorii x ani?...

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului lucica

Nu,din ce stiu si doamna primar l-ar fi adus in discutie,ca va face parte din acel inel median.Acum,ce si cand? Nu se stie,nimic...oficial.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

"Doamna primar" aduce in discutie multe lucruri si face infinit mai putine. Praf in ochi, daca nu-i oficial, nu exista.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Daca primarul general a adus in discutie subiectul este clar ca nu cunoaste orasul, inelul principal si prioritatile.
Intesectia Cal.Vitan - Sos.Mihai Bravu inca face fata onorabil.

La Dristor este marele dezastru.
Dar la Dristor nu poate face nimic fara sa il supere pe colegul si prietenul de la S3.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

In urma cu un sfert de ora inca lucrau la alucobond, si mai erau 3 "coloane" pana sa intre in pasaj...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

lucica wrote:
Nu,din ce stiu si doamna primar l-ar fi adus in discutie,ca va face parte din acel inel median..

Dovada. Ca fara  dovada nu e zvon, e parerea ta proprie.
Culmea e ca acolo nu sunt ambuteiaje, asadar am convingerea ca e o idee de a ta.
Si mai si incurci inelele intre ele.
Vezi ca Autostrada Suspendata a lui Oprescu e Inelul Median si nu Mihai Bravu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Nu-mi dau seama din poze, sunt facute legaturile la linia de tramvai din centrul intersectiei pe cele doua viraje stanga dreapta cum vii dinspre Vacaresti? sau doar sunt montate pe amplasament? Pe mijloc pe Oltenitei ca sa zic asa e clar ca nu e realizata legatura.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Dimineata am vazut sinele montate si intre accesele de la PP3.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

Au inlaturat o parte din gardul de plasa ce inconjoara giratoriu, sens spre eroi revolutiei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Se grabesc si dau rasol pentru ca s-au schimbat regulile de receptie si vor sa prinda 'pe stil vechi', receptie la 'neterminarea' lucrarilor urmata de 90zile de lalaieli si targuieli...toate 'graficele' si proiectiile zic nimic gata-gata mai devreme de octombrie...cu mobilizare 'exemplara'
:o

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Unde se grabesc ? Trebuia sa fie gata de acum un an :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Tic, tac. 29 Iulie  :mrgreen:

PS Bondul e RF?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Scorilo

Dar ce credeați, asfaltul proaspăt nu se sparge? Cred că inapții ăștia vor începe să demoleze din prima săptămâna după inaugurare

IMG_3510.JPG (1.94 MB; downloaded 3131 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

La ora 22:45 ,in jur de 10-12 insi dadeau la matura pe Vacaresti langa Mol.Desfasurare mare de trupe.Cred ca o sa avem surprize dimineata.Era un nene la camasuta alba si dadea indicatii,un fel de sedinta cu muncitorii.

Go to page:  1  ... 314 315 316 317 318 319 320  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464021 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”