Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614550 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Andrei, noroc că ai destulă cerneală roşie... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Radu

Te rog sa ma scuzi ca nu am scris cu litera mare ce ai corectat,nu am stiut ca era chiar asa de important, legat de ,, aceasi,, cred ca se mai intampla sa te grabesti si sa nu fii atent, cred ca e prima oara cand mi se intampla, vezi ca din punct de vedere intelectual nu ma incadrez in categoria celor care nu stiu cand sa puna 3 de i sau 2 de i, nu scriu miau ca pisica, si multumesc de sfat,puteai sa te opresti la corectura, remarca ca sunt carti pe net chiar nu isi avea rostul ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Radu, te astept pentru discutii diverse la Club. Fiind nou pe forum, iti dau eu adresa.
Clubul Flacara Rosiatica
Si inca una :
Asta
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

andrei11 wrote:
Eu cred ca astia de la RATB cauta tramvaie la ora actuala, din cauza de lipsa de tramvaie nu dau drumul, nu din cauza de masini parcate. La patrulare Iancului - Pantelimon ai uitat de b-dul Chisinau, si acolo sunt parcate masini la greu.

Pai stai asa... 46 revine pe Iancului, 14 si 36 revin la traseul de baza, care tramvaie in plus? Ca 55-ul slabe sanse sa-l vedem prea curand  :popa:

Eu stiu ca sunt vreo 3 de 46 pe  tot traseul...Pana ce se duce la Republica, o ho hoooooooo !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Pe Iancului nu ar circula asa multe, dar asta nu inseamna ca trebuie sa tinem in loc circulatia tramvaielor dinspre Baicului... ca mai trebuie o linie de tramvai in zona Delfinului, indiferent la ce interval (cele de dinainte cu care lumea era cat de cat obisnuita) se succeda tramvaiele. Un tramvai nu se compara cu un 101, 104, 335, 614 sau cu un 655... alta capacitate, alta eficienta...

Scurt de tot  ca nu vreau sa fim off.
In Pantelimon trebuie un tramvai care sa lege cartierul de metrou in primul rand, si ca sa acopeim ambele trasee ar trebui un circuit de genul :
Atentie
Am facut eu o greseala la Ritmului, dar ati inteles ideea !
Pe 104 l-as lasa cu traseul actual, pana la Cora.
12-18-2015 12-03-33 AM.png (564.59 KB; downloaded 3156 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului dimitryyyy

Mai simplu si practic ar fi o linie Cora ->Piata Iancului -> Cora ,aici e fluxul mare de calatori. Se pote crea prin desfintarea ineptiei de 46 care rateceste calatorii care dorm in diferite tipuri de incaltaminte.
        2-3 ture ar fii fi suficiente + 55 la 10 -12 min ,doar ca ,,aia" din birourile  RATB ,,nu stiu ei dastea"   :popa: ,nici ca iar interesa prea mult,pentru ca  ei nu folosesc transportul in comun.  :)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Scurt pe doi.
1.Trebuie linie rapida naveta de tramvai Granitul-Iancului (unde exista bucla de intoarcere). Cu Bucur LF, facuta de Dudesti sau Victoria. Tramvaiul sa faca statie fix in bucla la trecerea de pietoni de pe Mihai Bravu. Cumva. Este singura varianta rationala de utilizare corespunzatoare a vagoanelor alora.
2. Foamea de sarbatori isi face efectul in Bucuresti, inclusiv la Radioni.  :twisted:  Traducere pe text din info: liniile sunt pozitionate cu distantieri integral pe ultimii 20-30 metri dupa macazele Fundeni si se betoneaza. Pe la mijlocul interstatiei a inceput si umplerea cu pamant, se pozitioneaza pe cataroaie liniile de la refugiul din dreptul sectiei de politie. Refugiile de la Fundeni sunt betonate asteapta pavelele. Pe intervalul Fundeni-Granitul se lucreaza in continuare la egalizarea fundatiei.
Pozati, ca lucrurile evolueaza. Si pistonati pentru rezolvarea buclei Granitul pentru ca liniile se monteaza usor unde este aliniament si o sa ramana capatul in coada de peste cum este si la Baneasa.

Din fericire nu mai au bi pentru Cora  :D

• paul smecherul
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului paul smecherul

Din cate am înțeles la cei de la Informații RATB ca am sunat săptămâna trecută la ei,au zis ca daca nu dau drumul săptămâna asta la Tramvaie vor da drumul dupa Crăciun. Așa ca nu e vorba de lipsa de Tramvaie si așa 46 pe tronsonul Iancului-Delfinului-Chișinău-Republica nu vor fi mai multe tramvaie decat vreo 5 sau 6 pe acest traseu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Ce sa dea drumu fratie ca nici macar nu s-au apucat de REgolit liniile de auto parcate...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Nu sunt tramvaie.E nevoie de cel putin 10 intre Cora si Iancului adica 4 pe fiecare sens si cate unu sa doarma la fiecare capat plus 55 plus lungit 46 si 36 la loc etc.

Care Cora ? La ora actuala Cora e departe. E chiarfoarte departe.

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463855 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”