Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: Discuții diverse

4036 posts, 922398 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 283 284 285 286 287 288 289
 
 

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse ADK

Iar poliția a dat doar avertisment, nici că "meritau" mai mult. Prin asta, indirect au încurajat această practică sau altele la fel de periculoase.

Din păcate populația capitalei pare într-o situație alarmantă de creștere, astfel că situații nefavorabile vor mai apărea mai mult ca sigur, iar dacă poliția tot va trece cu vederea faptele de genul atunci serviciul lor este ca și inexistent, iar reclamanții o să se obosească degeaba apelând.

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid ADK

edi1717 wrote here:
Chiar daca toata lumea ar trebui sa beneficieze de vehicule noi, mi se pare ca se creaza un haos atunci cand pe o linie sunt n tipuri de vehicule, si cireasa de pe tort, toate in scheme de culoare diferite.

De ce ar trebui să fie o problemă că autobuzele de pe o linie sunt de mai multe tipuri de culori? Trebuie în primul rând să fie uniforme ca dotări, care și aici dacă te gândești fiecare diferă mai mult sau mai puțin de la E3 la MB Hybrid, să nu zic și ZTE dacă băgăm tot parcul STB.

Când am luat E3 & 4 știam în ce situație eram în 2006-9, acum ne mai plac că sunt... albe. Dacă E3-urile au început să devină deșeuri (și asta din cauza a mentenanței STB, lipsa dorinței de a investi ulterior în condiții și a călătorului care nu le păstrează și pe alea care sunt), E4 încă sunt de Doamne-ajută dar nu știu cât și astea, plus achizițiile din 2018 încoa decente din multe puncte de vedere și care acestea sunt baza, iar autobuzele vechi tind spre retragere.

Poate că am ajuns să regret cam orice vehicul retras și nu mai zic casat, chiar și la mine în Muntenia de Nord privind fostele BMC-uri, dar mai degrabă îmi pare rău că se mai puteau folosi alții (nu neapărat din țară, că noi acum primim fonduri pentru vehicule noi) cu situația mai precară decât noi. Așa odată distruse sunt pa, nu ținem cont și de cel aflat la necaz și ne interesează doar de noi (când totuși cineva ne finanțează, la urma noastră am putea face cumva la fel, dar spui la români de lucruri sfinte...).

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 ADK

shoppy wrote here:
Daca nu inteleg atunci il intreaba pe sofer, a, stai, este inchis in cabina ca STB este in slujba soferilor si nu a calatorilor.

Din postările mai mult ale tale și unde cauți ocazii să-ți mai spui of-ul, să înțeleg că personalul STB trebuie să ofere pe lângă serviciul prestat (transportul de persoane) - tava cu bomboane, cutia cu jackpot-uri și să-ți plătească și facturile. Dar mai serios acum - aduci relativ des argumente pe subiectul ăsta, că au sau nu legătură, care eu unul rar le mai dau atenție, că nu văd ce atâta deranj îți creează ție, sau a oricui, un zid despărțitor care că mă înjurați sau nu (și dacă mă batjocoriți o faceți cam degeaba) e normal să existe că sunt oameni fel și fel pe aici.

Ești într-o țară în Europa de Est, cu comunismul căzut pe sângele populației din cauza multor neajunsuri, unde și astăzi urci cu portofelul împreună dar coborâți separat, stai și în timpul zilei cu ușa încuiată la casă, dacă la intrare într-un magazin nu găsești dulap cu cheie pentru bagaje mai bine nu mai intri, eviți circulația în zonele rău-famate mai ales ca pieton la ore târzii, unde îți poți găsi mașina avariată fără urme de făptaș, și destule altele pe lângă. Probabil dacă ai ajunge un staff, ai știi ce ordin ai da din primele zile, dar la cum știu eu transportul local și personalul din cadrul acestuia din București, ți-ai face coadă de 2 stații la ușa biroului și ți s-ar cere (cu forța) să pleci de pe acel scaun.

Faptul că nu are legătură tanda cu manda, aici ține de felul fiecăruia dacă îți oferă sau nu informațiile cerute (nu că stau sau nu în colivie), cu toate că sunt relativ obligați să te lămurească. Acum câteva zile, pe 14 sau 15 (mai sigur), aniversam (să zic așa) 10 ani de la prima vizită făcută la Ploiești, unde după 6 ani de pauză am recirculat cu autobuzele cunoscute din transportul public din țară, însă la un moment-dat prin acea zi, am întrebat un șofer de troleibuz (deci de pe Neoplan, cu niciun fel de cabină închisă) din interior unde este situat depoul de troleibuze, acesta efectiv s-a făcut că nu mă aude, deși eram ca fapt divers un adolescent nevinovat, și nu un tatuat de 35 ani cu ochelari de soare și noaptea, mirosind a parfum diluat cu apă, haine luate în rate și frizură oricând de înlocuit mătura. Deci nu știu nici azi de ce nu mi-a răspuns... că măcar alții te întrebau de ce întrebi, dar acesta silent total.

În altă ordine de idei, este totuși ciudată (mai degrabă derutantă) a comasării liniei 97 cu 133 dpdv al indicativul troleibuzului, că merge mai mult pe linia autobuzului decât a troleibuzului, cu foaia cam cheală de informații pusă în colțul parbrizului și prezența ciudată a acelei linii în S4. La 300 și 381 au făcut alegerea bună, nu știu de ce nu și aici... chiar dacă puneau linia 133 la troleibuze, mi se părea o alegere mai logistică. Dar hei, după câțiva zeci de ani de pauză, depoul Berceni ajunge din nou la Gara de Nord.

 


Re: Discuții diverse shoppy

Eu nu prea inteleg ce tot militezi, sa tinem soferii in puf si sa nu-i deranjam cu nimic, ca nu se poate face nimic din cauza grelei mosteniri, ca intai sa faca altii si dupaia sa fac eu, ca viata este alcatuita din 1000 de intamplari care nu au niciuna una legatura ca alta, ca decat mult si fara rost mai bine putin si prost, ca sa nu te mai contrazic ca tu esti foarte priceput?
Inainte sa crtici pe altii ca isi varsa frustrarile pe forum, cel putin eu o fac clar si in mesaje scurte care sunt usor de contrazis daca cineva are alta parere, nu in mesaje kilometrice care trec de inspe ori de la una la alta, ajung sa se contrazica singure, sunt in general foarte greu de inteles si cu imens potential de offtopic.

 


Go to page:  1  ... 283 284 285 286 287 288 289
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2305 forum members have written 422932 posts in 5268 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use