MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 454214 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou mcosmin

# Florinds, nu este vorba de nici o jignire. Pur si simplu nu ai dreptate. Plus ca tu te legi, ilogic, de o situatie complet ipotetica prin care omul s-ar gandi sa sara peste turnichet in loc sa treaca prin poarta deschisa.

Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

Eu spun sa avem putină răbdare...Daca criteriul de atribuire a contractului a fost pretul cel mai mic, daca vor apare incidente neplacute destule ca sa iasa in evidenta, daca se vor strica destul de multe asa incat repararea lor sa inceapa sa fie o problema, daca...daca...atunci vom putea sa tragem o concluzie.
Dupa primele experiente se pare ca noile porti nu sunt asa de formidabile dupa cum ni le-au descris cei care le-au achizitionat. Circumstante atenuante : o fi de la reglaje...
# mcosmin, nu mi-ai raspuns de ce multe scari rulant de la metrou nu mai functioneaza, de ce trotuarul rulant de la gara nu  mai functioneaza de peste un an si ceva, de ce multe lifturi de la metrou sunt de decor.
Mi-ai spus, citez : Nu cred ca ai inteles esenta capitalismului: cei care nu vin cu lucruri calitative sunt eliminati de pe piata. E chiar atat de simplu.
Cum ramane cu exemplele date de mine mai sus  si cu criteriul << pretului minim >> ?

Capitalismul nu exclude intretinerea, inca nu se autorepara.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Florinds

De ce ma leg "ilogic" de inaltime daca raman ipotetic blocate pe inchis?  Pentru ca e o posibilitate, o varianta intr-o schema logica?

1) Discutati va rog strict pe / la  subiect.
2) Avantajele capitalismului şi cât de corecti sunt oamenii in capitalism discutati( discutam ) la Politikă

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

survola wrote:
Deci se poate lucra și în week-end.

Cred ca oricum lucrau in week-end, dar spuneau ca au nevoie de cateva zile pentru "maturarea" finisajelor noi, adica nu se putea mai repede.

Pentru mcosmin, cu dedicatie :D

Florinds wrote:
De ce ma leg "ilogic" de inaltime daca raman ipotetic blocate pe inchis?  Pentru ca e o posibilitate, o varianta intr-o schema logica?

Ipotetic raman inchise, practic deschise. Si chiar daca ar fi inchise, fara curent poti sa le deschizi manual.

Deci da, e ilogic :) Fara suparare.

Fara suparare, pe ce te bazezi, cand spui ca raman deschise fara alimentare?  :D  De asemenea, cat de usor sau greu se deschid manual, inca nu am avut ocazia sa testez.
Tu ai primit vreo poarta peste picioare pana acum? Lovitura este destul de puternica. Probabil ca nu, cei cu mai multa logica nu sunt loviti, stau zece secunde in fata portilor ca sa se inchida, pentru a se deschide din nou. :))

Aici sunt doua aspecte diferite :
1) Portile peste picior au fost primite când poarta e sub tensiune.
2) Când nu mai e tensiune in mod normal portile se deschid cu mâna. O impingi pur si simplu.
Evident ca daca nu ai tensiune si poarta e impinsa pentru iesire ea ar trebui sa ramana asa, deschisa, sa nu se mai inchida.

OK, o sa trec peste, desi am ramas cam ilogic. :))
Testati si voi cand iesiti la Muncii, poarta cea mai din stanga, accesul dinspre Iancului/BCR.

Nu am primit nici o poarta peste picioare. Asta poate pentru ca portile de la mine sunt cele mai vechi din proiect si probabil au avut mai mult timp pentru reglaje/rodare.

Re: Modernizarea statiilor de metrou zapacitu

andrei11 wrote:
Nicaieri in lume nu platesti sticla de bere / recipientul de bere separat de continut.

Ba mai peste tot in tarile cu apa calda e asa: sticla o platesti separat, iar banii aceia ti-i recuperezi la automate de reciclat sticle.

andrei11 wrote:
Oare DE CE calatoria cu cartela de 2 calatorii e mai scumpa decât calatoria cu cartela de 10 calatorii  

Economie de piata. Costul cartelei in sine nu justifica diferenta.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Puss in Boots

Nu vreau sa prelungesc off-topicul dar n-am vazut nici eu faza asta cu sticlele de bere. Singura chestie unde am fost taxat peste pretul afisat a fost in Germania (nu mai stiu exact unde) la sticlele de plastic (de apa), care apoi intr-adevar se returnau la supermarketul respectiv si-ti luai banii.

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433170 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”