Topic: Discutii: statia Laminorului
466 posts, 166145 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii: statia Laminorului
andrei11
Informare :
1) Absolut toate comentariile referitoare la portile de acces le gasiti la Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing)
2) Au fost unele postari cu atacuri la persoana, respectiv total off topic, au fost sterse definitiv.
3) Rog pe noul nostru coleg # scuberula sa citeasca
topicul metrouusor.com: Regulament, informatii, anunturi /Dialog cu administratia / adica aici.
Are o comunicare importanta din partea mea pentru dumnealui.
4) Incercati sa nu va mai atacati, sa discutati / comentati strict informatia in sine.
MULTUMESC
Informare :
1) Absolut toate comentariile referitoare la portile de acces le gasiti la Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing)
2) Au fost unele postari cu atacuri la persoana, respectiv total off topic, au fost sterse definitiv.
3) Rog pe noul nostru coleg # scuberula sa citeasca
topicul metrouusor.com: Regulament, informatii, anunturi /Dialog cu administratia / adica aici.
Are o comunicare importanta din partea mea pentru dumnealui.
4) Incercati sa nu va mai atacati, sa discutati / comentati strict informatia in sine.
MULTUMESC
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii: statia Laminorului
Adrian Rosca
Am remarcat ca accesul "B" este foarte folositor, chiar daca este nefunctional: oamenii care asteapta in statia de autobuz se pot adaposti de ploaie sub copertina de la intrare.
Am remarcat ca accesul "B" este foarte folositor, chiar daca este nefunctional: oamenii care asteapta in statia de autobuz se pot adaposti de ploaie sub copertina de la intrare.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: POZE Lucrari - Statia "Laminorului"
Puss in Boots
Sper sa puna gazon sa arate frumos, poate un copacel doi.
Adrian Rosca wrote:
Au nivelat pamantul adus pe terenul viran de langa accesul "B"
Sper sa puna gazon sa arate frumos, poate un copacel doi.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017
•
Choose destination