Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1112 posts, 267012 views

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public realistul

Am sesizat pentru Rebreanu. Rezultatul a fost 0. Am primit răspuns de la primărie. Ieri eu am fost la Parklake și erau oprite lămpile. Sau oare sunt intenționat oprite pentru a pune in valoare Mall-ul?... Nu m-ar mira.

Re: Iluminat public faraonul

Nu știu ce să spun. Mă surprind și pe mine avariile astea la instalații noi pe care nu le rezolva nimeni, nici constructorul, nici PMB sau Luxten. Mă gândesc nu pot fi amendați că pun in pericol siguranța cetățenilor?

Ce a răspuns primăria? Că nu a fost predata încă lucrarea?

Re: Iluminat public Cristi N

Azi dimineata Compania Municipala de Iluminat Public lucra pe sos. Colentina  in apropierea intersectiei cu Vladislav Voievod. Nu mi-am dat seama exact ce faceau acolo dar cred ca sapau pentru infrastructura NetCity nu pentru iluminat.
Prin tot Sectorul 2 sunt lucrari legate de NetCity. De exemplu am vazut ca pe toate colturile intersectiei Colentina x Dna Ghica au aparut gropi si santuri intre ele, din unele din ele ies bucati de teava PEHD.

Re: Iluminat public realistul

Acum că încep ploile...

Re: Iluminat public punmeister

Proiect de hotărâre privind aprobarea inventarului sistemului de iluminat public al Municipiului București:
11_20181030.pdf
11_20181030.pdf (8.09 MB; downloaded 294 times)

Azi a inceput lucrarea pe Str. Bilciuresti pentru instalarea sistemului de iluminat public. S-au miscat foarte repede si organizat. Intr-o zi au bagat deja tubulatura si cablurile. Posibil ca pana la data de 1 Decembrie iluminatul stradal sa fie functional.  Cred ca este printre ultimele lucrari facute de Luxten in Bucuresti. Eu sper ca vor continua ca si subcontractori sau pe lucrari punctuale cu primariile de sector. Si cum speranta moare ultima sper sa nu plece pana nu repara cate ceva pe DN1.

In alta ordine de idei Compania Municipala de Iluminat Public a inceput montarea ornamentelor de sarbatori pe DN1. Sunt curios cum ii aprind ca nu au tensiune la toti stalpii.

Luxten a finalizat lucrarea pe Str. Bilciuresti pana la 1 Decembrie. Sunt 9 stalpi noi, au corpuri cu LED-uri. Am intrat in normalitate si pe aceasta strada din sectorul 1. O sa pun si cateva cadre din masina azi sau maine.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

Nu functioneaza vreo 15 lampi la capatul de linie ,,Piata Presei" (41,42, 105, 449). Am facut reclamatie acum vreo saptamana. Stie cineva s-a rezolvat?
Iar pe Bd. Uverturii lumina este destul de slaba din cauza lampilor vechi cu geamul matuit.
Pe BD. Virtutii in zona Baraj Ciurel exista 8 felinare pe marginile drumului. Se aprind doar 6 din ele, am facut reclamatie dar vad ca nu prea doresc sa rezolve.

Re: Iluminat public Costin

La Piata Presei e STBul. In celelalte doua locatii - Luxten. Aici trebuia sa sesizezi, cel putin Luxten se misca repede la sesizari.

O sa le spun și eu la Luxten mâine. Felinarele de pe Uverturii sunt cele de la pod? O locație cat mai exacta m-ar ajuta sa sesizez și eu.

Alte probleme la iluminat? Luxten a prelungit contractul cu PMB pentru încă 3 luni și sper sa mai rezolv urmatoarele avarii:

Bd. Energeticienilor 7 Lampi
Bd. Dimitrie Cantemir 12 stâlpi (36 Lampi) - LES-ul întrerupt de lucrările la accesul A de la metrou statia Tineretului.
Str. Plevnei - 9 stâlpi in dreptul sălii Radio.
Bd. Mărăști - 3 stâlpi in dreptul stadionului de rugby și unul la Mănăstirea Cașin.
Podul Grant - 4 stâlpi pe breteaua de urcare din Giulesti.
Splaiul Independentei in dreptul căminelor studențești.

Alte probleme vechi și nerezolvate:

Pasajul Basarab - este jumătate în beznă.
Bd. Aerogării - in bezna generala de la Bd. Ion Ionescu de la Brad până la Bd. Ficusului.
Sos. București Ploiești în zona aeroportului Băneasa.

Aștept să-mi scrieți până mâine ce probleme ați mai văzut.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public V2A

Iluminatul din Pasajul Mărăşeşti a fost modernizat cu LED.

Foarte bine, deși nu era o prioritate. Acolo mergea iluminatul public cu sodiu foarte bine.

Mă surprinde că se schimbă acolo unde merge și nu se face nimic acolo unde problemele sunt grave. Mă refer la Pasajul Unirii in care situația este dramatică.

Anul trecut și anul acesta am făcut mai multe sesizări la Administrația Străzilor și au mai cârpit cu ceva corpuri pe LED.

Inca ceva, au înlocuit iluminatul public din Pasajul Piata Victoriei mergând pe aceeași schemă cu amplasarea corpurilor doar la intrarea și ieșirea din pasaj pe ambele părți.

Corect era un număr mai mare de lămpi la intrare și ieșire apoi mai rare dar pe ambele părți pe sens pe toată lungimea pasajului.

Lujerului este în aceeași situație cu iluminat public doar pe o parte. Se pot amplasa corpuri in dreptul benzii a doua daca nu le pot monta unde este linia de tramvai.

Pasajul Piata Sudului are un sistem de iluminat public complet insuficient. Așa a fost de la inaugurare și e păcat că l-au lăsat așa.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

#faraonul: ,,Felinarele de pe Soseaua Virtutii sunt cele de la pod? O locație cat mai exacta m-ar ajuta sa sesizez și eu." Felinarele sunt cele de la Barajul Ciurel. Google maps: https://www.google.ro/maps/@44.447373,2 ... 6656?hl=ro
Mai sunt 3 lampi ce nu functioneaza la iesirea (urcarea) din Pasajul Lujerului (sens spre Crangasi) in dreptul Hotelului Sir Lujerului. Am facut sesizare si nimic. Saptamana trecuta am mai scris o data...

Am înțeles, de astea le spun și eu. Oare ce putem face sa vopsească acele gărdulețe sau balustrade și să hidrosableze travertinul la toate podurile peste Dâmbovița?

Am scris și de asta la PMB si nimic. La Barajul Ciurel și la podul de la Marasesti situația este cea mai urata.

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433745 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”