Topic: Reconstructie pod CFR Mogosoaia / DN1A
236 posts, 104510 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Supralargire DN1A / Pod CFR Mogosoaia
TibiV
Ciudata coincidenta...
Ma bucuram ca voi posta astazi poze cu podul in cauza dupa o "pauza" lunga...
Dar nu a fost sa fie.
Dar daca tot am trecut pe acolo, pun ce am pozat.
Primul set este facut dimineata la ora 11.11 (asa s-a nimerit... ), sensul spre Mogosoaia/Buftea
Adicatelea podul este gata de 3 luni si noi nu ne-am prins ?!?!?!...
Nici urma de muncitor
Or fi in pauza de masa ?...
Setul al doilea de poze, la intoarcere, sensul spre Bucuresti, ora 13.29
Panoul l-ati vazut deja....
Ce pauza lunga de masa...
Ciudata coincidenta...
Ma bucuram ca voi posta astazi poze cu podul in cauza dupa o "pauza" lunga...
Dar nu a fost sa fie.
Dar daca tot am trecut pe acolo, pun ce am pozat.
Primul set este facut dimineata la ora 11.11 (asa s-a nimerit... ), sensul spre Mogosoaia/Buftea
Adicatelea podul este gata de 3 luni si noi nu ne-am prins ?!?!?!...
Nici urma de muncitor
Or fi in pauza de masa ?...
Setul al doilea de poze, la intoarcere, sensul spre Bucuresti, ora 13.29
Panoul l-ati vazut deja....
Ce pauza lunga de masa...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Intuitia imi spune ca muncitorii sunt intr-o pauza "de masa" mai lunga. Cam ca aia de anul trecut.
Intuitia imi spune ca muncitorii sunt intr-o pauza "de masa" mai lunga. Cam ca aia de anul trecut.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Le-au marit probail salariile si acum isi cumpara muuuuulta mancare....
(Pe naiba.... Astia sunt "la privat"... vor marire de 5%, trebuie sa munceasca cu 6% mai mult/mai bine...)
Le-au marit probail salariile si acum isi cumpara muuuuulta mancare....
(Pe naiba.... Astia sunt "la privat"... vor marire de 5%, trebuie sa munceasca cu 6% mai mult/mai bine...)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, au inceput concediile, ne mai vedem in septembrie. Cred ca ei vor sa spuna ca la sol s-a terminat deci, cine vrea sa largeasca drumul poate sa-l largeasca.
Da, au inceput concediile, ne mai vedem in septembrie. Cred ca ei vor sa spuna ca la sol s-a terminat deci, cine vrea sa largeasca drumul poate sa-l largeasca.
- andrei11
-
Posted:
-
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Incepand din seara asta se apuca de montat podul propriu-zis.
Sursa: CNAIR
Incepand din seara asta se apuca de montat podul propriu-zis.
În perioadele 04.07.2017 - 06.07.2017, respectiv 12.07.2017 - 14.07.2017, în intervalul orar 22:00 - 05:00, traficul rutier pe DN 1A, în zona km. 12+950 va fi închis, în vederea execuției lucrărilor de, „Reabilitare pod CF km.1+510 linia colectoare Mogoșoaia”
Circulația se va desfășura deviat pe următoarea rută ocolitoare:
DN Centura București, km. 64+400, - Intersecție DN 1A, km. 12+260, - DN 7, km. 11+500, - DN 7, km. 13+200, - DN Centura București (varianta veche) - DN 1A, km. 13+300 și retur
De asemenea, în perioada 06.07.2017 - 12.07.2017, în intervalul orar 22:00 - 05:00, circulația se va desfășura alternativ pe sensul de mers Târgoviște - București și retur
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite şi semnalizarea rutieră temporară.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: http://www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.
Sursa: CNAIR
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- milo1981
-
Posted:
-
milo1981
Cateva poze de pe pagina de facebook a CFR Infrastructura.
◘ Lucrările de modernizare a podului CF de la km 1+510, linia cf Colectoare Mogoşoaia (jud. Ilfov), constau în demolarea podului existent și înlocuirea acestuia cu un pod oblic, cu o singură deschidere, infrastructură din beton și tabliere metalice.
◘ Execuție lucrărilor pentru montarea tablierelor se desfășoară în perioada 04.07.2017-14.07.2017, în intervalul orar 22:00 – 05:00.
Cateva poze de pe pagina de facebook a CFR Infrastructura.
◘ Lucrările de modernizare a podului CF de la km 1+510, linia cf Colectoare Mogoşoaia (jud. Ilfov), constau în demolarea podului existent și înlocuirea acestuia cu un pod oblic, cu o singură deschidere, infrastructură din beton și tabliere metalice.
◘ Execuție lucrărilor pentru montarea tablierelor se desfășoară în perioada 04.07.2017-14.07.2017, în intervalul orar 22:00 – 05:00.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
Am trecut ieri pe la ora 15 pe aici: toate cele trei segmente de pod sunt pe pozitie.
Am trecut ieri pe la ora 15 pe aici: toate cele trei segmente de pod sunt pe pozitie.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cam așa ceva ar trebui să facă și la Podul Constanța.
Doar că se poate și mult mai repede.
Cam așa ceva ar trebui să facă și la Podul Constanța.
Doar că se poate și mult mai repede.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cateva si de la mine, avem o structura unitara, aerisita, usioara si frumoasa.
Cateva si de la mine, avem o structura unitara, aerisita, usioara si frumoasa.
DSC05355.JPG (387.29 KB; downloaded 4705 times)
DSC05356.JPG (443.51 KB; downloaded 4703 times)
DSC05357.JPG (367.31 KB; downloaded 4702 times)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Avem si dren in spatele culeii. Am trecut si azi pe acolo si se lucra la cuzineti.
Avem si dren in spatele culeii. Am trecut si azi pe acolo si se lucra la cuzineti.
📖 Pagination options