Infrastructura feroviară din RomâniaComplexul Feroviar București

 

Topic: Gara Obor (Gara de Est) - București

33 posts, 20941 views
 
Go to page:  1 2 3
 
 

📖 Pagination options
Gara Obor (Gara de Est) - București COSTACHE MIHAIL

Gara Obor - 2011

gara obor.jpg (391.66 KB; downloaded 6136 times)

 


Gara Obor - Bucuresti Est lecter

Imi place aspectul de gara clasica si de vacanta :)

Inteleg ca a fost renovata acum cativa ani, e pacat ca pleaca doar trenuri Personale, nu inteleg de ce nu baga macar un Accelerat spre Constanta. Ar fi mult mai simplu pentru locuitorii din partea de centru-sud-est al Bucurestiului sa ia un tren de aici.
06082011030.jpg (157.31 KB; downloaded 11299 times)
06082011031.jpg (153.59 KB; downloaded 11293 times)
06082011032.jpg (114.63 KB; downloaded 11280 times)
06082011033.jpg (116.99 KB; downloaded 11284 times)
06082011035.jpg (103.33 KB; downloaded 11280 times)

 


  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Gara Obor - Bucuresti Est Dr2005

A fost un accelerat acum câţiva ani... dar, la momentul ăla, linia prin Băneasa era închisă şi trenurile care plecau din Nord aveau un parcurs mai lung, deci bilete mai scumpe. Prin urmare, s-a considerat că e mai bine să rămână doar trenurile din Nord, unde biletul era mai scump şi mai erai şi controlat la peron să ai bilet (spre deosebire de trenul din Obor, unde, de obicei, erau ZERO călători cu bilet).

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est lecter

Da, e minunat ca Regiotrans-ul a atins culmea tehnologica de vandut bilete de hartie in tren si CFR-ul nu, dupa care se mira de ce din Obor sau Titan pe hartie pleaca numai trenuri goale.  :roll:

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est Gabi23

Eu as vrea ca aceasta gara sa fie desfiintata pentru ca pur si simplu nu mai foloseste in prezent la nimic. Plecari ale trenurilor din Bucuresti Obor spre Constanta nu cred ca ar fi ceva benefic, pentru ca mai rau ar incurca oamenii. In plus fauna din zona o egaleaza pe cea din alte zone "celebre" din Bucuresti. Mizeria este si ea la locul ei intre cladirea garii si M800. In plus angajatii CFR din zona sunt putin spusi ciudati  :roll:. Ar trebui transformata in gara muzeu cu ceva locomotive si vagoane de epoca. Personalul spre Constanta ar trebui sa plece din Bucuresti Nord si cu un orar mai decent. Exista transport RATB, linia 85 ca legatura directa spre Bucuresti Nord deci nu ar fi o problema asta.

 


  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Gara Obor - Bucuresti Est Dr2005

Gabi23 wrote:
Personalul spre Constanta ar trebui sa plece din Bucuresti Nord si cu un orar mai decent. Exista transport RATB, linia 85 ca legatura directa spre Bucuresti Nord deci nu ar fi o problema asta.


Da, cred că şi CFR Căltăori ar vrea să îi plece toate trenurile din Bucureşti Nord, ca să mai pună 22 km şi 40 de minute la drum pentru Feteşti/Călăraşi/Olteniţa/Constanţa...

Fauna şi ,,facilităţile" ei (crâşme, rechini la taxi, parcări aiurea) nu va dispărea odată cu gara... pentru că o altă sursă de jeg e la 2m de ea, şi anume autogara. Evident, dubarii pleacă din faţa gării, ca să nu plătească taxă de autogară, iar când nu pleacă îşi lasă maşinile pe unde apucă, iar cum în zonă e un singur WC - şi ăla cu taxă - fiecare, fie că e vorba de şoferi, călători sau simpli trecători prin zonă se uşurează pe unde are chef, c-aşa-i frumos.

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est Alex Avram

Vreau sa stiu si eu un lucru:de la 1 martie TFC va baga trenuri din OBOR-OLTENITA sau le va baga doar pe TITAN SUD-OLTENITA! :60DA:

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est andrei11

Evident ca se plateste taxa de autogara, indiferent de unde se pleaca. Ca sa primesti licenta de traseu trebuie sa ai contract cu autogarile din punctele de oprire, implicit punctul de plecare / sosire. Asadar taxa o platesti obligatoriu... Zona Gara Obor este o zona care mie-mi place. Evident ca este o parere strict subiectiva, avand in vedere ca ma invart de multe ori pe acolo.

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est Citelis5396

Alex Avram wrote:
Vreau sa stiu si eu un lucru:de la 1 martie TFC va baga trenuri din OBOR-OLTENITA sau le va baga doar pe TITAN SUD-OLTENITA! :60DA:

Doar pe Titan - Oltenita.

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est Chev Celios

Doar pe Titan-Oltenita, insa gararea trenului intre doua curse probabil ca se va face tot la Obor.

 


  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Gara Obor - Bucuresti Est Dr2005

Puţin probabil să se facă la Obor, ar fi risipă de motorină. Baza va fi ori la Olteniţa, ori la Titan Sud (deşi ar putea să intre în Faur, dar rişti să se ciordească tot). Cel mai probabil la Olteniţa vor sta.

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est Citelis5396

La Oltenita va fi punctul de lucru. Primul tren ce pleaca dimineata din Titan Sud va fi garat in Bucurestii Sud Calatori, la Catelu, unde este si sediu politiei TF.

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est Alex Avram

Citelis5396 wrote:
La Oltenita va fi punctul de lucru. Primul tren ce pleaca dimineata din Titan Sud va fi garat in Bucurestii Sud Calatori, la Catelu, unde este si sediu politiei TF.

Si statia Bucurestii Sud asa e denumirea sau e cum e Oborul in estul capitalei?ca eu din toate garile ale BUCURESTIULUI stiu vreo cateva:NORD-OBOR-TITAN SUD(23 AUGUST)-BASARAB SI BUCURESTI.TRIAJ! 8-)

 


Re: Gara Obor - Bucuresti Est Dominatrix

Bucuresti Sud este o statie de pe centura. De acolo se desprind liniile spre Oltenita, Titan Sud, precum si racordurile industriale spre fosta platforma Republica/Faur.

 


 
Go to page:  1 2 3
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Complexul Feroviar București  • 
Choose destination

Since our 2257 forum members have written 418811 posts in 5221 topics and 510 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use