Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 657225 views
 
Go to page:  1  ... 198 199 200 201 202 203 204  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 MikeT

realistul wrote:
Mai nou cica face patinoar la liceul de Metrologie...

Nu era vorba ca face o platforma de licee tehnologice, dupa ce a mutat liceul Petru Rares in niste constructii ridicate in 3 luni, pe profile metalice? Cica ar vrea sa mai mute niste licee tehnologice acolo, probabil ca sa faca altceva in cladirile lor.

 


Re: Sectorul 4 1689

Exact patinoar era ceea ce lipsea...
Am senzatia ca S4 e un fel de mosie a primarului, in care face ce, cind si unde vrea si nimeni nu zice nici pis...

Si daca sectorul nu mai rezista fara sa alunece pe gheata (apropo, de Flamaropol se mai aude ceva ?), se pot asana speluncile din Oraselul Copiilor si se face loc suficient de un complex olimpic, nu doar de un patinoar...

 



Re: Sectorul 4 MikeT

Incredibil...

 


Re: Sectorul 4 realistul

Asta am primit azi in aplicația PS4...
Screenshot_20200923-142341_Primaria Sectorului 4.jpg (956.28 KB; downloaded 2529 times)

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Mai nou abureste si cu un teatru in zona parcului Tudor Arghezi la care vedem cu totii ca nu au inceput lucrarile.

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Stie cineva daca Bd-ul Metalurgiei a fost transferat din administrarea PMB la PS4?

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 V2A

Screenshot_20201001-172440_Primaria Sectorului 4.jpg (490.69 KB; downloaded 2223 times)

Screenshot_20201001-172451_Primaria Sectorului 4.jpg (472.74 KB; downloaded 2279 times)

Sursa: aplicația PS4

 


Re: Sectorul 4 StefanD_

Doamne fereste de asemenea monstruozitati.

 


Re: Sectorul 4 andrei11

Eu sunt de acord cu ele.
Exemplu de monstrozitate este de exemplu parcarea de la intrarea în Pantelimon.

 


Re: Sectorul 4 StefanD_

Ce problema rezolva mai exact pasarelele astea? Respectivele bulevarde sunt niste strazi absolut normale din oras, nu sunt autostrazi, nu sunt drumuri expres. De ce ar avea nevoie de treceri de pietoni suspendate? Toate trecerile actuale de pietoni la nivel sunt semaforizate. Probabil peste jumatate dintre oameni vor trece tot la nivel, printre masini, deci muuult mai periculos ca acum. Sa nu mai spun de impactul estetic oribil al pasarelelor.

 


Re: Sectorul 4 ByOnu

Nu pot sa zic decat 10000000x ce a spus Stefan deja. Doar nu ne-am dilit de tot sa acceptam pasarele pietonale pentru DN-uri pe un bulevard perfect rezidential la doar 2km de Universitste, Unirii.

NU NU NU

Mentalitatea ar trebui sa fie FIX calmarea traficului, nu incurajarea lui astfel incat soferii sa-i dea blana de la Unirii pana la Mihai Bravu cu cel mult doua semafoare pe tot traseul.

Aia cu pietonii care nu mai stau la semafor e o gogoasa spusa doar pentru a acoperi adevaratii beneficiari: soferii. Fluidizarea traficului lu' peste. Traficul nu se fluidizeaza incurajandu-l, ci adoptand un cumul metode occidentale.

Cine garanteaza ca scarile rulante si LIFTURILE vor merge corespunzator mereu? Andrei11 cumva? Pentru ca pe Pasajul Basarab sunt toate defecte si nu-l vad pe Andrei11 sa le repare. Hmmm :think:

 


Re: Sectorul 4 andrei11

Te rog frumos să ceri desființarea Pasajului de la Universitate, a Pasajului Latin,  a jumătate din accesurile de la metroul din DT și  înființarea de treceri de pietoni pe Șoseaua București - Ploiești ( din București ) din 350 în 350 metri. Și evident demolarea pasarelelor existente.
Nu știu de ce privești automobilele ca și  dușmanii pietonilor, parcă în automobilele respective nu ar fi tot oameni.
Vezi că și  Orașul Voluntari - Cartierul Pipera  s-a umplut de pasarele.  
_________________
Desființarea Pasajului de la Universitate se poate face extem de simplu, turnicheți peste tot pentru accesul la metrou.
___________________
Hai să facem un experiment. Într-o zi ploioasă să interzicem în totalitate circulația auto în București. Să vedem dacă STB - ul / Metroul fac față. Inclusiv să admirăm trotinetiștii / bicicliștii care vor "naviga" printre picăturile de ploaie. Că tot se dă pe aici exemplul Amsterdamului.
_______________
Treaba cu lifturile / rulantele stricate a fost o răutate ( mică ) din partea ta. De lifturi / rulante trebuie să se ocupe cei plătiți pentru asta. Lasă că le rezolvă noul primar pe toate. Așa a spus. Deci problema e ca  și rezolvată.

 


Re: Sectorul 4 ByOnu

UNDE este Șoseaua București - Ploiești (vrei sa zici DN1 de fapt, ca pasarele pietonale ai abia dupa Mall Baneasa) si unde este Bd. Tineretului, Andrei? Asta este difereta. DN1 este in camp la periferie, spre aeroport, Tineretului si Sincai sunt aici, la 2 pasi de Piata Unirii.

Si am mai avut discutia asta, pasajul de la Universitate este FOARTE BUN pentru ca poti taia intersectia pe diagonala, nu mai zis ca are multiple facilitati normale intr-o capitala europeana: toalete publice, magazin pentru o gustare rapida sau un pahar de apa, farmacie si un punct de presa. Pasajul de la Universitate este altceva si personal m-am declarat deja pentru unul similar la Romana. Pe langa asta, Universitate este subteran, nu pasarela ca pe DN.

De ce nu iti plac, Andrei, trecerile de pietoni? Ce ai cu ceva atat de banal precum trecerile de pietoni?

---------------------------------

EDIT: imi dau sincer seama ca n-are rost. Nu este nimic personal, ne stim de cativa ani, vorbim, te respect pentru pozitiile tale si munca ca moderator pe forum, dar trebuie sa realizez si sa accept (imi este greu) faptul ca esti depasit tu si cei care gandesc asemenea de ceea ce inseamna mobilitatea urbana durabila, sanatoasa, ecologica. Refuzati cu orice pret, dar cu ORICE pret de a arunca un ochi peste gard la vecinii din vest. Noi acolo TREBUIE sa fim, noi acolo VREM sa fim.  Spre aia trebuie sa tinda Bucurestiul, ... eu iti dau exemplu occidentul si tu imi zici ca e bine ca-s pasarele pietonale in Voluntari?! :(

 


Go to page:  1  ... 198 199 200 201 202 203 204  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use