MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

 

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5445 posts, 1076625 views
 
Go to page:  1  ... 322 323 324 325 326 327 328  ... 389
 
 

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 zapacitu

...care a fost anulata cand au mutat statia mai acana?

 



Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 satanistu

Corespondenta cu metroul e prea complicata pentru Metrorex si implica multe costuri.

Cat iti ia sa mergi la statia de tramvai din Pasajul Victoria de la Metrou si cat iti ia sa mergi de la statia Dr. Felix pana la Metrou??

Statia aia ar fi foarte utila.. chiar daca e folosita doar ca sa iesi afara. Legatura cu metroul e importanta.


Alta intrebare : De ce la statia de metrou Piata Victoriei 1 Piața Victoriei M 2 nu se face un acces si vis-a-vis pe modelul Aviatorilor (ma refer la accesul de langa Antipa) ? Se sta la trecerea aia de pietoni o gramada.

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Pentru ca Metrorex nu are în obiectul de activitate subtraversari de bulevarde. Nu au cum să justifice o asa investiție.

 


Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Metrorex poate face orice lucrare daca se justifica economic prin aportul de calatori.
La Victoria in pasaj legatura cu tramvaiul la ce ar servi?...sa-i fure pasageri?

 


Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

# satanistule,  am precizat de mai multe ori să nu  mai spuneți Stația Piața Victoriei 1 ( sau 2 ). Oricum dacă o să treci pe acolo o să vezi că de foarte mult nu mai scrie Piața Victoriei 1 ( sau 2 ).  Și  asta oficial. Se scrie Piața Victoriei  M 1 sau Piața Victoriei M 2. Ca să se știe de toată lumea la ce stație ne referim.

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

Ete scart!
1. Exista Piata Victoriei 1 si 2! Sunt 2(doua) statii TOTAL distincte, deci nu-i niciun fel de eroare!
2. Inclusiv Metrorex, recunoaste asta, ca si  existență ”Piata Victoriei 1 si 2”, ”Basarab 1 si 2”,  ”Nicolae Grigorescu 1 si 2”, ”Eroilor si Eroilor 2” (chiar daca NU ANUNTA...mecanicii asa ceva)!

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

La Basarab  avem așa, linia 1,2,3,4.  Nu avem niciun Basarab 1 sau 2.
La NG avem NG linia 1,2,3. Nu avem nicun NG 1 și 2.
La Victoriei avem așa: Piața Victoriei cu chenar albastru și stația Piața Victoriei cu chenar galben.
Atunci și la Eroilor ar trebui să avem E 1 pentru M 1 și E 2 pentru M 3  (  este fix situația de la NG ) iar E / M 5 să fie E 3.
_________________
Concluzia e simplă:
Din partea moderatorului:
Dacă din întâmplare aveți treabă / comentați stațiile cu pricina ( și mai sunt, Unirii / D ) sau scrieți clar și limpede Piața Victoriei - M 2 ( de exemplu ) sau s-ar putea să vă izbiți de subsemnatul

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex Stefan28

orex wrote:
Ete scart!
1. Exista Piata Victoriei 1 si 2! Sunt 2(doua) statii TOTAL distincte, deci nu-i niciun fel de eroare!
2. Inclusiv Metrorex, recunoaste asta, ca si  existență ”Piata Victoriei 1 si 2”, ”Basarab 1 si 2”,  ”Nicolae Grigorescu 1 si 2”, ”Eroilor si Eroilor 2” (chiar daca NU ANUNTA...mecanicii asa ceva)!


Nici macar nu e treaba mecanicilor sa anunte! Din tot ce ai menționat, trebuie modificate anunțurile numai la Eroilor, in rest totul este ok. Iar Basarab 1 si 2 unde este menționat? Se spune numai corespondenta cu magistrala 4... La fel la Victoriei, numai corespondenta cu M1/M2. Călătorul in sine nu este interesat de aceste aspecte. Ce se menționează in anunțurile curente este PERFECT!  ;)
Treaba lor e sa "conduca" trenul si sa fie vigilenți.
De restul se ocupa "băieții din depouri".

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

Hai, ca daca n-am vrut sa fim adaptabili pana acum, putem s-o facem de acum incolo, cu sau fara sprijinul ”roboatei”!
@andrei11
”Sicriele” celor de la Metrorex ca, orice muritor, cand isi selecteaza statia de plecare si statia de sosire, are parte de acelasi NG 1-NG 2, B1-B2, D1-D2, GDN1-GDN 2, PU1-PU2, PV1-PV2, si mai nou de E-E2! ;)  Restul e CAN-CAN! :bere:
@stefan28
Habar n-ai tu cati ani de zile mecanicii IVA au anuntatara statiile la microfon! ;) Cand ai ATP si ATO, imbarcat pe tren, crede-ma ca nu mai e cum era in era IVA!
N-avem noi ”sange-n instalatie” dar cu actualul sistem de semnalizare de pe M5.1, cu rame noi totul s-ar misca ca pe L1 Paris, adica fara mecanic! Clar, ca ar fi ceva inimaginabil dar inca sper la...asta! Cum e sa conduci un tren dintr-un joystick?  Al dacului de greu, dar mie nu mi-a fost frica sa ma las pe mana lor! :bere:

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex Stefan28

Pana sa apara "roboata" Izabela Neamțu!  ;) (in 2000 dacă nu ma insel)
Dar si dupa mai dadeau "fail" IVELE la anunțuri si tot mecanicii anunțau...

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex subway guru

De la Metrorex:
http://www.metrorex.ro/_read646-1

  Metrorex informeaza ca, in contextul evolutiei riscului de imbolnavire cu COVID 19, dar si a urgentelor medicale inregistrate in 07.10.2020, astazi, 09.10.2020, la sediul Metrorex a avut loc o intalnire la care au participat reprezentanti ai Brigazii de Politie pentru Transport Public, cei ai Politiei Metrou, ai firmelor de paza la metrou, precum si reprezentantii Metrorex.
    In cadrul intalnirii s-a evaluat modul de actionare existent, astfel:
a) Se actioneaza zilnic, in schimburi, cu 24 de agenti de politie, 12 echipe mixte politie/ jandarmi, cu doua echipe in tinuta civila, acordandu-se aproximativ 50/60 de sanctiuni zilnice;
b) Avand in vedere evolutia pandemiei Covid 19, s-au facut demersuri pentru suplimentarea numarului de jandarmi;
c) In cele 63 de statii de metrou actioneaza zilnic 320 de agenti de paza in trenurile de metrou si statii, fiind constituite inclusiv 10 patrule mobile;
    Fata de situatiile de urgenta inregistrate, se fac demersuri la ISUB-IF pentru realizarea unor intalniri care sa clarifice procedurile de interventie ale acestora.
    De asemenea, s-au discutat posibilitatile in ceea ce priveste colaborarea cu Politiile Locale de la nivelul Municipiului Bucuresti, urmand a se solicita o intalnire, raportat la posibilitatile acestora de a asigura sprijin la gurile de acces de metrou, in situatii de urgenta.
    S-a actualizat modul de actionare in ceea ce priveste aplicarea procedurilor de comunicare in situatii de urgenta pe fluxul informational METROREX - Politia Metrou, respectiv firme de paza - METROREX si firme de paza - Politia Metrou.
    Astfel, in situatiile de urgenta, pana la prezentarea fortelor de Politie, controlorii de acces si agentii de securitate vor indruma calatorii, prin anunturi la statia de sonorizare, respectiv prin recomandari verbale, sa nu acceseze statiile de metrou pana la reglementarea situatiei.

 


Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

Noaptea minții:
N-am înțeles:
a)  ...acordandu-se aproximativ 50/60 de sanctiuni zilnice;
Adică acesta este planul zilnic la amenzi ? După 60 de amenzi se opresc în acea zi ?  60 de amenzi - presupun că în legăură cu  purtarea măștii - se încasează în juma' de oră de control. Nu-ți trebuie mai mult.

b) Astfel, in situatiile de urgenta, pana la prezentarea fortelor de Politie, controlorii de acces si agentii de securitate vor indruma calatorii, prin anunturi la statia de sonorizare, respectiv prin recomandari verbale, sa nu acceseze statiile de metrou pana la reglementarea situatiei.

Până acum nu era fix la fel ?

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

a) probabil ca asta este media zilnica a celor sancționați pentru ca NU POARTA masca, nu planul. Eu i-as amenda si pe cei care nu o poartă în mod corect si isi sprijină nasul în masca, să nu cumva să îl piardă.
b) pana acum nu stiu să nu fi fost permis accesul în statii. Discuția a apărut în contextul incidentelor de la Timpuri Noi si a faptului că s-a produs o aglomeratie mai mare atunci. Si ideea apărută a fost să se oprească de tot circulatia în astfel de situații.

 


Go to page:  1  ... 322 323 324 325 326 327 328  ... 389
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2295 forum members have written 421831 posts in 5255 topics and 514 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use