Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 670610 views
 
Go to page:  1  ... 191 192 193 194 195 196 197  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 andrei11

Da, ai dreptate.
Dar cum introduci tramvai pe Luică / Turnu Măgurele / etc ? Din amintirile mele parcă nu e prevăzut loc pentru tramvai. Inelul trebuia prevăzut acolo ca și lățime cel puțin cum arată Mihai Bravu între Vatra Luminoasă și Hurmuzachi !
Ține de Sectorul 2, dar în fine.
De ce la Pasajul Doamna Ghica s-a prevăzut un ipotetic tramvai fără stație în Colentina ? Să fim serioși, tramvaiul pe Doamna Ghica între Colentina și Lacul Tei nici nu încape !!!!! Asta e vrăjeală cu tramvai acolo !!!!
De ce nu se deschide stația de tramvai din Pasajul Victoria ?
Tot de PMUD ține ?

 


Re: Sectorul 4 Costin

In afara de pasajul Doamna Ghica se poate introduce tramvai fara probleme peste tot. E loc. Cu exproprieri pe alocuri, dar este. 2 benzi + tramvai incape peste tot.

 


Re: Sectorul 4 andrei11

Și dacă tot insistă PMUD - ul ăsta cu tramvaiul pe acolo unde e tramvaiul ? O să-l construiască stră - stră - stră-...- stră nepoții lui Vlad Țepeș ?
Până la urmă când o să decidă să tragă linii o să tragă linii de metrou ! În 50 de ani o să apară alt PMUD, că PMUD a fost și pe vremea lui Antonescu dar nu s-a mai potrivit cu planurile lui Stalin de dezvoltare a Bucureștiului ! ( Vezi aici, n-am scris ultima afirmație la derută ! )

 


Re: Sectorul 4 Costin

Acum discutam de PMUD-ul de acum, e singurul lucru concret. PMUDul de peste 50 de ani e la fel de ipotetic precum M8. Faptul ca primariile nu respecta PMUDul este una dintre cauzele pentru care nu vedem lucrari pe fonduri europene in Bucuresti. Ei sparg bani pe idei proaste dar usor de implementat si cu capital electoral mare, in loc sa faca ceva bun si aproape gratis, chiar daca ar fi mai greu. Dar nu vor.

 


Re: Sectorul 4 1689

URANUS wrote:
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/ ... 19412875

Fabrica Vel Pitar din cartierul Berceni se mută în Chitila, unde a funcționat Spicul. Mare parte din terenul acesteia a fost vândut către Kaufland

Vel Pitar și Romarta, ambele companii ale grupului NCH, dețin în cartierul Berceni un teren în suprafață de circa 37.000 de metri pătrați pe care încă funcționează fabrica de pâine și sediul administrativ al Vel Pitar. Compania a vândut circa 30.000 de metri pătrați din teren, la un preț estimat de Profit.ro la circa 10 milioane de euro, către Kaufland, care a demarat deja procesul de avizare necesar construcției unui nou hipermarket.„Termenul contractual pentru eliberarea amplasamentului este în trimestrul întâi din 2021, însă estimăm că până la finalul anului 2020 vom reloca atât activitatea de producție, cât și pe cea administrativă. Suntem interesați să producem cât mai repede în fabrica modernizată de la Chitila, capacitatea și productivitatea noilor linii de panificație fiind net superioare celor existente în fabrica din str. Emil Racoviță, astfel având un impact pozitiv semnificativ în cantitatea și calitatea pâinii și a specialităților pe care le vom livra pe piața din București și din sudul țării“, a declarat, pentru Profit.ro, Nicolae Șerbănescu, președintele consiliului de administrație al Vel Pitar. Pe terenul de circa 7.000 de metri pătrați rămas disponibil, Vel Pitar și Romarta au înaintat un Plan Urbanistic Zonal care propune realizarea unui bloc cu apartamente, înalt de 11 etaje. Șerbănescu spune că, în funcție de hotărârea Adunării Generale a Acționarilor Vel Pitar, compania va decide asupra destinației acestui imobil, asta dacă lotul nu se va vinde între timp.


Epaa...

Macarale / Rid in soare/ Mii si mii...

Baietii se grabesc sa elibereze si sa vinda cit e Baluta la manete.

Sa-i spuna lu’ mutu’ ca acolo o sa fie un singur bloc.

Urmatoarea victima, Depoul Nitu Vasile. Pasul unu, desfiintarea parcarii si un prim flanc de blocuri la strada, de la cimitir la rond, dupa care se extinde noul proiect imobiliar pe locul depoului si se face jonctiunea cu parcela pe care e(ra) fabrica pina la spital.

O mina de aur imobiliara !! In oras, zece minute de mers pe jos si au legatura la metrou - ce poate fi mai idilic ?

Apropo, in amintirea fabricii cum o sa-i zica noului ansamblu ? Voinicel Rezidens ? :D

 


Re: Sectorul 4 Cristi N

Andrei mare dreptate ai din pacate. Dar trebuie sa recunosti ca fara pasajele astea de la Colentina si de la Luica ideea de tramvai pe inelul median inca era fezabila. Acum, cu noile proiecte incepe sa fie din ce in ce mai SF ideea unui astfel de traseu de tramvai.  :popa:

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Va dati seama cu ce bucurie se va anunta o banda suplimentara pe sens pentru "fluidizarea circulatiei" daca se va anula spatiul pastrat fix pentru tramvai de pe pasajul de la Dambovita Hateganu/Grigorescu si de pe cel de la Dna Ghica/Delfinului. Ca doar e greu apoi cu cel de la dna Ghica/Colentina si "incurca traficul". :applause:  :bleah:

Incep sa cred ca toate lucrarile astea in favoarea masinilor sunt ca Armata Rosie (sau URSS/Rusia). Pe ce se pune laba nu se mai lasa si nu se mai schimba nicicand. Daca apucam 2 benzi/sens pe pasajul Dna Ghica la Colentina (si asa va fi) spre 0% sanse ca vreodata sa se ia una din ele pentru tramvai Doamne fereste separata si cu garduri...

 


Re: Sectorul 4 URANUS

https://www.facebook.com/95906070091018 ... 417669635/

Drumul pe langa vii care leaga Drumul Binelui de comuna Jilava este asfaltat. Acum pot sa rasara blocurile. Nu sunt trase utilitati, nu e iluminat, nu sunt trotuare, dar nu e problema, merge si asa...

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Cui ii trebuie trotuare? Pietonilor in niciun caz.

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Da, si adios linie de autobuze daca sunt restrictii de tonaj (interzicere peste 3.5t).

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Nici cele de 10m?

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Nici.

 


Re: Sectorul 4 adila

Azi la Brancoveanu o masina ADP era suspendata pe un bolard. Acesti bolarzi i-am vazut mai tot timpul in jos. O sa pun si o poza. Ma si mir ca unul era ridicat. A fost o investitie care a nu a folosit la nimic altceva decat la suspendarea masinii ADP.

 


Re: Sectorul 4 URANUS

https://www.facebook.com/15621478874091 ... 310283735/

Se pregateste terenul pentru noi si noi bloace.

 


Go to page:  1  ... 191 192 193 194 195 196 197  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420709 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use