Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 670190 views
 
Go to page:  1  ... 187 188 189 190 191 192 193  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Budy187

https://www.riseproject.ro/articol/ce-p ... nelu-lupu/

Un articol de rumegat si reflectat intens :x

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Asta trebuie facut public, sa inteleaga si locuitorii sectorului cine ii conduce de fapt. Cat de aglomerat e acum Bd. Metalurgiei intre Piata de Gros si intersectia cu Obregia, stati sa vedeti dupa ce se face si partea a doua a proiectului imobiliar pe fostele sere... :shock:

 


Re: Sectorul 4 Budy187

Frustrant si revoltator unde s-a ajuns cu coruptia si analfabetii in functii publice.

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Si nu numai Metalurgiei Park faza 2 va genera trafic intens ci si proiectul de pe D. Brumarescu cu 22 de blocuri P+10 la care se mai adauga si extinderea cartierului solar (faza 6) si cine stie cate si mai cate...

 


Re: Sectorul 4 BIGRED1984

In caz ca n-ati prins-o pe asta, dom' primar s-a apucat si de bagat sensuri unice prin cartier, fara consultari ,nimic, in 2 zile au adus indicatoare tot, implementat, finalizat.
Sta politia locala si-ti da cu linia peste degete daca vrei sa intri pe stradutele consacrate, sa ajungi la bloc ocolesti 1km.
Sensuri unice noi, identificate de mine dar probabil sunt si altele :
Mladinovici -> Obregia
Aliorului -> Obregia
Straduintei -> Racovita

 


Re: Sectorul 4 Budy187

Profesionisti  :lol:
Urbanistic, chiar daca exista o imbunatatire fata de anii '90 in sectorul 4, kitsch-ul continua sa fie la ordinea zilei, iar spalarea de bani .... :popa:

 


Re: Sectorul 4 MikeT

URANUS wrote:
Si nu numai Metalurgiei Park faza 2 va genera trafic intens ci si proiectul de pe D. Brumarescu cu 22 de blocuri P+10 la care se mai adauga si extinderea cartierului solar (faza 6) si cine stie cate si mai cate...

P+10 in spatele Pietei de Gros? Nu imi dau seama unde intra 22 (!) de blocuri acolo... E vreun plan undeva?  :o
PS: Cine cumpara acolo, pe platforma industriala?

 


Re: Sectorul 4 andreiiul

Cred ca e vorba de terenul de pe partea dreapta cum mergi spre capatul autobuzelor.
Cat despre cumparatori, o sa vezi ca vor fi destui.
Ca sa stimuleze vanzarea de imobile presimt o presiune pusa de "dezvoltator" pe primarie pt largirea Metalurgiei, daca nu chiar si a str Brumarescu si o semaforizare la intersectia celor 2 strazi.
Fara aceste investitii traficul in zona ar fi complet blocat

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Este vorba despre The Grand Kristal Residence City Metalurgiei. 4 blocuri sunt aproape finalizate, 2 in constructie si inca 4 au obtinut AC. Am inteles ca vor sa prelungeasca Drumul Dealul Bradului inspre complex dar orice ar face tot in Metalurgiei se vor revarsa.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Doar un tramvai pe Metalurgiei sa scoata din mocirla viitorul trafic in zona.

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Pe unde? Sa se ia cate o banda de pe fiecare sens?

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Normal, pai cum altfel? Orice linie noua de tramvai pe o strada existenta reduce spatiul destinat masinilor. Parca asta ne si dorim nu? Mai putine noxe, sa nu ne treaca viata stand in masina in coloana etc.
In viitorul extrem de apropiat va fi macel dpdv transport acolo. Ce alta solutie e? Ne bazam pe M2 din toate colturile, locurile si pozitiile? Si pe autobuzele blocate in trafic?

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Baluta inaugureaza acum cu duamna parcarea de la Tulnici.

Cum zice si Puss in boots zona va fi calamitata dpdv trafic auto, cred ca va fi mai rau si decat in "noul Popesti". Nu numai Metalurgiei Park, The Grand Krystal, Cartierul Solar etc. vor genera trafic, mai sunt strazi recent modernizate cum ar fi Postalionului care inca are destul spatiu viran stanga-dreapta, Dealul Cucului, Dealul Alunis, Drumul Binelui inspre Jilava, Drum pe langa vii (nu se vede denumirea in Google Maps/Earth), Dealul Bisericii (zona Auchan-Metro), Dealul Bradului (Cartierul solar), D. Brumarescu, Cretestilor (aici nu mai e mult teren liber), Drumul Jilavei (inca mai e destul spatiu), Drumul Gilaului. Mai nou si pe Aurel Persu a aparut un teren liber de constructii (aproape de T. Magurele) si tot mai nou, nu se mai construieste in regim P+4/5 ci de la P+8 in sus (vezi Family Residence Brancoveanu). Chiar si cu pasajele de la Metalurgiei-Obregia/Turnu Magurele si cel de la Aparatori (2030 probabil) tot infernal se va circula.
Ce ma bucura este faptul ca verdele de la Persu/T. Magurele tine cat sa treaca 8-10 masini nu ca cel de la Jilavei/Aparatori sau Binelui/Metalurgiei unde trec cu greu 3-4 masini.

 


Re: Sectorul 4 1689

Tramvai a existat in zona si ar fi putut - destul de usor - fi extins spre Piata de Gros / Metro.

Acum insa e practic imposibil.

 


Go to page:  1  ... 187 188 189 190 191 192 193  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2278 forum members have written 420646 posts in 5242 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use