De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

 

Topic: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire

1839 posts, 393231 views
 
Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 132
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 2 ByOnu

DCnews nu sunt stiri, sunt doar varianta online, mult mai ieftina, a Antena3 si RTV. Deci te rog... Patronul este Bogdan Chirieac, invitat "special" zilnic la latrina.

Au numai reclame PSD pe site si sa nu uitam de mareata lor petitie pentru desfiintarea pistei de biciclete de pe Calea Victoriei, ca deh, ei traiau in 1950, nu in 2015.
Screenshot_20200328-181612_Chrome.jpg (729.59 KB; downloaded 4200 times)
Screenshot_20200328-182104_Chrome.jpg (768.8 KB; downloaded 4199 times)

 


Re: Sectorul 2 Albert

Nu contează site-ul atât timp cât se vorbește despre un fapt. De foarte multe ori USR a votat in unanimitate sau aproape in unanimitate alături de PSD la sectorul 2.  Dacă tot au facut asta, măcar sa nu se dea ca sunt in opoziție. Nu zic ca nu au fost și dați in care au votat împotriva PSD. Dar dacă la un singur proiect important au votat cu PSD, asta le cam strica pe toate. Și asta s-a intamplat la mai multe sectoare. La sectorul 1, unde un consilier chiar a trecut la PSD, la sectorul 5 unde un proiect extrem de controversat al lui Daniel Florea a trecut cu ajutorul a trei consilieri USR, la sectorul 6 unde bugetul pe 2020 a trecut cu ajutorul a unei consiliere USR trecuta la PSD intre timp. Au și ei traseistii lor, la fel ca PNL, asa ca sa nu se mai dea 100% curați. Când se intampla ca un consilier PNL sa voteze cu PSD apar 100 de postări pe FB de la fiecare lider USR pe tema asta.
In legătura cu DCNews nu prea te pot contrazice. Bogdan Chireac e omul ala care a zis ca PSD va lua la alegerile europarlamentare peste 45% și ca Viorica Dancila are sanse bune la alegerile prezidențiale... Asa ca...

 


Re: Sectorul 2 ByOnu

Imi cer scuze, Albert, dar nu consider un fapt ceva relatat de niste publicatii foarte corupte, apartinand mogulilor psd, precum antena 3, rtv, dcnews sau altele. Da-mi stirea de la o publicatie echidistanta si o voi lua in serios. :bere:

Cat despre ceea ce ai repatat, cunoastem cu precizie CE anume a votat USR alaturi de PSD la S2? Pentru ca are relevanta. Mi se pare perfect normal ca USR sa voteze ceea ce considera ca fiind benefic pentru cei pe care ii reprezinta, iar acestea se pot suprapune uneori cu ceea ce voteaza PSD sau PNL. Ce e rau in asta? Sau ai dori ca USR sa NU voteze niciodata ceva bun doar pentru ca acel lucru este propus si/sau votat de consilierii PSD.

Pe scurt, nu imi pasa si cred ca tuturor nu ar trebui sa ne pese de faptul ca voturile PSD USR coincid daca ceea ce se voteaza este benefic comunitatii.

 


Re: Sectorul 2 ByOnu

L-am prins cu mâța în sac pe domnul Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2. Sau mai exact l-am prins cu semnătură pe contract.

Aseară m-a întâlnit în Veranda Mall cu dânsul în timp ce își făcea campanie folosindu-se de un grup de copii minori (poveste lungă, vă explic mâine). I-am reproșat taxa de habitat pe care a instituit-o în Sectorul 2 și cum aceasta jumulește buzunarele cetățenilor, mărind de 2-3 ori veniturile firmei de casă Supercom pentru aceleași servicii prestate. Mi-a răspuns că nu înțeleg eu, că el a propus numai o nouă modalitate de plată și desfășurare a serviciului de salubrizare, nu a propus și ce firma să preia contractul. Și că după ce el a propus o super metodologie, PSD-ul a sărit la interval cu firma lor de casă și a redirectionat bănuții aceia dulci-dulci în buzunarele cui au vrut ei (Supercom).

Domnule viceprimar, am căutat pe lângă Hotărârea de Consiliu Local care instituie taxa de habitat, al cărei inițiator sunteți, și Hotărârea de Consiliu Local care propune contractul cu Supercom și, vai mie ce surpriză, tot dumneavoastră sunteți inițiatorul, deci fix dumneavoastră ne-ați pus în cârcă o firmă fără licență de salubrizare în Sectorul 2, căreia îi plătim o sumă oneroasă fără licitație pentru un serviciu deplorabil.

Ce mă deranjează pe lângă contractul și taxa dezastruoase al căror inițiator sunteți, este lipsa de onestitate. Chiar așa să le spuneți cetățenilor în față că PSD a adus Supercom-ul când dumneavoastră sunteți inițiatorul contractului cu ei? Numai la Victor Ponta am mai văzut capacitatea asta rară de a scoate 7 neadevăruri în 5 cuvinte... cu zâmbetul pe buze. Măcar Dragnea părea supărat și furios când abera.

Îmi rămâne numai atât să mai întreb: De Ce, Popescu?


FB_IMG_1585481204688.jpg (68.78 KB; downloaded 4126 times)

FB_IMG_1585481207793.jpg (23.53 KB; downloaded 4127 times)

FB_IMG_1585481636424.jpg (88.17 KB; downloaded 4125 times)


Dan Cristian Popescu se află într-o agresivă și ilegală campanie electorală. Cu luni bune înainte de începerea oficială a campaniei electorale, fața lui Popescu a împânzit spațiile publicitare din sectorul 2 unde se vrea primar - spații publicitare despre care presa a scris adesea că îi aparțin (https://www.paginademedia.ro/2013/10/ex ... ranzactiei), și ceea ce îl motivează să trateze spațiul public din sector ca pe propria feudă.

Jocuri de cuvinte imprimate pe bannere uriașe de genul "Alegerea lui Popescu" nici nu încearcă să mai ascundă despre ce este vorba aici.

Traseist încă din 1990, actualul viceprimar de la sectorul 2 a trecut pe la PNL, apoi PNTCD, iar PNL, FORTA CIVICA, a ajuns deputat PDL, ca să devină, iată, PNList...

Deși este milionar și deține proprietăți la Hollywood, Popescu vrea cu tot dinadinsul să fie primar de sector în București.

Pagina de Media mai scria în 2013: ”Dan Cristian Popescu are experiență în publicitate. A fost director pe New Business la News Outdoor (2006-2007) și a fost director general al companiei Imperial Media”.

Dan Cristian Popescu a împletit mereu afacerile cu publicitatea și administrația publică: a fost și director adjunct la Direcția de Publicitate a Primăriei Municipiului București (1999 – 2001) și coordonator la Biroul Autorizare Publicitate la Primăria Sectorului 2 (2002-2004).


FB_IMG_1585481576701.jpg (73.84 KB; downloaded 4125 times)


Dan Cristian Popescu, multi-multi-milionarul cu bijuterii si ceasuri in valoare de sute de mii de EURO incearca sa ni se prezinte ca un simplu "prof de mate", un om de bine oarecare din cartier.

Ati vazut probabil peste tot prin Sectorul 2 aceste afise electorale ale viceprimarului Dan Cristian Popescu de la PNL in care se prezinta ca un "prof de mate" ce are "solutia" pentru Sectorul 2.

Hai sa lamurim o chestie din start. Dan Cristian Popescu NU este un profesor de matematica. Este un businessman multimilionar in EURO ale carui averi le voi enumera mai jos dar trebuie sa va puneti deoparte jumatate de zi sa le cititi. Nu este nimic in neregula in a fi un om de afaceri de succes, presupunand ca poti sa iti justifici averea. Nu am fost si nu voi fi niciodata de parerea ca banul public trebuie administrat numai de oameni modesti, umili, cu Dacie 1310 veche de 30 de ani si care locuiesc intr-o garsoniera la etajul 7.

E perfect OK sa spui "Sunt un om de afaceri de succes". NU este perfect OK sa te dai drept un biet "prof de mate" incercand sa amagesti prin omisiune electoratul. Conform CV-ul dansului, Dan Cristian Popescu nu a activat nicio zi ca profesor de matematica.

Domnule viceprimar, va este cumva teama ca electoratul va intreba cum ati obtinut dumneavoastra urmatoarele (din propria declaratie de avere) :

- 6 imobile in Bucuresti cu suprafata totala de peste 550 mp.

- o casa de vacanta in Hollywood, Florida, SUA (si o a doua tot acolo vanduta de curand, daca stii sa citesti declaratia de avere)

- terenuri agricole de peste 110 000 de metri patrati

- 3 autovehicule Lexus, 2 dintre ele nou-noute

- bijuterii si ceasuri in valoare de peste 200 000 de EURO

- obiecte de arta in valoare de 35 000 de EURO

- 18 conturi bancare diferite si plasamente in fonduri de investitii (in mai multe tari) totalizand milioane bune de EURO (am obosit dupa 15 minute de adunat si convertit sume)

- imprumuturi cash de recuperat in total vreo 3 milioane de EURO

Inca o data, problema nu sunt averile in sine, ci lipsa de onestitate legata de statutul social si profesional.

Eu ca primar la mine in Sector nu vreau neaparat un prof de mate. In schimb vreau neaparat un om onest.

P.S.:
Daca aveti prieteni sau cunostinte in Sectorul 2, va rog frumos sa le aratati aceasta postare. Cetatenii trebuie sa voteze in cunostinta de cauza, nu amagiti de panouri publicitare inselatoare.  


FB_IMG_1585481786684.jpg (218.51 KB; downloaded 4123 times)

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire andrei11

Taxa de gunoi a fost total ilegală, deci eu dacă eram cu adresa în S 2 dar din diverse motive stăteam la Piatra Neamț 9 luni am fost obligat să plătesc gunoiul din S 2 fără să-l produc !

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Cristi N

Hai sa iti dau exemplul meu: bloc dat in folosinta in Oct 2019, eu cetatean model ( a se citi prost) dau declaratie la DVBL S2 cu nr de persoane care locuiesc la adresa respectiva. Ce face onor directia minune? Pai calculeaza ca am sa le platesc habitatul incepand cu luna Mar. 2019 cand au instituit ei taxa chiar daca imobilul nu era locuit. La asta se adauga faptul ca abia pe la jumatatea lui noiembrie au adus o singura pubela de 1100L la un bloc intreg.

Legat de legalitatea celei de a doua taxe, a  fost respinsa actiunea pe fond pe data de 24.09.2020 - link si a fost facut recurs pe 30.10.2019 - link. Deocamdata procesul inca este pe rol cu urmatorul termen pentru data de 06.04.2019.

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Goldmund

Eu zic ca este mai bine daca ne-am intoarce la titlul paginii, la esenta.

Un material pe care l-am vizionat si savurat ca pe un "document" important si care poate ar trebui sa intereseze pe toti romanii(de pretuntindeni), un material care poarta denumirea - devenita banala intre timp(veti vedea si de ce si cine sunt autorii banalizarii) - "Cine a tras la Revolutie?"
Cine va avea rabdare doua ore, va afla cine a tras in revolutionari,in eroii cei mai importanti ai istoriei moderne si contemporane ai acestei tari, in romanii iesiti pe strazi pana pe data de 25.12.1989. Doua ore pentru un adevar istoric nu este mult, plus ca materialul prezentat este foarte bine expus, explicat prin dovezi istorice, prin martori oculari, prin protocoale secrete si mai putin secrete, unele cifrate. Pe mine m-a fascinat fiecare minut vizionat, iar cele doua ore au trecut in zbor:

https://www.youtube.com/watch?v=qK_xPf532bw

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Albert

Parca doamna primar zicea ca doar PNL si USR sunt cu austeritatea si cu scăderea economiei. Uite ca a venit si rândul ei: https://m.hotnews.ro/stire/23891486

STB trimite în șomaj tehnic 2.000 de angajați / Bădulescu: Nu sunt șoferi și vatmani, ci personal de suport

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire ByOnu

Se strange cureaua si la "suport"? :lol: Deci o cura de Corona scoate la iveala surplusul de personal...

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire orex

Pai, daca 40% din personalul STB, inclusiv vatmani si conducatori auto sunt ”trasi pe dreapta”, cei din urma ce fac, dau la ”grebla” ca a venit primavara?! Tot somaj tehnic se instituie si pentru ei, in aceasta perioada, ca n-au cum ”sa-si scoata orele”, nu?!

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire ByOnu

Bateam un apropo la numarul foarte mare de angajati in STB care nu contribuie nici macar indirect la prestarea serviciului. Este nevoie de o deparazitare a STB-ului de angajati doar pe hartie.

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Albert

Răsplătit pentru trădare. Noul şef al STB e fostul consilier general PNL care a votat bugetul propus de Firea
Alexandru-Hazem Kansou a fost numit director general al Societăţii de Transport Bucureşti. Kansou şi Cristian Olteanu sunt cei doi consilieri generali care au fost excluşi din PNL în februarie, după ce au votat bugetul Capitalei propus de PSD. Primăria Capitalei a anunţat că decizia de numire a lui Hazem Kansou a fost luată joi de Consiliul de Administraţie al STB. “Mandatul actualului director general are ca scop îmbunătăţirea transportului public în comun pe perioada pandemiei, precum şi implementarea unor măsuri de siguranţă pentru călători şi conducătorii auto”, a transmis PMB. Fostul director STB, Andrei Creci, a primit o funcţie de conducere tot în primărie. El este director general al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov.

Ce bucurie! Avem director nou la STB! Dar pe cine avem e important. Cine sa fie, cine sa fie? Un domn care nu are nicio treaba cu companiile de transport, fiind economist are experiența 0 in acest domeniu. Nu experiența lui a fost criteriul pe baza căruia a fost ales, ci faptul ca a trădat PNL și a votat minunatul buget propus de doamna Firea. Frumos, ce sa zic. :popa: Ce sa mai, avem director!
Sursa: https://adevarul.ro/news/bucuresti/rasplatit-tradare-noul-sef-stb-e-fostul-consilier-general-pnl-votat-bugetul-propus-firea-1_5ebd210d5163ec4271c51724/index.html?fbclid=IwAR2axOzD6ZEKl9qNbWMRhYkqdoQzOY5R8Y0nltgOx9i_1ddwh2fMc_Rgxuw

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire orex

“Mandatul actualului director general are ca scop îmbunătăţirea transportului public în comun pe perioada pandemiei, precum şi implementarea unor măsuri de siguranţă pentru călători şi conducătorii auto”, a transmis PMB.
Asta da comunic...t.
Autorul/autorii au recitit ce-au asternut inainte de publicare? Pai d-aia numesti un nou director ca sa imbunatateasca transportul public numai IN PERIOADA DE PANDEMIE?! Si dupa aia?! Cam asa... ;) https://www.youtube.com/watch?v=_zpiAbdVh3Q

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Goldmund

Ati auzit precis de "Cartelul Mafia Media", sau de "Ciuma rosie", acesti termeni, notiuni ce le sunt cunoscute celor care se intereseaza de politica, care doresc o informare(si informatie) profesionala, echidistanta. E greu sa fii bine informat, obiectiv greu chiar si in Germania, unde sursele de informatie sunt alterate, diluate, transformate de o mass medie care si ea traieste transformari radicale in timp. E indeajuns sa spun ce insemna aceeasi stire in RDG(Germania comunista sub URSS) si RFG(in acelasi timp, dar o Germanie in care exista separarea puterilor in stat - Legislativa, Judecatoreasca si Executiva....pazite, observate de o presa libera, toate puterile atent delimitate, sub "Aliatii" din Vest).
Si mai greu este o comparatie intre Germania anilor 90(unita!)si Germania de azi, putini analisti din media reusind sa descopere o alunecare radicala spre stanga a unui spectru politic intr-o continua transformare, alaturi de "cainele de paza al deocratiei", Presa...
Cu atat mai mult exista acolo unde nu avem destula experienta cu democratia de tip vest, distorsiuni intre cele patru puteri care ar trebui sa se controleze una pe alta. Unde avem astfel de "virusi"? In Europa de Est de curand inglobata in UE si NATO. Daca nu ma insel, doar Slovenia a reusit pasul spre o democratie Vest la acest capitol, cu o presa care face cinste si tarilor din vest...
Romania in 1945 , unde nu prea erau comunisti, este obligata prin intelegeri ad-hoc  proportia cea mai mare de influenta a comunismului(90%!), realizata de  propaganda URSS plus agentii comunisti traiti pana in 1945 pe la Moscova, plus o campanie salbatica de represiuni, toate la un loc au reusit in scurt timp anihilarea patriotismului si capitalismului romanesc(in mare bazat pe agricultura privata, dar si o industrie in dezvoltare). (v. si Acordul Churchill-Stalin de procentaj!)

De atunci si pana in 1989 nu se schimbasera prea multe lucruri in privinta Romaniei. Dar dupa 1989 lucrurile aveau sa se precipite in defavoarea "lagarului comunist", toate tarile comuniste fiind de fapt falimentare din punct de vedere economic. URSS a urmat, mai greu, dar a urmat, timp in care Iliescu s-a intalnit la Ambasada URSS(inca mai era!) si a convenit cu prietenii sai cum sa conduca pe mai departe Romania(un fel de Yalta de la Bucuresti!!), departe de Occident. Oameni, avea destui in teritoriu asa incat putea conduce (teoretic pana azi) prin tot felul de "moguli ai presei" care practic controlau si controleaza tot ce misca in Romania."Un pas inainte, doi inapoi" era sloganul comunistlor in privinta adevarului, democratie, libertatilor cetatenesti. Acesta este si concluza data de realitate: un cartel al presei controlat de "ai nostri", totul controlat de aceeasi fosti si fiii lor, un cartel al celor care candva au fost securisti(i unui regim criminal si ilegal!), sau activistilor de partid. Dovada "Cartelui Mafia Media" este prin Justitie acum recunoscuta! O mare victorie pentru democratia romanesca!  De acum incolo, depinde de toti cetatenii tarii ca Romania sa nu mai faca "doi pasi inapoi".
https://www.youtube.com/watch?v=tWsSCbjwGRs&t=907s

 


Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 132
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2265 forum members have written 419376 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use