De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

 

Topic: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire

1839 posts, 393256 views
 
Go to page:  1  ... 88 89 90 91 92 93 94  ... 132
 
 

📖 Pagination options
Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Albert

1. Nu vom mai avea alegeri anticipate. Florin Citu s-a retras, s-a renunțat complet la idee din cauza epidemiei de Covid-19. Se va merge cu Orban pana in Decembrie.

2. Nu vom avea nici alegeri locale in iunie. Am vazut ca se iau in calcul doua variante: alegeri locale in Septembrie/Octombrie sau la anul in Februarie/Martie.

3. PNL nu avea candidat care sa o bată pe Firea, doar Ludovic Orban sau Rareș Bogdan ar fi avut o sansa, dar nu își doreau aceasta funcție. Singurul candidat ar fi fost Ciprian Ciucu, dar la alegeri pentru Primaria Generală ai nevoie și de notorietate, ceea ce Ciprian Ciucu nu avea, el e un candidat perfect pentru PS6, unde sper sa fie susținut de toate partidele de opoziție.

4. Orban a gândit foarte bine. USR-PLUS puteau câștiga și singuri dacă îl susțineau pe Nicușor Dan, dar ei voiau sa impună candidatura lui Vlad Voiculescu. Iar ei își doreau din tot sufletul ca Vlad Voiculescu sa candideze și sa-l lase pe ND pe dinafara. Dar lipsa notorietatii s-ar fi cunoscut la Vlad Voiculescu, iar eu sunt convins ca ar fi pierdut in fata Gabrielei Firea, mai ales ca PNL și-ar fi pus și el candidat. Și PMP și-ar fi pus candidat pentru ca PLUS nu dorește sa negocieze nici cu PNL, nici cu PMP. Apreciez ca Traian Basescu a încercat sa forțeze candidadatura lui Nicușor Dan, anunțându-și și el candidatura in mediul online și in mass media. Practic, Nicușor Dan a fost singura soluție care sa împace toate aceste partide, iar el a lăsat la o parte toate orgoliile și a negociat in mod egal și cu USR-PLUS, și cu PNL, și cu PMP. Sa nu uitam ca opoziția de astăzi ar fi putut câștiga și in 2016 primaria dacă se înțelegeau sa îl susțină pe ND.

5. Sper ca partidele de opoziție sa se înțeleagă și la primăriile de sector. Ca o recapitulare:

La S1 USR-PLUS nu vor sa negocieze cu PNL-PMP. Vor sa o impună pe Clotilda Armand, iar PNL vor merge cu Tanase Stamule sau cu Sebastian Burduja, ambii susținuți și de PMP. Sau PMP sa îl pună candidat pe Theodor Paleologu și sa fie susținut de PNL.

La S2 lucrurile sunt cât de cât clare. Candidatul PNL, Cristian Popescu, cred ca va câștiga primaria, mai ales ca actualul primar de la PSD nu ar mai vrea sa candideze. USR-PLUS nici nu stiu pe cine au candidat.

La S3 cred ca va câștiga Robert Negoita. PNL nici nu se străduiește sa își pună un candidat serios, USR o au pe Ana Ciceala. La S3 sunt 90% sigur ca ramane Robert Negoita.

La S4 cred ca va ramane Daniel Baluta. E cam același lucru ca la S3. E posibil ca opoziția sa se coaguleze in jurul lui Stefanel Dan Marin de la PMP in schimbul sprijinului oferit de PMP pentru celelalte primarii de sector și pentru PMB.

La S5  nu stiu. Nu stiu ce candidați sunt. Nu prea am auzit de nimeni. Sper sa piardă #DF primaria.

La S6 candidează Ciprian Ciucu de la PNL care cred ca va fi susținut de toată opoziția și va câștiga PS6.

Scenariul dorit de mai mulți politicieni din opoziție ar fi sa câștige PMB si ca PNL sa câștige 3 primarii de sector, USR doua, iar PMP sa ia o primărie prin Theodor Paleologu la S1 sau Stefanel Dan Marin la S4. Sa vedem dacă se vor înțelege pe acest scenariu.

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire orex

Din pacate N.D. n-are carisma! Deci e incert dat ca si castigator!
Singura ”batalie” e la S1!
S2 si S6 vor fi de DREAPTA!
S3 si S4 vor fi de STANGA!
S5...nedefinit!
Asa vad eu ”radiografia” situatiei!
_________________________________________
Sa va pregatiti pentru ”testare” SARS- CoV-2, stimati concitadini din Bucuresti! :yes:
PS
Este fix demersul invocat de sefului O.M.S. (Tedros Adhanom Ghebreyesus) deunazi...”testati, testati, testati”!

 



Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire orex

E singura cale, in acest context, de a-l ”pune la zid” pe ”smecherul” (in jargon ”ciumecul”) asta ”mic” care ne da de furca!
Chiar ma bucur ca prof. dr. Cercel a suprervizat asta! Nu s-a confruntat, nici dansul, cu asa ceva in toata activitatea profesionala!

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire ByOnu

Vorbim deja in 3 locuri despre Covid, hai sa ramanem doar intr.un loc  :D :lol:

Revenind la alegeri. La S2 mi se pare cel mai grav faptul ca va castiga PNL. Candidatul lor este la fel de rau precum PSD.

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire orex

Pai e doar ”vicele” care vrea sa-si aroge ”coro...ana”, nu?! :mrgreen:  :lol:  :lol:  :lol:
PS
”Onu” nu stiu daca ai auzit la radio dictonul (...) ”transmitem pe statiile programelor 1, 2 si 3”! :D

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Albert

ByOnu wrote:
Revenind la alegeri. La S2 mi se pare cel mai grav faptul ca va castiga PNL. Candidatul lor este la fel de rau precum PSD.

Cred ca glumești... Și un câine e mai bun ca actualul primar. A fost total invizibil, nu a facut niciun fel de investiție. Nu l-a vazut nimeni, e un fel de Rareș Mănescu de Sectorul 2.

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire ByOnu

Cred ca tu glumesti. Lasa superputerile de invizibilite ale primarului. Cunosti situatia de la 2? Vicele are cele mai toxice propuneri, propune taieri de copaci in gradinile dintre blocuri pentru parcari (au iesit oamenii sa se lege de copaci prin Colentina cand a venit vicele cu drujbele), isi face campanie ELECTORALA acum pentru ca el detine compania de publicitate care are instalate panouri prin tot sectorul (proful de mate - o gogoasa, n-a fost o zi prof de mate).

Iar vicele este mana in mana cu primarul. USL traieste la sectorul 2. Tie nu ti se pare NIMIC ciudat ca un primar in functie, culmea si de la PSD, nu mai vrea de buna voie un mandat?! Doar nu suntem copii. Jocul e facut.

USR are un candidat chiar decent. Radu Mihaiu.

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire andrei11

Radu Mihaiu un cvasinecunoacut, oportunist ca toți - dar  absolut toți - ceilalți. Pe unul care dacă îl întâlnesc pe stradă nu-l cunosc vrei să-l aleg primar ? O entitate nonpartid ( neutră ) trebuie să-l propună. Evident că  fiecare partid va susține propriul candidat ca fiind cel mai bun ca primar.
E ca la reclamele  proaste, fiecare pastă de dinți susține că e perfectă, depinde la ce fabrică lucrezi.
Oricum toate sunt Made in China, nu știu dacă v-ați prins, nu vă gândiți la Covid-19, n-are nicio legătură.
M-am uitat la CV - ul  amărâtului ăsta, Radu Mihaiu. Un CV  idiot, omul ăsta are numai calități, nu are nicio imperfecțiune umană. Aștept și eu o prezentare umană a unui candidat.Sunt antreprenor IT, soţul unei femei minunate şi tatăl a două fetiţe fabuloase. E cea mai cretină prezentare, omul perfect, nu s-a certat în viața lui cu nevastă-sa. Putea să aleagă o prezentare mai realistă, mai normală. Pot să continui, mă așteptam ca la 9 ani să-l pasioneze găletușa și lopățica, ăsta ar fi fost un copil normal, el era deja geniu în calculatoare. Băi băiatule, dacă la 9 ani erai geniu                     în calculatoare, acum erai în Silicon Valley, nu în București. Chiar nu există o prezentare umană, normală, onestă a unui candidat, toți sunt genii din grădiniță, nu au nici o slăbiciune umană, au neveste minunate cu care nu s-au contrazis niciodată, blablabla, blablabla ?
____________
Spicuim din interviurile standard :
- Care este cel mai mare defect al dvs ?
- Sinceritatea

Hai, mă lași ????

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire ByOnu

Bun. Pentru obiectivitate, astept o analiza asemanatoare pentru Dan Popescu.

Anyway, am zis decent, nu am zis ca este intruchiparea lui Iisus.

Astept ce te-am rugat mai sus. ;)

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire andrei11

Extras dintr-o autobiografie postată deDan Cristian Popescu
M-am născut în Bucureşti, într-o familie ale cărei rădăcini provin din vechea familie românească Băbeanu, care a ctitorit Biserica Icoanei din Sectorul 2, loc în care mi-am petrecut copilăria și adolescența. Sunt fiul renumitului Nicolae Popescu, membru corespondent al Academiei Romane, creator de şcoală matematică și al Elenei Liliana Popescu, profesor universitar la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București și cunoscut poet.
Mediul academic în care am crescut și-a pus amprenta asupra personalității mele încă de la vârsta copilăriei și m-a motivat să evoluez. Am absolvit Colegiul Național Sfântul Sava din București și am continuat tradiția familiei studiind științele exacte. Am obținut licența la Facultatea...


Limbaj de lemn desăvârșit, amitind de Epoca Stalinistă. O nulitate absolută. Nulitatea se degajă de cum și-a scris autobiografia, numai fapte remarcabile și folosind expresii bombastice.
PS: De unde-i știu eu poza acestui individ ? A mai candidat cumva la primărie în trecut ? Mi-e cunoscută figura. Sau l-am văzut pe niște afișe electorale ? Am săpat puțin pe net și da, e pe afișe electorale. Omul pe lângă că e penibil e și penal. Ce, a început campania ?

PS 2 : Caracterizarea personajului n-am făcut-o la mișto, chiar i-am citit autobiografia.
________________
Este clar, dacă toți candidații se vor prezenta în acest fel voi alege primarul S 2 politic. Sau voi anula votul. De dus categoric mă voi duce la vot evident dacă voi fi în București și sănătos. Două partide sunt excluse din start și nu mi-e jenă să mă ascund, fără PSD, fără USR. Excepție dacă vor prezenta un candidat cunoscut și cu o personalitate puternică care să se fi remarcat deja în activitatea profesională. Dar mă îndoiesc că partidele au așa oameni. Sunt deja saturat la maxim de două șabloane,eu sunt candidatul perfect, fără defecte și voi  face și voi drege. Dacă îl aud pe vreunul cu așa texte nu îl voi vota.

 


Re: Sectorul 2 ByOnu

Radu Mihaiu
Tunurile adevărate se dau în vreme de criză.

ADP sector 2, condus de domnul condamnat penal definitiv (pentru mită) Alin Drugău, știe foarte bine aceste lucruri.
Așa că ieri a făcut achiziții de 3 milioane de lei pentru ...locuri de joacă. Pe lângă lipsa evidentă de oportunitate a acestor achiziții, putem observa că:
1. Deși este vorba de obiecte pentru locuri de joacă și contractele se fac cu același furnizor, ele sunt ”împărțite” în mai multe achiziții, atfel încât să nu se facă ”pragul” de la care e necesară licitația. Toate achizițiile se fac deci direct, ”pe prietenie”. În acest fel ceilalți furnizori sunt excluși, deși poate, ar putea oferi prețuri și condiții mai bune.
2. Furnizorul în cauză este abonat la contracte cu ADP sector 2, având deja un alt contract cadru în valoare de 1 milion și jumătate de lei.

Acum, când toți antreprenorii obișnuiți își fac griji pentru afacerea lor, unii, prieteni cu băieții deștepți de la primăria sectorului 2, profită din plin.

Domnule primar Toader Mugur Mihai, domnule viceprimar Dan Cristian Popescu, domnule director condamnat penal Alin Drugău, nu vă e rușine?
P.s. Ironia sorții, de astăzi toate parcurile bucureștene sunt închise


@Andrei11

 


Re: Sectorul 2 andrei11

:bere:
Da' tot nu știu cum arată primarul meu.

 



Go to page:  1  ... 88 89 90 91 92 93 94  ... 132
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419387 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use