Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Discuții despre alte trasee din Ilfov (non-R4XX)

215 posts, 84341 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16
 
 

📖 Pagination options
  • sss
  • Posted:
  •  

Re: Judetul Ilfov "capitala Romaniei" sss

Este cumplita zona, mai ales vineri dupa amiaza, se face dop din cauza sexybuzelor care blocheaza banda 1, cu tot cu statia RATB. Chiar nu inteleg cum drak' sa bagi o gramada de bani intr-o autogara noua si sa-i lasi pe idioti sa blocheze iesirea din Bucuresti de peste drum, ca-i e greu Tzatzei Floarea sa tranverseze! Eu le-as fi facut post de politie fix la comunitari la Pacii, ar aduce o gramada de bani la bugetul local!!!  :evil:

 


Re: Linii Maxi-taxi ByOnu

Ce cauta dubele de Voluntari si Afumati la Obor? Acestea trebuiesc limitate la capatul lui 21. Este haos la Obor de dube si, mai nou, autobuzele primariei Voluntari (corectati-ma daca gresesc, dar eu le-am vazut stationand printre dube, la Obor).

 


Re: Linii Maxi-taxi andrei11

Nu e logic sa limitezi Afumatiul / Voluntariul la capul lui 21. De ce ? Acolo ( la capul lui 21 ) nu faci nimic, trebuie sa-l iei pe 21 până la Obor. Ar fi o discriminare fata de cetatenii din Voluntari / Afumati numai pe principiul ca "sunt de la ţară ".
Hai sa fractionam toate liniile RATB / de metrou dupa acelasi principiu...
104 din Pantelimon pana la Muncii, de la Muncii pana la Unirii, de la Unirii pana la Eroilor.
Cel putin << dubele >> de Afumati sunt acolo din anii '90. Si chiar nu incurca pe nimeni. Vine omul de Afumati cu metroul pana la Obor si se urca din prima in maxi taxi care-l duce pana acasa. Mi se pare logic.
____________
Stiu ce spun pentru ca si eu am folosit - si nu rar - maxi taxi - ul de acolo, sau viceversa, din Afumati ( Voluntari ) pana la Obor.
Asa avem si o linie de maxi care leaga Orasul Pantelimon de Obor si una de Dristor. Cel putin cea de Obor o folosesc destul de des. Cu 346 ( care te lasa la Cora ) automat mai trebuie sa iei ceva de acolo, ca la Cora nu faci nimic.

 


Re: Linii Maxi-taxi ByOnu

Imi pare rau, Andrei, dar nu sunt de acord cu tine. Nu e ca si cum dubele ar merge concomitent cu tramvaiul doua-trei statii pana la Obor, ci jumatate din traseul lui 21. Si cum adica ce sa faca acolo? Sa-l ia pe 21, ca doar au intrat in Bucuresti. 21 are o frecventa foarte buna de aproximativ 5 minute in zilele de lucru. Iar 21 pe langa faptul ca se intersecteaza cu M1 si tramvaiul 1, te mai si duce pana in buricul targului. Ai fi surprins sa vezi ca multi merg cu duba pana la Obor doar ca sa il ia pe 21 pana in centru. L-ar fi luat de la Helitube, dar nu exista un punct facil de transbordare

Cu toata prietenia, dar pe principiul asta, de ce nu merg dubele pana la Unirii, ca poate oamenii din Afumati au treaba acolo. Pana la urma pentru ce mai sustinem principiul de nod intermodal daca dublam traseele cu dube mizere, nesigure. Este o discriminare sa-i oferi calatorului posibilitatea de a merge pe teritoriul Bucurestiului cu tarabe pe roti unde platesc si nu primesc nici bilet.

Principiul meu nu este ca sunt de la tara, ci pur si simplu ca aglomeram si mai mult traficul din nord-est. Astia mai fac si concurenta neloiala RATBului, nu dau bilet, etc. Si se gasesc oameni care sa mearga cu ei de la Obor la Doamna Ghica, chiar destul de multi, am ramas uimit. Motivul este ca opreste la scara...

 


Re: Linii Maxi-taxi andrei11

ByOnu wrote:
... unde platesc si nu primesc nici bilet.

Că parcă bucurestenii din Colentina se ingramadesc sa-si valideze cardul. A, da, toti au abonament.  :o
Problema cu biletele e din alt film, o sa explic ce si cum mai târziu in acest topic.

 


Re: Linii Maxi-taxi patrick99

Buna, de microbuzul 550 ce duce la spitalul Balotesti se mai stie ceva? Se ia tot de la Piata Presei?
Multumesc anticipat!

 


Re: Linii Maxi-taxi Victor92

In fata cochetei Sali a Sporturilor "Unirea" din Dobroesti am gasit o duba achizitionata de catre Primaria Comunei Dobroesti care opera pe o linie din localitate ...

DSC_0727.JPG (225.74 KB; downloaded 12934 times)


DSC_0728.JPG (225.28 KB; downloaded 12931 times)

 


Re: Linii Maxi-taxi cris_m

Decenta as putea spune :)

 


Re: Linii Maxi-taxi Chev Celios

Si circula destul de des. Programul insa este destul de scurt. Acesta asigura legatura intre Dobroesti si Satele Florilor si Fundeni, pana in zona de blocuri aparuta in ultimii ani.
Ca sa nu mai spun ca in multe statii se gasesc si banci.

 


Re: Discutii generale despre operatorii privati din Ilfov Chev Celios

O chestie pe care am observat-o in ultimele zile la cei de la STV. Acestia au pus numere de parc pe toate masinile lor, adica initial am vazut pe Berkoff numere de genul 80XX si am crezut initial ca sunt cele vechii de la fostul detinator, dar astazi am observat acelasi format si pe Isuzu care pana acum nu aveau numere de parc. Asta inseamna ca si numerele de parc sunt repartizate de catre ADTPBI ??

 


Re: Discutii generale despre operatorii privati din Ilfov Daniel2000

Cand au venit VDL-urile la Voluntari, toate aveau indicative de genul: 41**si 42**, acum toate autobuzele VDL cat si Isuzu au alte indicative.

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale despre operatorii privati din Ilfov GPS

Într-adevăr, la Isuzu am observat numere 803x (8032) și la VDL numere 805x (8051 și 8052).

 


Re: Discutii generale despre operatorii privati din Ilfov Costin

Chev Celios wrote:
Asta inseamna ca si numerele de parc sunt repartizate de catre ADTPBI ??

Daca vor avea dispecerizare integrata (si la fel integrata si informarea calatorilor), atunci e foarte posibil ca ADTPBI sa vrea numere de parc unice.

 


Re: Discuții despre traseele non-STB din Ilfov CiprianTRB

Primaria Chiajna wrote:
17 MARTIE 2020 / INFORMARE / SUSPENDARE LINIE 611

Stimați cetățeni, vă informăm că linia de microbuze 611 își suspendă activitatea pe termen nelimitat, începând cu data de 18 martie 2020. Decizia de a nu mai opera pe teritoriul comunei Chiajna aparține în exclusivitate firmei care opereaza transport persoane pe această ruta.

https://www.facebook.com/22800620388772 ... 516412951/

 


Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419396 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use