Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovIniţiative nematerializate de achiziţie, construcţie sau modernizare vehicule

 

Topic: Achiziție troleibuze Bozankaya Trambus 12 (2020 - contract reziliat)

83 posts, 31169 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6
 
 

📖 Pagination options
Re: Bozankaya Trambus 12 bercenicity

Nu chiar. Difera (și) motorul și axa spate. Sper sa avem un troleibuz fără șifonier în spate - nici full wall ca Citelis, nici pe colt ca (unele) Trollino (mai vechi).

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Bozankaya Trambus 12 Utilizator anonim

Vor fi albastre din ce inteleg din sursele mele.

Bkaya.jpg (349.42 KB; downloaded 4615 times)

 


Re: Bozankaya Trambus 12 punmeister

E posibil ca Bozankaya sa fi propus mai multe scheme de vopsire (cum au facut la Iasi unde au propus 3 scheme), urmand ca decizia finala sa fie a PMB.

 


Re: Bozankaya Trambus 12 Puss in Boots

Macar de-ar incerca o schema unitara. Am mai zis ca e poate ultima chestie dar daca tot le cumparam noi si sunt cu sutele (hibridele, or sa vina electricele poate, troleibuzele, poate tramvaiele daca le mai apucam...) n-ar strica sa le dam o vopsea unitara. Asa o sa fie totul pastelat sau trebuie sa fie diferite ca sa stim fiecare ce tip e?  :lol:

Turcoazul, desi hulit la pachet cu Otokarele, nu e o culoare rea. Daca tot vor sa le faca albastre, macar sa le dea turcoaz, si asa multi nu fac diferenta.

 


Re: Bozankaya Trambus 12 BGP2597

Sau dacă tot vor curcubeu, ar putea aplica modelul Budapestei, care diferențiază tipurile de vehicule: autobuzele albastre, tramvaiele galbene, troleibuzele roșii. Nu știu dacă e doar o coincidență că le-a ieșit tricolorul nostru sau nu.

 


Re: Bozankaya Trambus 12 Puss in Boots

Nu, le-au pus expres asa. Sunt culorile steagului Budapestei. Da, ironic.

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Bozankaya Trambus 12 Utilizator anonim

Lista traseelor pe care vor intra, la fel ca la Citaro Hybrid, nu vor exista schimbari, totusi fata de autobuze, aici nu am auzit oricum de intentii de schimbare. Primele sunt asteptate din luna octombrie si vor ajunge la Berceni. Ineditul va fi ca Berceni va deveni depou full de troleibuze noi, iar acest depou nu stiu sa fi primit vreodata troleibuze noi dupa 1989.

Primele unitati sunt asteptate in luna octombrie.

Untitled.jpg (116.15 KB; downloaded 3767 times)

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Bozankaya Trambus 12 V2A

Un singur troleibuz rezervă/depou. Dacă sunt cel puțin două indisponibile = ture lipsă, deoarece nu pot fi trimise troleibuze Citelis/Ikarus (care, sper, nu vor fi retrase complet decât după o altă achiziție de troleibuze, dacă va fi..).

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Bozankaya Trambus 12 Utilizator anonim

Probabil vor fi minim 6 indisponile cam mereu, sa ne uitam la Otokar unde desi au service full asigurat, tot sunt stationari lungi din varii motive. Sa nu mai zic de obiceiul deja „traditional” de la RATB/STB de a pocni unele in altele vehicule noi, s-a intamplat si la Citaro si la Kent si la tramvaie... :headbash:

 


Re: Bozankaya Trambus 12 1689

... cele 15 de pe “noul” 73 vor fi - si asa - ca inexistente, se pot scoate oricind 4-5 ture fara ca cineva sa sesizeze diferenta...

 


Re: Bozankaya Trambus 12 George

Poate e un pic offtopic, dar poate sa-mi descrie cineva noul traseul al lui 73?! Eu il stiam Piata Sudului - Alexandru Obregia, în capăt....mulțumesc!

 


Re: Bozankaya Trambus 12 CiprianTRB

Pai în prezent 73 are traseul Turnu Măgurele-Piața Unirii, iar traseul extins ar trebui sa fie acesta.


 


Re: Bozankaya Trambus 12 linia 69

Eu tot nu inteleg de ce in continuare se mentine solutia irosirii noilor troleibuze cu autonomie pe linia 97, cand se poate face un mic racord la Piata Romana ?
Sper ca cineva "sus pus" sa-si dea seama ca e o mare prostie.
Pentru linia 73 s-ar putea prelungi reteaua de la Piata Romana pana undeva dupa/inainte de Piata Universitatii astfel incat portiunea fara retea sa fie cat mai scurta.
De altfel principiul asta ar trebui aplicat si pentru celelalte linii propuse spre a fi dotate cu aceste troleibuze.
Sa nu mai zic ca ar trebui utilizate doar in cazul situatiilor de exceptie cum ar fi diferite lucrari/devieri temporare/alte situatii ce pot aparea pe traseele liniilor "normale".

 


Re: Bozankaya Trambus 12 WT_fan06

Cel mai probabil nu se va mai extinde nici un metru de rețea în acest mandat, iar propunerile aberante de genul 97 pe autonomie sau 76 cu capăt la Alba Iulia probabil vor fi menținute.

Asta e situația, se investesc bani în vehicule sustenabile care vor fi folosite nesustenabil.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Iniţiative nematerializate de achiziţie, construcţie sau modernizare vehicule  • 
Choose destination

Since our 2278 forum members have written 420646 posts in 5242 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use