Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 657053 views
 
Go to page:  1  ... 178 179 180 181 182 183 184  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Cu taieri de arbori sigur. Si pe ambele sensuri. Si ce arbori falnici sunt acolo... Posibil sa se lase cu ceva exproprieri mai ales spre capatul Berceni unde nu au cum sa se extinda pe partea cu scolile si vor trebui sa taie de dincoace.

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Cred ca pana sa se apuce de largirea Metalurgiei se vor apuca de modernizarea Sos. Oltenitei, deci sectiunea asta intre Monaco Towers si rond Metro mai asteapta. Intre timp, pe Drumul Binelui (partea vestica) incepe sa se construiasca blocuri in dracii aia mari. Cat de curand am inteles ca incepe faza a doua a proiectului Metalurgiei Park unde s-a dat liber pentru max. P+12 fata de P+5 - P+8 la faza I.
De asemenea si la intersectia Aurel Persu cu Turnu Magurele in spatele Meridian Auto s-au demolat niste cascaravete si s-a obtinut un teren destul de generos numai bun pentru blocuri.

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Sa modernizeze Sos. Oltenitei cum? Ce ar putea sa-i faca? Iarba pe sina de tramvai? Schimbat bordurile peste tot? Taiat din trotuare ca sa faca parcari in spic? Asta coroborat cu taierea copacilor sau sugrumarea lor in asfalt/beton?

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Pe alocuri stiu ca au intrat deja si pe Oltenitei sectorul spre Iriceanu (pe stanga mai ales) cu o bordura, cu un asfalt, cu refacerea parcarilor dar evident ca e loc "de mai bine". Inclusiv pe dreapta.

 


Re: Sectorul 4 andreiiul

Pe Oltenitei au facut anul trecut cate ceva in zona IRA (parcarea de pe trotuar in dreptul statiei de tramvai spre Romprim) si creat cateva locuri de parcare pe partea cu unitatatea militara spre Sudului.
In ce consta proiectul nu stim sigur. Tot ce a aparut public a fost o postare pe FB a lui Baluta cu marele proiect care are 10m lungime.

Sigur vor urma parcari in spic acolo unde se poate (mai ales pe partea cu nr pare), schimbat borduri (desi mare parte sunt bune inca) si un strat de asfalt nou. SI normal, acele jardiniere mari cum au facut in zona Sudului (in zona Postei).

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Este vorba despre asta:

https://www.facebook.com/15621478874091 ... 284919772/

Daniel Băluță wrote:
Pregătim modernizarea Șoselei Olteniței!

Aveți idee despre ce este vorba în această fotografie? Încerc să vă explic în câteva cuvinte.

Mii de ore de muncă, weekend-uri petrecute la serviciu, departe de familie.
Rezultatul? Doar partea desenată a proiectului de reabilitare a Șoselei Olteniței, așternută pe o coală de hârtie de peste 10 m lungime.

Restul se află în alte câteva zeci de cutii, în biroul colegilor de la Direcția de Investiții.

87022541_2353707688253165_4658517590203695104_o.jpg (70.35 KB; downloaded 3462 times)

 


Re: Sectorul 4 misterr

Linkul e criptat, trebuie un nume de utilizator și o parolă pentru deblocare.

 


Re: Sectorul 4 andrei11

Iar reluăm aceeași discuție ? Îți trebuie cont pe Facebook, nu  înțeleg de ce nu-ți faci, te scutește de o mulțime de neajunsuri.

 


Re: Sectorul 4 Costin

Este alegerea fiecaruia daca are sau nu facebook, drept urmare am rugamintea sa preluati toata informatia din postare, asa cum o faceti si cu articolele din presa. Multumesc.

Mesajul de mai sus l-am editat eu.

 


Re: Sectorul 4 andreiiul

Asa cum am si postat pe pagina de FB sper ca reabilitarea sa inceapa de la intrarea in Bucuresti nu de la IRA cum apare in planul pozat. Daca incep de la IRA inseamna ca ce este dupa intersectia cu Vitan-Barzesti nu prea exista in ochii primariei. Si cel putin infrastructura rutiera are nevoie de reabilitare urgent pe portiunea respectiva.

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Se mai lucreaza pe santierele principale ale sectorului 4 (Piata sudului & parcul central, parcarea de la Tulnici, sos. Giurgiului, spitalul de stomatologie etc.)?

 


Re: Sectorul 4 realistul

Se lucrează, se asfaltează se multa de 10 ori bordurile...
Pe Giurgiului in dreptul statiei de tramvai Bacovia, pe sensul spre piața Progresul, au spart iar trotuarul. Cred că pentru a-l ingusta.
In alta ordine de idei acum doua săptămâni am ieșit din Mega Image Giurgiului ( situat între Bacovia și piata Progresul) și mi-am ciupit pe lateral o anvelopa într-un colț a unei  borduri, bordura care împreună cu altele, face un chenar aberant in jurul unui canal de utilități. Putea fi pusă una singura drept. Am observat că erau semne rămase pe ea și de la alte mașini. Poate am luat eu curba mai strâns, dar oricum nu este normal și din ce am mai văzut nu este singurul loc cu borduri de acest fel.

 


Re: Sectorul 4 BIGRED1984

Bine ca s-au apucat sa asfalteze bd. Obregia ...fata de alte strazi din sector, asta era ca-n palma dar trebuie sa fie vizibili altfel cum mai justifica cheltuirea bugetului

 


Re: Sectorul 4 realistul

Cel puțin începând de la Piața Progresul, mergând către Eroii Revoluției toate străzile laterale au fost asfaltate și montate borduri de granit. Pe o lungime variabila. Pe unele mai mult, pe altele mai puțin. Oricum calitatea asfaltului este vizibil interioara. O fi din cel pentru parcări. Da impresia că deja se macină.

 


Go to page:  1  ... 178 179 180 181 182 183 184  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419387 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use