Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

 

Topic: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5)

850 posts, 252670 views
 
Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 61
 
 

📖 Pagination options
  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Tom

rosetti61 wrote:
Acum o sa discute cu mostenitorii.
Poate acceptă să le dea un colț din terenul depoului Bonaparte (Victoria). Ceva, măcar un spațiu comercial ar putea face acolo. :twisted:
survola wrote:
#numaivisați
"#haicasepoate" :twisted:

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia shoppy

Nu sunt in stare sa faca un PUZ care sa includa si linia...

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Puss in Boots

@depou Bonaparte: Mall cu depou la parter #chiarcasepoate :lol:

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia ANTENA

Puss in Boots wrote:
Nu va prelungi nimeni tramvaiul nicaieri. Sa zicem mersi daca refac linia candva. Si poate (subliniez poate) sa-l duca dincolo spre Ionescu Sisesti.

Sau poate: bd.Aerogarii, bd. Ficusului, Elena Văcărescu, sos. București-Ploiești(bretea), bd. Aerogării. Ușurel pe la bordură

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia ANTENA

Utilizator anonim wrote:
Pai chiar asa se va face. Si da, teoretic se redeschide la finalul anului.


Care an?
Inca nu e nici o miscare.

Si cand te gandesti ca este o legatura directa cu centrul ...
Ar mai degreva si metroul ...

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Victor92

Cam de saptamana trecuta, politia defilieaza la Promenada - imparte amenzi si ridica masinile parcate pe linia de tramvai.

Sa ne asteptam la probe pe linia 5 in curand :D ?

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Serban

S-or fi saturat de cate telefoane le-am dat  :lol:. Acum vreo 2 saptamani am trimis si sesizari scrise, poate i-au impulsionat.

 



  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Utilizator anonim

Linia 5 nu poate fi redeschisa pana nu se face capatul de la Aerogarii sau cel de la Granitul, ca sa elibereze siamezele din 55. Altfel e imposibil. Deja din vara trebuia redeschisa linia asta...

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Puss in Boots

Victor92 wrote:
Sa ne asteptam la probe pe linia 5 in curand :D ?


Sau oare sa ne asteptam la aplicarea legii? Oricare din cele doua de neintalnit la noi  :lol: Eu le propun sa stea in civil in intersectie si sa salte dupa colt masinile care incalca legea acolo. Sunt incalcari la fiecare trecere in orice directie. Sa mai zic de camere si legislatie? Asa nici n-ar trebui sa stea pe undeva decat in birou amendand pe banda rulanta.

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Nenea_titi

Eu abia aștept să o redeschidă. Mai scăpăm de câteva tramvaie. Sau vor trimite Tatrele pe aici, să le extermine la sigur? Nu de alta, dar să știe o treabă. Nu avem tramvaie, iar cele pe care le avem...le distrugem pe linii distruse. 3 ani, aproape 4, cât a stat linia închisă, se putea repara. Au stat să frece menta. Acum nu mai au nici autobuze probabil, sau vor ecologie...
Cum a mai zis cineva pe aici pe forum, plimbăm fier vechi cu roțile pătrate pe linii distruse. Și pun pariu, că tramvaiele trimise pe 5, vor intra cu roțile pătrate pe linii bune. Și uite așa ajungem să distrugem și liniile. Dacă tot vroiau să reactiveze 5, să o facă între Sf. Gheorghe și Barbu Văcărescu, nu mai departe de Bd Lacul Tei. Să monteze acolo macaz. Momentan cu doar 4 tramvaie ar putea merge bine mersi. Și restul de 10, pe 55. Dar nu, bidirecționalele sunt trimise pe linii gen 1 și 10, care nu au nicio nevoie de așa ceva, distruse pe 24, omorâte pe 46, sau stau în depou că nu au ture.

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Puss in Boots

Autobuze sunt. Soferi poate nu cati trebuie. Sa faca naveta 55 intre Pantelimon si Iancului ca oricum dincolo de pierdere de vreme si dincoace intre Aviatiei si Stefan cu rebrusare (sau capat la Obor). 8 colo si 6 dincoace sunt suficiente. Sau invers daca ducem 5-ul la Obor. Asta daca sunt toate active si le folosim la 100% macar la ore de varf ;) Si daca se rezolva capatul din Pantelimon odata cu parcarea, se baga tramvaie normale pe 55 dar tot pana la Iancului si se muta parcul de bidirectionale dincoace pe 5 atat cat trebuie. Cu un plus la ore de varf. Si cu varianta Obor. Traficul cel mare de prin zonele astea vine si cei care iau metroul si schimba la Victoriei pot fi convinsi sa ia 5-ul pe "scurtatura" Vacarescu. Cu monitorizarea traficului auto sa nu o ia pe linia de tramvai.

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Nenea_titi

55 după intersecția de la Iancului sens Sf Vineri, cam cară aer. Părerea mea este că un 46 pe ruta Granitul - Iancului - Ștefan cel Mare - Banu Manta - Pod Basarab - Ghencea sau Militari ar fi mai ok.
Dacă vor ca 55 să aibă succes, trebuie reparat de urgență tronsonul Iancului - Popa Nan - Hala Traian - Călărași - Sf vineri. Altfel  pierdere.

Linia 5 (calea de rulare) este compromisă. Viteza pe ea este mică, iar dacă merge mai repede, pe lângă zdruncinături și troncaneala, mai riști și deraierea. De tramvaie distruse... Nu mai menționez. Întâi trebuia făcut tronsonul B. V. - Pod Băneasa. Nu Aerogarii - Pod. Fără să știe ce va fi cu capătul. Iar ce e acolo la Grațioasă, aș băga buldozerul în tot. Ce e acolo e demn de lumea a 150 a. Pe o parte e civilizație (unde sunt blocurile)  pe cealaltă parte (cu aeroportul) ai senzația unei gropi de gunoi.

 


Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia Serban

@survola La Politia Locala Bucuresti si la Politia Rutiera. Gasesti datele de contact pe net.

 


Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 61
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use