Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2221 posts, 440492 views
 
Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 159
 
 

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația andrei11

Dragoș31, să știi că forumul are un fel de << cutie neagră >> ( ca la avioane ), orice intervenții la mesaje sunt semnalate, atât mesajul cât și cine a intervenit asupra lui și de câte ori s-a intervenit. Gabi23 a verificat și tu ți-ai șters mesajul.

 


Re: Dialog cu administrația Gabi23

Dragos31.jpg (13.09 KB; downloaded 2144 times)

 


Re: Dialog cu administrația Dragos31

În acest caz înseamnă că l-am sters, într-adevăr, din greseala. Respectivul mai poate fi "recuperat" sau s-a "dus" pentru totdeauna?

Sper că va dati seama ca daca l-aș fi șters intenționat nu mi-aș mai pierde timpul pentru a scrie aici ca mi-a dispărut mesajul.

 


Re: Dialog cu administrația Gabi23

Rescrie-l.

 


Re: Dialog cu administrația Dragos31

Atunci așa voi proceda în dimineața ce urmează ...

Multumesc pentru lămurire și scuze de deranj :oops:  :bere:

 


Re: Dialog cu administrația Dragos31

În mesajul meu de aici - viewtopic.php?f=12&t=38&start=476#p344845 - am menționat anul 2007 în loc de 2006. Rog un administrator/moderator să corecteze.

Multumesc în avans :bere:

 


Re: Dialog cu administrația andrei11

Rezolvat.

 


Re: Dialog cu administrația Dragos31

Mulțumesc  :bere:

 


  • Michael_ARI
  • Posted:
  •  

Re: Metrou File de Poveste Michael_ARI

viewtopic.php?f=415&t=1629&p=345131#p345110
Comentariul tău, „misterr” este o (nouă) dovadă că „branșa” pasionaților feroviari nu a evoluat în ultimii 10 ani, ba chiar din contră. Mulțumesc mult pentru timpul răpit pentru a scrie cele 3 rânduri. De asemenea, apreciez „calitatea” ta de a eticheta articolul pe baza unui link care, culmea, „oricum [...] nu funcționează”. Dacă ai fi deschis ochii mai bine, ai putut deduce că acest articol este unul pe print.

PS: Încep să mă gândesc serios dacă se mai merită să-mi pierd timpul pe aici...

 


Re: Metrou File de Poveste andrei11

Din partea moderatorului :
Stimate (nou ) coleg,
1) Informațiile pe care le-ați publicat dvs până acum noi le știam de ani buni, sunt reluări la articolele  care se găsesc ( deja ) pe forum. Probabil că n-ați avut răbdarea necesară să parcurgeți toate postările noastre.
2) Linkul respectiv duce la o pagină ( banală ) de Facebook. E plin netul de pagini oarecare, fără nicio valoare.
3) Fair play din partea dvs era să vă prezentați până acum, avem rubrică dedicată. Ca să știm și noi cu cine vorbim.
4) Da, articolele pe care le-ați prezentat dvs sunt de doi bani, în sensul că sunt arhicunoscute de foarteeeeeeeeee mult timp.
5) E  la latitudinea dvs să mai postați sau nu dar deocamdată contribuția dvs pe acest forum este 0 ( zero ), repet, așa zisele informații mai mult sau mai puțin senzaționale sunt de ani buni în paginile acestui forum.
6) Anunțul acesta cum că o să vă gândiți dacă mai pierdeți timpul pe aici sună fix ca văcarul care s-a supărat pe sat.

 


  • Michael_ARI
  • Posted:
  •  

Re: Metrou File de Poveste Michael_ARI

Oameni buni,
Voi chiar nu reușiți să duceți până la capăt câteva rânduri? O fi așa de greu? Pentru un (simplu) moderator, se pare că da...
Având în vedere că nu am avut (încă) onoarea de a ne întâlni în vreo sală de lectură, cred că ar trebui să îți mai temperezi atitudinea vulcanică.

Acum câteva precizări pentru amatorii de „senzații tari”:
1. Din câte știu, acest forum datează din 2009. Personal am văzut documentele din anii '50 privitoare la metrou încă din 2005. Așadar, cine reia de la cine?
2. Se vorbește despre „răbdarea” necesară parcurgerii postărilor de pe acest forum. Ok, în cuvinte sună al naibii de frumos. Dar oare cine nu a avut răbdare să parcurgă o simplă postare pentru a vedea că respectivul link este de fapt o semnătură a userului. Nu am menționat nicăieri că respectivul articol se poate citi pe Facebook, ci din contră am atras atenția încă din prima frază a postării că articolul este apărut în revista „Evenimentul Istoric”, precizând nr. și paginile unde se poate citi. Evident pentru cei interesați...
3. „Fără nicio valoare” mi se pare „calitatea” care vă permite, stimate moderator, să etichetați un articol. Sunt tare curios, aveți cumva studii în domeniu? Ați scris vreodată altceva decât (banele) postări pe forumuri?
4. Mă îndoiesc că ați citit articolul, așa că nu aveți de unde să știți dacă „așa-zisele informații mai mult sau mai puțin senzaționale sunt de ani buni în paginile acestui forum”.
5. Dacă tot vă bateți cu pumnii în piept că informațiile din articolele mele „sunt arhicunoscute de foarteeeeeeeeee mult timp”, atunci cu siguranță ați putea să îmi spuneți - fără a apela la ajutorul lui „subway guru” - cine a fost Petre Constantinescu ori Ioan Malcoci și cu ce s-au ocupat fiecare până la metrou. Oare ați putea?

Atitudinea de om blazat „care le știe pe toate” pe care o afișați ascunde un om care, din contră, mai are multe de învățat. Cel puțin în materie de istorie.

Toate cele bune,

Noroc Bun!

 


Re: Dialog cu administrația andrei11

Stimate coleg,
1) Semnătura dvs duce spre o pagină ( probabil  a dvs ) de Facebook.
2) Ne îndemnați să cumpărăm ( ! ) revista Evenimentul Istoric pentru a afla Istoria metroului bucureștean.
Acest lucru este total lipsit de profesionalism, mai ales că citatele pe  care le dați pe forum ( ca și momeală ) sunt banalități,  informații  care circulă pe acest forum de ani de zile.
3) N-am înțeles - chiar absolut deloc - formularea << întâlnirea într-o sală de lectură>>. Dezvoltați ideea vă rog. Așa, în subliminal ( deși cuvântul nu e chiar potrivit ) mi-ați transmis că sunt un incult.  :applause:
4)
Din câte știu, acest forum datează din 2009. Personal am văzut documentele din anii '50 privitoare la metrou încă din 2005.

Iar eu din 2003 ( răspunsul acesta al meu e dat la mișto ). Dovediți că ați citit documentele din 2005. Ultima dată harta "Metroului Sovietic "a  fost publicată  pe forum ( deși s-a mai discutat și înainte  în baza ei  ) în 26 Iunie 2018 linkul
5)
ci din contră am atras atenția încă din prima frază a postării că articolul este apărut în revista „Evenimentul Istoric”

Corect, dar ne obligați să o cumpărăm de la chioșc, deci să susținem direct financiar respectiva revistă. Ceva de genu' :Băi fraierilor, vreți informații ( senzaționale ) ieșiți la interval cu banu'. Informația nu e moka.  Nu așa promovați o revistă ! Și nu dând ca momeală citate din articol cu informații banale care sunt pe forum de ani de zile.
6)
Evident pentru cei interesați...

Și care vor să și plătească...Uitați să precizați acest lucru.
7)  
„Fără nicio valoare” mi se pare „calitatea” care vă permite, stimate moderator, să etichetați un articol. Sunt tare curios, aveți cumva studii în domeniu? Ați scris vreodată altceva decât (banele) postări pe forumuri?

Repet, "momelile" sunt banalități fără valoare care sunt pe forum de mult timp. Sunt cunoscute. Ieșiți la interval cu ceva mai puțin cunoscut. Studii în ce domeniu să am ? Chestia cu ...ați scris vreodată altceva decât (banele) postări pe forumuri? e o răutate de-a dvs, o trec cu vederea.
8)
Mă îndoiesc că ați citit articolul,

Nu, nu l-am citit, mi-a ajuns "momeala" care conține numai banalități, nu sunt dispus să vă susțin financiar. Mai ales că știu extrem de multe din Istoria metroului bucureștean, nu cred că puteți veni cu aspecte necunoscute care să merite interes din partea mea.
9)
...fără a apela la ajutorul lui „subway guru”...
Asta deja e o obrăznicie din partea dvs, relația mea personală cu "subway guru" chiar nu vă privește absolut deloc. Și nu știu de ce ați adus-o în discuție.
10)
...Petre Constantinescu ori Ioan Malcoci...
Nu-i cunosc și nici nu știu de ce ar trebui să-i cunosc.
11)
Atitudinea de om blazat „care le știe pe toate” pe care o afișați ascunde un om care, din contră, mai are multe de învățat. Cel puțin în materie de istorie.

Nu le  știu pe toate și sunt dispus să mă documentez în continuare. De ce m-ar interesa în mod deosebit revista dvs și de ce ar trebui s-o susțin financiar prin cumpărarea numerelor ? Asta sună a cerșeală de fonduri !

 


  • Michael_ARI
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu administrația Michael_ARI

Amice, nu trebuie să susții pe nimeni cu fonduri... Dacă asta ai înțeles din tot ce am postat înseamnă că orice discuție este de prisos. Prefer să ne oprim aici, pentru că fiecare vedem lucrurile diferit și nu prea am timpul necesar pentru discuții care nu sunt deloc constructive.

La final îți mulțumesc încă odată pentru că mi-ai dat ocazia să redescoper cum arată de fapt această (minunată) comunitate a „pasionaților feroviari”...

 


Re: Dialog cu administrația orex

Aici gresesti flagrant!
@Michael_ARI (Asociatia Redescopera Istoria) ca doar nu-i un acronim ales arbitrar, nu?! Daca ai argumente nimeni nu te poate combate, din contra sunt binevenite!
In primul rand, oricat ai fi de vehement la adresa cuiva, mai ales pe care nu-l cunosti, formula de adresare spune multe! Zic ca poti distinge, in doza de bine, utilizarea pronumelui de politete ce ti-a fost adresat (dumneavoastra), care nu are aceeasi consonanta cu ”TU”, nu?! Tu, manierat fiind, ar fi trebuit sa ”joci cu aceleasi carti” dar poate impulsul de moment te-a determinat sa te dezbari de caracter! N-as crede ca-i bine cum procedezi dar e vrerea TA, retinand ca nimeni nu te-a silit sa devii membru castei, recte ”Forummetrouusor”!

 


Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 159
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420536 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use