Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: ARHIVĂ: Știri din București (2015-2020)

1780 posts, 789245 views
 
Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 128
 
 

📖 Pagination options
Re: Știri din București barbuandrei

Nu au ITP in week-end. Într-adevăr la Titan, pentru  aceasta actiune de igienizare s-a pus mai mult accentul pe Otokar, dar cum in Stb nu se poate face un lucru bine, in autobaza Titan de câteva zile, nu se regaseste apa calda.  :popa:

 


Re: Știri din București cris_m

Wow, am vazut o unealta a diavolului, instalatia sub presiune pentru spalat pardoseli! Mare minune mare!  :shock:  :o

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Știri din București V2A

Marți, 10.12.2019, între orele 10.30-13.00, autobuzele liniei 282 circulă deviat pe Șos. Fundeni și întorc la Institutul Oncologic

Cu ocazia desfășurării evenimentului „Ziua Internațională a Drepturilor Omului”, în data de 10.12.2019, între orele 10:30 – 13:00, traficul rutier va fi restricționat pe str. Mr. Vasile Băcilă, pe tronsonul cuprins între str. Răscoala 1907 și str. Radovanu.

Având în vedere aceste măsuri, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, linia de autobuz 282 va funcționa pe un traseu modificat, de la intersecția Șos. Colentina/ str. Mr. Vasile Băcilă, pe Șos. Colentina, Șos. Fundeni, până la terminalul „Institutul Oncologic” (comun cu cel al liniei 182).

http://stbsa.ro/comunicat1.php?nrcom=1182

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Știri din București Tom

Dar ce a fost în zona aia de blochează circulația? S'au răsculat țăranii acolo în 1907 de se cheamă strada așa? L-a omorât securitatea pe unul prin zonă înainte de 1989? Acolo s'a auzit la radio prima dată declarația drepturilor omului, citită de Horea, Cloșca și Crișan cu 5 ani înainte să fie proclamată oficial la revoluția franceză? (asta cu Horea și Cloșca e pe bune, minus exagerările cu radio). Bine că duamna nu ascultă Rroack eFeM, că acolo în fiecare zi "în Statele Unite, astăzi este ziua scărpinatului, cocoșului cu solzi și creastă de vultur, florii de colț cu picățele roșii, cerbului cu coarne de lemn &c".
Haideți să găsim o locație și pentru această sărbătoare. Cred că merită. Ba chiar să-i ajutăm pe SîTîBî-sa să facă un plan de deviere a traseelor din zonă.
:penguin:

 


Re: Știri din București ByOnu

Odata cu propunerea noului Spital Metropolitan de pe terenul actualei Autobaze Pipera, PMB propune si prelungirea liniilor 16 si 36 pana acolo. Din Dimitrie Pompeiu este propus un bulevard/strada cu 6 benzi (4 carosabile, 2 tramvai), bulevard care s-ar intersecta cu Sos. Pipera fix aici si care continua drumul pana in interiorul complexului medical propus, loc unde va exista si un nou terminal al tramvaielor (si posibil si al autobuzelor care intorc in prezent sub pod).
spital tramvai.jpg (216.17 KB; downloaded 2993 times)

 


Re: Știri din București andrei11

La diorame stăm bine. Dezvolt ?

 


Re: Știri din București dany

Noi nu avem linii de tramvai modernizate dar avem bani pentru bulevard nou si terminal de tramvaie. O sa sfarseasca si acest santier ca multe altele din Bucuresti (ex cel de la Granitul), mancand bani la greu pentru conservarea lucrarilor pe timpul suspendarii acestora... De acest spital probabil o sa beneficieze copiii copilului meu...

 


Re: Știri din București orex

Suntem prea trufasi?! Nu cred, ci ”inspirati” de niste diletanti pusi in ”fruncea” obstii! Cum am ajuns codasii Europei, la mai toate capitolele, putem totusi sa ”rupem randurile”, nu?
Trebuie doar sa vedem ca, pe langa speranta, exista si realitati de netagaduit, recte ”Daruieste viata”, care cu ajutorul nostru, benevol, o sa finalizeze ce au inceput sa edifice! E vorba de primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România! ASTA-i rusinea, pentru care strutul ar fi asfixiat de cat ar trebui sa stea cu capul in pamant, ca la 30 de ani de la ruperea ombilicului de...(ce-o fi fost) tot sprijinul colectiv voluntar (inca mai functioneaza) va da nastere CELUI MAI AMBITIOS PROIECT DE GEN din Romania ultimelor 3 decenii!
PMB, pe langa lauda ca ”a pus terenul la dispozitie”, pentru construirea ”metropolitanului”  cu ce aport va mai veni? :think:

 


Re: Știri din București CiprianTRB

Logic ar fi sa plătească și CJ Ilfov...  :popa:

 


Re: Știri din București subway guru

Care ar fi argumentele si motivatia?

 


Re: Știri din București CiprianTRB

Pai Firea a spus ca Spitalul e făcut mai la margine de oraș pentru a fi aproape de Autostrada și pentru a nu aglomera centrul... Și a mai spus ca spitalul va fi Folosit în mare parte și de cetățeni din Ilfov de acolo vine numele " Spital Metropolitan."

 


Re: Știri din București Daddy

Ne ridicati mingea la fileu... acel spital va deservi in special locuitorii din Pipera, Voluntari, Tunari, samd. Doar nu credeti ca e construit pentru cineva din Rahova, Berceni sau Militari.  Costul: 1 miliard de euro din banii bucurestenilor. Din ciclul Baza Sportiva in Snagov finantata de PMB, Liceu in Snagov, etc.

Desfiintam autobaza, lasa ca facem alta in sud in Giurgiului, ce nevoie au de spital acolo? Taxele pe care le-au platit ca bucuresteni pana acum trebuie sa se intoarca pentru constructia acelui spital de la granita cu Ilfov. Celor din Giurgiului las' ca PMB o sa le dea pe langa o noua autobaza si un incinerator de gunoaie. Compensatie?

 


Re: Știri din București Dragos31

"Tramvaiul Colindelor", timp de 3 săptămâni pe linia 1

„Tramvaiul colindelor” va circula timp de 3 săptămâni în Capitală

Primăria Capitalei și Societatea de Transport Bucureşti (STB SA), organizează, în perioada 14 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020,  un eveniment socio-cultural organizat, ca în fiecare an, în preajma Crăciunului, „Tramvaiul Colindelor”.
Astfel, timp de 3 săptămâni, pe traseul liniei 1, va circula un tramvai modernizat, frumos împodobit, care va străbate centrul Capitalei și le va oferi celor care călătoresc cu el colinde şi alte cântece de iarnă (româneşti şi internaţionale).

Tramvaiul de tip Bucur LF, modernizat în Uzina proprie a STB, este decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și cu urarea „Sărbători fericite!”.

În tramvai vor avea acces toţi călătorii, iar vehiculul va avea un program normal de funcţionare şi va opri în toate staţiile de pe traseul liniei 1.

Cu o tradiţie de 110 ani, Societatea de Transport Bucureşti a devenit un reper important în istoria Capitalei, făcând permanent eforturi pentru creşterea calităţii serviciilor și consolidându-şi de-a lungul timpului rolul semnificativ pe care il are în viaţa socială a oraşului. Tramvaiul Colindelor este unul dintre proiectele prin care STB își dovedește atașamentul față de călători.
Proiectul îşi propune să aducă o nuanță veselă peste peisajul urban, în cele mai circulate zone din Bucureşti.

Sursa: https://www.facebook.com/76524636686940 ... 688981022/

 


Re: Știri din București andrei11

E moka ? Bine, eu am abonament de 50 de lei, deci mie imi este  indiferent...

 


Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 128
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420558 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use