Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informații

 

Topic: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor”

73 posts, 63944 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6
 
 

📖 Pagination options
Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” Goldmund

La multi ani!
De departe cel mai bun format de forum "de pe piata", fair cu toata lumea, informativ - in special pentru tot ce se intampla in capitala - fara "dislike" care pune botnita adevarului si ideilor contradictorii(nu celor aiurea, sau care jignesc, dar celor care au o alta provenienta/sursa, o alta parere), ce mai, pentru voi, realizatorii acestui forum,  chapeau!

Deja 10 ani? Mult succes pentru urmatorii 100 de ani!

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” PaulIP

La multi ani MetrouUsor!
Pe 29.12.2014 (deja se fac 5 ani...) ma alaturam si eu voua, dupa o perioada in care va urmaream ca simplu vizitator. Actualitatea informatiilor despre lucrarile de infrastructura si starea parcului rulant din Bucuresti  e un mare atu si le mulțumesc tuturor celor care fac acest lucru posibil.
De vreun an am revenit si eu pe scena (relativ) dupa o perioada lunga de absenta, o groaza de probleme etc.

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” ADK

Ca o completare, un mare plus mai este că se postează strict ce-i nevoie sau măcar în interesul cititorilor, chiar dacă sunt postări mai lungi ca ale colegului Nenea_titi, dar eu le-am citit de fiecare dată și recitit fiindcă sunt pur adevărate acele rânduri mai ales când spunea că nivelul URAC-ului e undeva prin anul 1930. Sunt fotografii foarte reușite, puține dar bune ce-i drept, mai ales ale colegilor mai vechi ca Gabi23, Utilizator anonim, Victor Silaghi etc nu ca prin alte locuri tot felul de poze eșuate, ori cu același tramvai în același loc și turnate câte 10 poze de-a dreptul inutile sau pe rezoluții de-ți taie ochii. Acum fiecare pădure are uscăciunile ei, eu cel puțin în toate celelalte locuri unde mi-am dat interesul și am cules informații utile aprecierea n-a fost cam deloc, din cauză că greșisem locul. Pe un forum, unde cândva aveam activitate dar acum a ajuns părăsit (doar un singur user mai reactivează, asta după ce și-a tot mutat cortul când la unul, când la altul) am avut probleme cu administratorul din motive aiurești, și asta din cauza imaginațiilor sale scăpate de sub control.

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” cris_m

In numele echipei, o sa va transmit multumirile pentru gandurile bune adresate, urari care speram sa se intoarca la voi inzecit! Tot ce s-a intamplat in acesti 10 ani nu ar fi fost posibil si fara aportul vostru, fie el virtual sau real!

Va reamintesc ca sambata viitoare, 14 decembrie, va asteptam pe cat mai multi dintre voi (chiar daca suntem putin constransi cu numarul de locuri) sa sarbatorim acest eveniment frumos impreuna. Tot ce aveti de facut este sa completati formularul acesta. ;)

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” FabiM

La mulți ani MetrouUsor! Urmăresc forumul din 2014, eram încă cu ochii pe Transira la vremea aceea și in vara lui 2018, după ce am considerat ca știu destul de bine forumul și regulile lui, am zis sa îmi fac un cont și sa particip cât mai mult la informarea cititorilor și ma bucur mult ca mi-am găsit aici “familia”. Încă o data la mulți ani și mulțumiri domnilor, Utilizator anonim, Victor Silaghi, Gabi Dumitriu datorită cărora am fost la curent cu toate noutăților din domeniu, dar și administratorilor și moderatorilor forumului pentru munca depusă zilnic pentru a păstra acest loc ordonat. Sper sa ajung și eu la întâlnire! :)

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” Victor92

Am recitit mesajele celor de mai sus si nu-mi ramane dacat sa ma inclin si sa le multumesc personal celor care m-au mentionat. Ma bucur sa aud ca in acesti ani am pus pas cu pas cate o caramida in a aduce informatii utile celor care ne citesc zi de zi. Regret faptul ca uneori anumite informatii transmise au fost cenzurate, altele au fost gresit interpretate, in alte situatii au existat privilegii, dar pana la urma, selectia naturala se face in timp. Daca ma uit in timp, lasand o parte colectia personala de poze, cat si contributia editoriala pe forum, sunt fericit sa spun ca am aceasta pasiune pentru ca am reusit sa vad multe locuri frumoase din tara aceasta. Desigur, exista si capturi in memoria cerebrala cu imagini mai putin placute, dar si ele fac parte din cotidian.

Sper si imi doresc ca Romania sa prospere in materie de transport in comum. Pasi incep sa se faca in anumite orase (un exemplu care-mi vine in minte este Cluj-Napoca). Si in perioada urmatoare, MetrouUsor trebuie sa-si seteze si sa ramana pilonul de informatii corecte in mediul on-line si imi doresc ca fiecare dintre voi sa cladeasca ceea ce ne dorim: transparenta, echilibru si calitate in continut.

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” francezu72

Desi nu sunt activ, citesc saptamanal acest forum inca de la infiintare si tin sa va multumesc pentru cate lucruri am invatat despre infrastructura in acesti ani.
Nu o sa uit niciodata reportajele spectaculoase ale lui Utilizator anonim de la constructia Pasajului Basarab precum si detaliile importante despre infrastructura de metrou.

La multi ani inainte si cat mai multe reusite tuturor !

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” messe

La multi ani Forumului si multumiri colegilor pentru munca depusa referitor la informatiile si fotografiile oferite in topice!

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” andreir14

La multi ani MetrouUsor. Urmaresc forumul de prin 2017 daca nu ma insel, avand cont incepand cu 2018, din dorinta de a veni cu informatii noi despre tot ce tine de TP-ul din municipiile din Oltenia (Craiova, Slatina, Rm Valcea) si nu numai. Apreciez cum aceasta comunitate a devenit si mai mare pe zi ce trece si din ce in ce mai activa, sa speram ca va fi asa si pe viitor.

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” realistul

La multi ani ,,Forumului  Metrou Usor"!!!.

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” AlexTennis2005

La multi ani!Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate!

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” cosminduru

La Mulți Ani Metrou Ușor! Eu vă susțin cu acei 2% care contează și îndemn și pe alții să contribuie..

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” orex

Domnilor si...poate Doamnelor, colegi!
Un deceniu de evenimente, interpretat sau surprins, de fiecare dintre noi, semnifica ceva, nu?! Poate n-am fi putut a scrie, atat de mult, daca, pe de-o parte autoritatile nu ne ”sprijineau” si lucrurile, faptele se derulau conform unor uzante de bun simt, iar pe de cealalta parte nu eram persuasivi in a da substanta (incarcatura) in ceea ce va ramane SCRIS/POSTAT, aici!! Contributia fiecaruia, mai mult sau mai putin documentata si/sau profesionista, lasa in urma, totusi, un fundament solid, peste care se poate edifica ceva si mai trainic, din care se vor putea inspira, cei care astazi, avizi de cunoastere, se vor putea documenta, in mod corespunzator, fara sa zaboveasca prea mult timp cu cautarea! E bine ca ”celulele” acestui organism viu, sut solidare cu un demers de viitor, care-si va pune amprenta din ce in ce mai consistent asupra anumitor lucruri, urmare a contributiei fiecaruia dintre NOI! LA cat mai multe decenii de viata... IMPREUNA!

 


Re: Aniversare „10 ani de Metrou Ușor” cris_m

Dragi colegi,

Va reamintesc ca mai aveti mai putin de o zi sa va  inscrieti la eveniment, locuri fiind inca destule. Ne vedem sambata, 14 decembrie.

Va asteptam!

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Asociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informații  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419395 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use