Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 670988 views
 
Go to page:  1  ... 170 171 172 173 174 175 176  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 adila

Sensul giratoriu este un compromis, nu spune nimeni ca este solutia perfecta, insa fara el esti obligat sa tai linia continua. In orice caz, vineri lucrau la un sens giratoriu deja la capatul metroului, adica aici https://goo.gl/maps/awapzF7mJcy9odB5A

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Cum adica esti "obligat" sa tai linia? Pentru ce? Adica daca n-am nush ce chestie sunt obligat sa incalc legea? Pe bune? Asta nu e un argument intr-o tara normala. Aia care incalca linia probabil nu stiu ca au si alte posibilitati de a ajunge acolo unde vor si fara sa taie linia. Dar nu-i asa, e mai simplu pe de-a dreptul chiar daca incalci legea.... ca doar Romania.
Sunt convins ca si cu giratoriul ala unii tot pe linia continua or sa o taie. Asta e nivelul de cultura, mentalitatea, prostia, ignoranta....

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Am vazut pe Facebook o poza cica de la Aparatori unde Labuta anunta un pasaj rutier (din poza pare suprateran). Stie cineva ceva? A auzit careva ceva? Pt mine e prima data cand aud despre asa ceva.

 


Re: Sectorul 4 misterr

Cum să fie prima dată? Nu s-a discutat deja?

https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=16&t=51&start=1750#p338985

 


Re: Sectorul 4 MikeT

La intersectia Obregia - Turnu Magurele e loc pentru un pasaj cu o banda pe sens. :))

 


Re: Sectorul 4 misterr

E loc pentru destule benzi acolo, nu sînt obiective importante care să stea în drum (o spălătorie auto, un panou publicitar, parcări etc.).

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

misterr wrote:
Cum să fie prima dată? Nu s-a discutat deja?

https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=16&t=51&start=1750#p338985


Nu l-am vazut, ma asteptam sa fie pe threadul de S4 nu la stiri. Scuze.

 


Re: Sectorul 4 Daddy

Puss in Boots wrote:
In interviul de ieri de pe FB, nea Labuta a confirmat un parc nou de 2.5 ha langa Metro. Dar nu mi-e clar inca unde. Sper sa fie dincoace spre oras, nu dupa. Dar oriunde ar fi bine doar sa fie plantati copaci multi pentru umbra, relaxare si verdeata. Nu de alta, dar largirea Metalurgiei (anuntata si ea) sigur va pune la pamant destui arbori pe ambele laterale.

De la nea L, astazi a venit informatia ca in primavara va fi construit intre Lidl si Metro deci spre oras. Dupa ce s-a intamplat in acest mandat, cu destui pomi macelariti pentru parcari si borduri, o compensare la periferie (in favoarea dezvoltatorilor imobiliari de altfel) nu este de ajuns.

 


Re: Sectorul 4 Florinds

Exact, mult prea putin si oricum, daca nu erau la anul alegerile, nu facea nici macar atat.

 


Re: Sectorul 4 1689

Ah, adica acolo unde inainte erau - oricum - serele, deci spatiu verde ?

Sint de-a dreptul impresionat de grija de a inlocui hectare de teren cultivat cu hectare de constructii si un petec de parc.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Erau sere si pe dreapta cum te duci spre Metro? Eu le stiam mereu pe cele din stanga (unde e Metalurgiei Park acum). Indiferent cum ar fi terenul dintre Metro si Lidl sta neutilizat de ani buni. Si e gol. Nu e vreo urma de ceva pe el. Ba chiar (daca e bucata la care ma gandesc) iese pana in strada de-n zona respectiva nu e nici macar trotuar.
Am vazut ca si la Sudului se lucreaza la Parcul Central. Zicea de multi mp de verde dar momentan vad o alee gigant langa BIG (ce putea fi lejer mai mica) si in general multe alei pe un teren nu foarte mare. Sunt curios cat verde si cati copaci vor fi acolo.

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Si parca fac si o ditamai fantana arteziana, deci mai mult beton. Ar fi fost bine sa putem compara suprafata verde inainte de reamenajare si cea de dupa amenajare.

 


Re: Sectorul 4 BIGRED1984

Parcul central e o mare zona urbana,as zice betonata dar de fapt baga granit , ceva ca asta https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwiEqviBosHmAhUSx4UKHYGnBqwQjRx6BAgBEAQ&url=http%3A%2F%2Fro.china-granito.com%2Fcobblestone%2Fgrey-cobblestone%2Fflamed-grey-g654-granite-paving-for-road.html&psig=AOvVaw1mna5RzRn1Nil-m2MCIEVG&ust=1576829551501743 ...mult mai scump evident...si fantana mare de care zicea colegul ...mai ramane spatiu de vreo 10-15 copaci

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Probabil ca parcul de la Metro va fi amenajat pe terenul dintre strada Drumul Dealul Bisericii (drumul de acces catre zona comerciala Metro, Jumbo, Auchan) si gardul care delimiteaza serele (ma rog, fostele sere ca jumatate din ele au fost demolate - se observa si in GMaps).

 


Go to page:  1  ... 170 171 172 173 174 175 176  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420769 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use