Regiunile RomânieiOlteniaJudețul Vâlcea

 

Topic: Stiri, noutati, perspective

50 posts, 28881 views
 
Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective micutzu

Cei din Valcea au licitatie si pentru autobuze electrice?

 



Re: Stiri, noutati, perspective Razvan021

Si nici nu vor avea.Planurile sunt sa mai cumpere 28 de CNG-uri, probabil de 12m.

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Termenul limită pentru evaluări a fost depășit azi. E de văzut dacă se va prelungi sau nu.

 


Re: Stiri, noutati, perspective andreir14

Termenul limita pt evaluari a fost prelungit pana pe 11 ianuarie 2020.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Livone

https://www.facebook.com/permalink.php? ... __tn__=K-R
ISU „Oltenia” si municipiul Ramnicu Valcea beneficiaza de fonduri nerambursabile prin Programul Operațional Regional 2014-2020
In data de 18.12.2019, Directorul General al ADR Sud-Vest Oltenia, Doamna Marilena BOGHEANU, a semnat doua contracte de finanțare in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020.
Beneficiar: UAT MUNICIPIUL RÂMNICU VÂLCEA, JUD. VALCEA;

Valoare totala a proiectului este de 46.845.012,34 lei, din care suma solicitata este de 45.908.112,11 lei ( 10.035.876,20 euro).
Obiectivul general al proiectului consta in alinierea la standardele europene privind transportul public de calatori, cresterea calitatii vietii pentru membrii comunitatii locale, cresterea numarului de calatori datorita renuntarii la automobilul personal in favoarea transportului in comun, imbunatatirea calitatilor serviciului de transport public, optimizarea timpilor de transport, reducerea emisiilor poluante si cresterea mobilitatii.
Principalele lucrari de interventie, din cadrul proiectului, vor fi:
• modernizarea a 90 de staţii de calatori prin instalarea de adaposturi moderne;
• instalarea de panouri de informare, de camere video de supraveghere, de automate de vanzare a biletelor;
• dezvoltarea solutiei de eTicketing existente;
• modernizarea a 19 intersectii rutiere si a trecerilor de pietoni prin semaforizare adaptiva in vederea prioritizarii transportului public;
• implementarea unui centru de comanda si dispecer in vederea coordonarii serviciilor de transport in oras.

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

andreir14 wrote:
Termenul limita pt evaluari a fost prelungit pana pe 11 ianuarie 2020.

...termen care a fost depășit. Din nou.

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Evaluarea tehnică s-a încheiat astăzi, licitația a fost trecută în evaluare financiară. Ocazie cu care a fost prelungit și termenul limită al evaluărilor până pe 10 aprilie.

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Procedura a intrat ieri în deliberare și a fost selectat deja câștigătorul.

 


Re: Stiri, noutati, perspective punmeister

Mercedes-Benz va livra 7 autobuze New Conecto G NGT.
Primăria municipiului a încheiat contractul cu Mercedes-Benz: 7 autobuze ecologice vor străbate străzile Râmnicului

Primarul Mircia Gutău, în numele Municipiului Râmnicu Vâlcea, a semnat miercuri, 8 aprilie, Contractul nr. 13890 prin care administraţia locală achiziţionează 7 autobuze articulate Mercedes-Benz Conecto G NGT în cadrul proiectului cu finanţare europeană ”Construirea unei artere de legătură între b-dul Nicolae Bălcescu şi b-dul Tineretului spre Nord, de la intersecţia acestuia cu strada Gib Mihăescu, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran de pe b-dul Tudor Vladimirescu şi achiziţionarea de autobuze cu combustibili alternativi”. Procedura de selecţie a fost demarată în data de 27 iunie 2019, la ea înscriindu-se trei ofertanţi; oferta prezentată de Mercedes-Benz a fost declarată câştigătoare în urma finalizării Raportului procedurii în data de 19 martie a.c. Autobuzele ecologice care, conform contractului, vor fi furnizate până la finele acestui an, sunt alimentate cu gaz natural comprimat, au o lungime de 18 m, o capacitate de transport de aproximativ 130 de pasageri, dintre care 39 pe scaune, 4 uşi de acces şi dotări printre care rampă de acces pentru persoane cu dizabilităţi, zonă dedicată pasagerilor cu mobilitate redusă, sistem de aer condiţionat (pentru sezonul cald) şi de încălzire auxiliară (pentru sezonul rece), sistem de informare pasageri şi sistem de monitorizare flotă.

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Primăria Râmnicu Vâlcea a lansat o licitație pentru modernizarea autobazei E.T.A. și montarea unor stații de alimentare cu GNC. Bugetul alocat este în valoare de 24.546.705,76 RON, dintr-o cofinanțare (în descriere se menționează că e inclus în POR). Se atribuie ofertantului cu cel mai scăzut preț. Termene limită:
- depuneri oferte: 15 decembrie 2020
- evaluări: 10 martie 2021
Link E-licitație: http://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100106681

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Un Stratos a suferit ieri o coliziune cu un autoturism într-o curbă. Accidentul a provocat 5 victime:
1200x630.jpg (66.81 KB; downloaded 3573 times)

Un grav accident rutier a avut loc luni, 30 noiembrie, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, pe un drum naţional din Râmnicu Vâlcea, soldat cu cinci victime şi în urma căruia a izbucnit un incendiu care a distrus autobuzul implicat în eveniment.

Evenimentul a avut loc într-o zonă mărginaşă a reşedinţei de  judeţ, Râmnicu Vâlcea, pe DN 67 - drumul care face legătura cu Târgu Jiu, pe raza localităţii Copăcelu.

La ieşirea dintr-o curbă la dreapta, un autoturism a intrat pe contrasens în coliziune frontală cu un autobuz ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani, din Oteşani. În urma impactului, a izbucnit un incendiu, cauzat de un scurtcircuit, în autobuz.

Din primele cercetări reiese că şoferul din autoturism, un tânăr de 30 de ani din Râmnicu Vâlcea, ar fi condus cu viteză prea mare, motiv pentru care a pierdut controlul maşinii la ieşirea din curbă. Tot el este cel care a avut cel mai mult de suferit în urma coliziunii cu autobuzul, având cele mai grave leziuni dintre cele cinci victime ale accidentului.

La intervenţie au fost solicitaţi şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” Vâlcea, care s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Dat fiind numărul mare de persoane rănite, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a intervenit cu patru echipaje.
646x404.jpg (40.26 KB; downloaded 3578 times)


Restul victimelor au provenit din autobuz. Echipajul SMURD a preluat o femeie cu traumatisme la mâna stângă şi faţă. Toate victimele au fost transportate la spital în stare conştientă.

„Nu a fost necesară descarcerarea, toate persoanele au ieşit sau au fost scoase din autovehicule până la sosirea forţelor noastre. Până la stingerea incendiului produs la autoturism, au ars aproximativ 50% din materialele combustibile din interiorul vehicolului. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza impactului”, au declarat reprezentanţii ISU Vâlcea marţi, 1 decembrie, când au anunţat evenimentul.

„În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului şi vătămarea corporala uşoară a conducătorului autobuzului şi a trei pasageri. Poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea continuă cercetările pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul”, au transmis şi reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

PTMZ wrote:
Primăria Râmnicu Vâlcea a lansat o licitație pentru modernizarea autobazei E.T.A. și montarea unor stații de alimentare cu GNC. Bugetul alocat este în valoare de 24.546.705,76 RON, dintr-o cofinanțare (în descriere se menționează că e inclus în POR). Se atribuie ofertantului cu cel mai scăzut preț. Termene limită:
- depuneri oferte: 15 decembrie 2020
- evaluări: 10 martie 2021
Link E-licitație: http://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100106681

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost prelungit până pe 22 decembrie.

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Ofertant unic: asocierea VALORIS - RALUNIC - ELSERV - IMPECABIL, cu următorii subcontractanți:
- ABC SYSTEMS (1,12%)
- S.C. BURGAZ S.R.L. (0,69%)
- TELETEKNIKA ENGINEERING S.R.L. (21,28%)

 


Go to page:  1 2 3 4
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Vâlcea  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420533 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use