Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

 

Topic: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea

1826 posts, 504557 views
 
Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 131
 
 

📖 Pagination options
Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc orex

Ba da! Se aluneca pe ele si-n conditii firesti (fara pojghita de gheata care se va instaura odata cu venirea anotimpului hibernal), Sunt lustruite! Testat la Miciurin! Totul e sa nu cada cineva sub tramvai, ca-i jale cu J mare!!

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc Utilizator anonim

Noul gard poate pe Marasti, daca nu se face cu iarba cum e planul.

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc Florinds

@Gabi: peroanele provizorii, dar care nu sunt atat de provizorii... Mi se par mult prea periculoase ca sa fie acceptate, trebuie sa te gandesti la cei mai putin atleti totusi.

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc Gabi23

Da sunt de acord cu tine Florin...

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc Victor92

STB: Peroanele cu caracter provizoriu de pe linia tramvaiului 41 nu pun în pericol viaţa sau integritatea vreunei persoane

Peroanele provizorii de pe linia tramvaiului 41 sunt realizate în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie a Capitalei şi nu pun sub nicio formă în pericol viaţa sau integritatea vreunei persoane, precizează joi Societatea de Transport Bucureşti, printr-un comunicat transmis Agerpres de PMB.

Conform sursei citate, precizările vin după ce în spaţiul public au apărut informaţii "prin care se prezintă în mod eronat activitatea de modernizare a peroanelor" de pe linia tramvaiului 41. "Subliniem faptul că lucrările sunt executate în condiţii de siguranţă atât pentru călători cât şi pentru trafic, iar peroanele provizorii sunt realizate în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie a Municipiului Bucureşti. Precizăm că peroanele au un caracter provizoriu şi nu pun sub nicio formă în pericol viaţa sau integritatea vreunei persoane, acestea fiind semnalizate corespunzător şi realizate în condiţii de siguranţă pentru călători. Modernizarea celor 22 de peroane are loc chiar în perioada în care sunt executate lucrări multiple de infrastructură pe linia 41, iar şoferii care circulă pe carosabilul adiacent rutei cunosc acest lucru, fiind frecvent atenţionaţi cu indicatoare şi semne pe traseu şi având viteza de circulaţie restricţionată la 30 km/oră pe porţiunile din apropierea staţiilor", se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că PMB, prin Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje, derulează, în această perioadă, un proiect care vizează modernizarea a 22 de peroane de tramvai de pe linia 41 şi adaptarea acestora la tramvaiele cu lungimi de 36 de metri, pe care Municipalitatea le achiziţionează.

Sursa: https://www.economica.net/stb-peroanele ... 76650.html

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc Florinds

Asa e, daca au noroc, nu o sa puna in pericol calatorii.

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc aztec

Sa vezi azi la Lujerului injuraturi  si alergaturi, claxoane si aglomeratie...
Cu noroc, nu moare nimeni....cu mult noroc...

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc orex

Cate gari din Romania n-au astfel de peroane ”subrede”? Si nu de acum, ci de cateva zeci de ani! E o solutie pasagera/temporara aleasa de STB care n-au avut timp sa faca asta din vara...ca era prea cald. nu?! Sa vedem ce le-o iesi acum ca vremea nu tine...la nesfarsit cu ei. Nu au reusit sa desluseasca taina  proverbului romanesc ”iarna car si vara sanie”!!  :oops:

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc aztec

Placile alea inguste de beton sprijinite pe 2 caramizi....
Cu masinile gonind in viteza pe langa oamenii ce coboara din tramvai...fara o sfoara de protectie macar...sau o panglica de plastic prinsa de 2 crengi...sa te opreasca sa cobori din tramvai direct in strada daca nu stii ca s-a modificat statia...
Curata loterie ...

PS. Azi coada de la semaforul de la Timisoara incepea de la Moghioros...

 


Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghencea Andrei Andraș

De pe pagina de Facebook Oxigen pentru București:

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București, derulează, în această perioadă, un proiect care vizează modernizarea a 22 de peroane de tramvai de pe linia 41 și adaptarea acestora la tramvaiele cu lungimi de 36 de metri, pe care Primăria Capitalei le achiziționează.
Lucrările se realizează etapizat, astfel încât până la sfârșitul anului vor fi finalizate 8 peroane. Restul de 14 peroane vor fi modernizate în cursul anului 2020.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, prin care se prezintă în mod eronat activitatea de modernizare a peroanelor de pe linia tramvaiului 41, Societatea de Transport București subliniază faptul că lucrările sunt executate în condiții de siguranță atât pentru călători cât și pentru trafic, iar peroanele provizorii sunt realizate în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București. Precizăm că peroanele au un caracter provizoriu și nu pun sub nicio formă în pericol viața sau integritatea vreunei persoane, acestea fiind semnalizate corespunzător și realizate în condiții de siguranță pentru călători.

Modernizarea celor 22 de peroane are loc chiar în perioada în care sunt executate lucrări multiple de infrastructură pe linia 41, iar șoferii care circulă pe carosabilul adiacent rutei cunosc acest lucru, fiind frecvent atenționați cu indicatoare și semne pe traseu și având viteza de circulație restricționată la 30 km/oră pe porțiunile din apropierea stațiilor.


..jpg (126.2 KB; downloaded 2644 times)

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc Florinds

Daca au pus si indicatoare cu 30, e clar... E rezolvata treaba. De ce nu au renuntat la refugii de tot, doar mai sunt statii fara refugiu chiar pe linia 32 (linia aia care apare in PMUD), puneau indicatoare cu statiile pe stalpi dupa copaci, coroborate cu un tramvai fara becuri de semnalizare dreapta si nu stiu ce granulatii de nisip si gata, nu mai e niciun risc.
Ti se face sila de Primaria Capitalei prin compania de XY. Probabil isi vor face reclama la TV de milioane de euro si cu chestia asta.

 



Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc aztec

Probabil ca sa para ca in teren se potriveste cu ce declarau ei... acum lucreaza un pic si fac ceva pt siguranta.
Doar un pic.
Adica pun bidoane alb-rosii si ceva indicatoare.
Acum....

Scuzati calitatea...
IMG_20191121_224531.jpg (1.53 MB; downloaded 4027 times)

 


Re: Linia 41 - Metrou Ușor - Piața Presei - Crângași - Ghenc aztec

Update.
La Lujerului se lucreaza la vechea statie. Acolo exista si semnul de limitare la 30...plus ceva mai bune protectii pt lucratori.
La statia provizorie a aparut un semn ocolire prin dreapta si bidoane.
Nu exista alt semn de circulatie. Si cum intre vechea statie si noul refugiu exista o intersectie, cei de la primarie ar trebui sa stie ca limitarea nu mai este valabila.
Si...sa se poata coboara din tramvai si urca se foloseste si strada...altfel e imposibil.

 


Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 131
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2278 forum members have written 420657 posts in 5242 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use