Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STV

 

Topic: Discuții diverse

110 posts, 17715 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8
 
 

📖 Pagination options
Re: Societatea de Transport Voluntari Costin

Da, si plata cu cardul STB.

 


Societatea de Transport Voluntari Andrei Andraș

De pe Facebook:
FB_IMG_1558033565663.jpg (216.16 KB; downloaded 4617 times)

FB_IMG_1558033567361.jpg (129.17 KB; downloaded 4615 times)

 


Re: Societatea de Transport Voluntari Andrei98

Nu inteleg de ce in anunt scrie ca pretul unul abonament pe o linie urbana si una preoraseneasca este 95 lei cand ele costa 65 lei. Probabil e o greseala...

 


Re: Societatea de Transport Voluntari BGP2597

Nu este greșeală. Inclusiv pe site-ul STB pachetul de 1 urban + 1 regional apare ca fiind 95 de lei, în condițiile în care separat costă 30, respectiv 35 de lei.

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari Daniel2000

Lasand afisazele autobuzelor, voi stiti cand naiba vor pune si ei placute de statie? De exemplu, pe linia R417, nici acuma nu a pus statii, iar soferii nici nu stiu unde trebuie sa opreasca. Pe linia R417 trebuie sa tipe calatorii la sofer ca sa opreasca, exact ca la maxi-taxi. Chiar e atat de greu sa faca niste statii si sa puna niste placute de statii?

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari andrei11

Șoferii ar trebui să știe unde este  stația și fără plăcuță !

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari Racovita

Eu am scris pe FB celor de la STV o solicitare sa marcheze statiile, pentru ca nu este normal sa nu stii unde ce autotobuz opreste. Au dat un nonraspuns, au zis ca le vor marca in cel mai scurt timp. Era luna August. Suntem in Noiembrie si nu au pus nici o placuta, nici un stiker.

STB a marcat statiile 135 si 301 inainte sa modifice traseele prin Pipera, macar pe acele placute sa vina si sa treaca si liniile STV.

Inca ceva, pe site-ul STBSA.ro, R459 apare marcat pe cateva statii unde se intersecteaza cu liniile STB. Celelalte linii nu sunt trecute pe site.

Daca au taxare comuna de ce nu fac si o interconecatre cu aplicatia STB care este foarte utila si functioneaza foarte bine.

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari Costin

Asociatia lucreaza la un material pe aceasta tema. Pe scurt, nici STB nici STV nu trebuie sa marcheze statii, nici sa gestioneze informarea calatorilor. Daca sunt integrati, integratorul trebuie sa o faca! Adica ADTPBI.

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari dekolor

Nu era anuntat pe facebook ca linia R459 urma sa fie introdusa in aplicatia Info STB? Nu s-a intamplat nimic de atunci.

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari Daniel2000

Sunt niste incompetenti astia de la STV. Trebuia sa puna si ei niste statii sau macar niste placute de statii sa stie soferii unde sa opreasca, nu sa tipi la soferi sa opreasca deoarece soferii nu stiu unde ar trebui sa fie statiile.....

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari andrei11

Repet, șoferii ar trebui să știe unde este  stația și fără plăcuță !

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari Daniel2000

Ar trebui, doar ca niciun sofer nu stie unde ar trebui sa se afle statia. Cei de la STV tin secrete statiile. Soferii tot opresc unde le spun calatorii sa opreasca, iar daca refuza  sunt injurati de catre călători. De aceea am tot spus ca vreau sa luna placutele de statie, sa stie si calatorii si soferii unde se afla statiile.

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari Gabi23

Dragoscat4609 wrote:
Cei de la STV tin secrete statiile.
Ce glumă bună, documente clasificate  :rofl: . Este vorba de o proastă organizare a celor de la STV, nu este normal să își dea cu părerea călătorul unde să oprească și nici șoferii să zică că nu știu. Problema s-ar putea să fie mult mai nuanțată decât o expui aici.  

 


Re: Serviciul de Transport Voluntari Racovita

Partea buna a STV este ca nu au soferii pusi in "custi" ca cei de la STB. Arata a tara civilizata unde soferul este parte din comunitate, nu un sofer care transporta "marfa" cu care sa nu intri in contact.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STV  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420544 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use