Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2092 posts, 513146 views
 
Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 150
 
 

📖 Pagination options
Re: Repartizarea autobuzelor STB Daddy

CiprianTRB wrote:
Nu chiar, 178 e candidata la Hibride, doar ca se vrea ca 178 sa fie schimbat cu 336, iar pe 178 sa circule Otokarele de pe 336.
Acum, vom trai și vom vedea ce se întâmplă...

Pe 336 ar trebui sa circule si autobuze electrice, 8 bucati link. Eu zic ca in acest moment tot ce se spune despre viitoarele repartizari e ca prognoza meteo pentru Craciun. Si nu din vina surselor care pot fi credibile dar lucrurile in final pot sta mult diferit. Multe speculatii, zvonuri, au fost si cand au venit Otokar. Intra pe linia X, nu a intrat in final. Nu intra pe linia Y, dupa cateva zile a intrat.

 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB anndrei

Sa vedem daca vor tine acumulatorii electricelor sa lucrze doua schimburi, vara cu Ac pornit, in aglomeratie, pline cu calatori intre anumite ore. S-ar putea sa faca fata la doua schimburi dar s-ar putea sa nu faca fata.

 


Re: Repartizarea autobuzelor STB CiprianTRB

Stațiile de încărcare rapida de la capetele de linie pentru ce vor fi atunci?  :think:

 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB anndrei

Crezi ca va face STB asa ceva? Nici nu stiu daca duce instalatia electrica din zona. Iti dai seama ce supraconsum va fi cand o sa incarce rapid 4-5 autobuze in acelasi timp. Pe incarcare rapida consumul este imens la o masina daramite la un autobuz.

 


Re: Repartizarea autobuzelor STB Valentin

De ce n-ar duce? Poate spre seara, pentru ca dimineata consumul general nu e intr-atat de mare decat seara, consumatorii fiind redusi ca numar. Nu cred ca ar fi probleme.

 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB anndrei

Oricum trebuie trasa instalatie separata fata de ce se gaseste de exemplu in prezent la terminalul Complex Comercial Apusului. Acolo sunt aprinse 4-5 becuri si 2-3 radiatoare pe timp de iarna. Mai mult ca sigur acea instalatie nu duce.

 


Re: Repartizarea autobuzelor STB andrei11

:rofl:  :rofl:  :rofl:
#anndrei, ai avut o postare de milioane.
Ți-o trec la << Să mai și râdem...>> ?

 


Re: Repartizarea autobuzelor STB Nenea_titi

anndrei wrote:
In primul rand pe linia 336 circula oameni cat de cat civilizati, rar cand se urca vreun om al strazii. Pe linia 178 se cara bagaje, genti cu scule, zarzavaturi, se mananca seminte iar gradul de incarcare este mult mai mare. La Gara mereu se urca cate unul certat cu apa si sapunul. Cand se va aseza un individ cu fecale in pantaloni pe scaunele tapisate sa vedem cum vor arata si mai ales cum vor mirosi. Plus ca linia 336 este mult mai centrala fata de 178. Despre liniile 162, 163 nu mai are rost sa comentam nimic. Stiu ca pe linia 178 era problema si cu drumul in Cartierul Militari.
Scapari in alte linii vor fi. Probabil ca in 106,136,137,138.
Autobuzele MB Citaro Hybrid chiar vor fi niste bijuterii de lux. Sper sa lucreze pe ele doar soferi buni, care sa le mentina in starea de fabrica, fara abtibilduri pe bord, pe geamuri, folii pe parbriz, perdelute si alte minuni. Am vazut unele autobuze Otokar din linia 336 inzorzonate in partea din spate cu abtibilduri reflectorizante de culoare alb si galben iar pentru a atrage si mai bine atentia au lipit si pe butucii rotilor spate. Singurul tuning frumos l-am vazut tot in linia 336 unde soferii i-au montat autobuzului acele inele de protectie a prezoanelor la rotile din fata. Am vazut ca in caietul de sarcini este specificat ca noile autobuze sa fie echipate cu asa ceva.
Probabil ca cei de la firma Mercedes ii vor instrui si pe soferi. Sa nu-i mai auzim ca spun la presa ,,sigurantele pocnesc ca nucile" sau ca nu baga caldura. Nu stiau ei sa le regleze iar cand au invatat te sufocai de cald ce era. Probabil ca le reglau in bataie de joc. Din anumite discutii avute pe acest forum am observat ca noi, caaltorii nu suntem atat de importanti.


Pe cuvântul tău!? Tu când postezi ceva, gândești? Nespălați găsești și pe 139, 141, 220, 323 și pe 131, 300, 301,331, 336, 368, ba chiar 780 - 784. Și ca să te răcoresc un pic, 178 este linie centrală. Și ce dacă trece pe la Gară? Nu sunt atâtea linii la Gară? Și noi, locuitorii de pe linia 178 nu merităm autobuze noi, doar resturile altora? În cazul ăsta, eu ca și plătitor de taxe, impozite și alte dări, voi refuza să mai plătesc să merg cu toate jegariturile. Îmi ajunge că de câte ori am mers astă vară cu 178, duhnea a motorină și ulei în aceste autobuze, nu mai zic de borhăiala din interior că nu mergea A/C sau nu era. Și noi plătim taxe și impozite, Locuitorii din Crângași.
Postarea ta ar trebui să fie pusă la gazeta de perete. E demnă. Nu aștept răspuns. Doar te rog să îți revizuiești atitudinea, s-ar putea să-ți atragi mulți dușmani. Și aici pe forum și în viața de zi cu zi.

 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB anndrei

@andrei11, o poti sterge. Dar tot ce scrie acolo este adevarat. Nu inteleg ce este asa de amuzant? Cei specificati sunt consumatorii reali ai acelui terminal.
@Nenea_titi, autobuzele Otokar nu sunt bune? Si ele sunt noi noute. Sau nu poti circula decat cu Mercedes Hybrid?
De ce sa-mi atrag dusmani? Ca am spus sa fie turate autobuzele Otokar in linia 178? Pentru linistea ta, asta se va si intampla. Nu va intra niciun Hybrid pe 178. Poate doar dupa venirea celor electrice. Asta am auzit de la anumiti soferi.
Linia 139 nu va fi comparata niciodata cu linia 336! Linia 139 este in aceeasi oala cu 162,163.

 


Re: Repartizarea autobuzelor STB andrei11

Nu cred că leagă nimeni o instalație de încărcare rapidă  ( sau nu)  a autobuzelor electrice de rețeaua cu reșouri și becuri !
Nenea_titi wrote:
Îmi ajunge că de câte ori am mers astă vară cu 178, duhnea a motorină și ulei în aceste autobuze...

Aici exagerezi la greu. Mie nu-mi miroase a motorină și ulei în Mercedes Benz. Și mai merg și eu cu "vechituri" din astea, nu numai cu Otokare !

 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB anndrei

Normal ca nu leaga. Le trebuie instalatie trifazata. In acel terminal gasim doar o faza si nul...Trebuie investiti o gramada de bani pentru a putea face o incarcare rapida la capatele de linie.

 


Re: Repartizarea autobuzelor STB andrei11

Și atunci care e rostul postării tale  cu cele 5 becuri și 3 reșouri ? Numai așa, să-ți iasă numărul de postări ?

 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB anndrei

Nu, nu am nevoie sa fiu campion la postari. Am dat un exemplu ca nu pot fi incarcate autobuzele de la reteaua existenta ci trebuie facute o gramada de modificari. Sapat sosele, trase cabluri, tablouri electrice, sigurante, instalatie de impamantare, plus acele statii de incarcare.

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Florinds

Poate beti o bere de ziua voastra. :))) Cred ca are dreptate  anndrei, trebuie investitii majore.
Statiile astea vor ocupa si mult spatiu, cred ca s-au intins la prea multe autobuze electrice din prima. Plus ca a crescut si parcul de autobuze. Pacat ca desfiintam in conditiile astea depoul Victoria, dar sper ca Nicusor sa opreasca probabilele spagi asteptate cu mainile frecate de prompterita si mai ales sotul sotiei.

 


Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 150
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use