MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

 

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1219883 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 546 547 548 549 550 551 552  ... 613
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect orex

Sa dam, totusi, girul lui Alstom! Pana la proba contrarie nu ne putem pronunta daca sunt din acelasi ”aluat” ca si confratii de la Siemens! ;)

 


Re: Stiri despre proiect subway guru

La E1 n-are treaba Alstom, e mosie Bombardier...mai lipseste vreunul din cei <mari>...ca-i avem pe toti trei, niciunul mai breaz ca altul.

 



Re: Stiri despre proiect Goldmund

Guru,
iti dai seama ce conduceri avem la MT si Mrex? Pai astia "trei mari" (firmele pomenite de tine)cam fac metrouri peste tot prin lume si se pare ca le iese bine, bine de tot, doar la noi nu se prea poate, dintr-un motiv sau altul  :headbash:  noi stim de ce...

 


Re: Stiri despre proiect subway guru

Stiu prea bine ce <experti> odihnesc pe acolo...stai sa vezi acum distractie de distractie cu Alstom.

 


Re: Stiri despre proiect orex

Ai ceva ”breaking news”, sa ne impartasesti si noua, ca ”francezii” sunt cam taciturni, din cate se observa, dupa ce au intrat pe felie?!!

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Am pus eu la "Stiri si articole de presa" : viewtopic.php?f=21&t=49&start=1666#p331603

 


Re: Stiri despre proiect orex

@sab
Nu cred ca contesta nimeni restantele la plata in a asigura mentenanta ramelor de metrou!
Dar ce ingerinte are divizia de ”mentenanta” in divizia de ”infrastructura”, in afara ca fac parte din aceeasi familie?
Si... potrivit https://www.economica.net/haos-in-bucur ... 74336.html nu se va intampa acest lucru!
Acum hai sa decelam si sa analizam cu celeritate situatia!
Cum e posibil sa se ajunga la astfel de sume de ordinul milioanelor (RON/EURO) si sa nu se traga un semnal de alarma, in prealabil, cand sunt doar la nivel, de inceput, de DOAR sase cifre (RON/EURO)? Ce-i mana sa faca presiuni, pe oricare dintre contractori (furnizori, prestatori, executanti) decat cand ajung la niste cifre MARI (cu opt ZEROURI in coada)? Numai interesele, in nume personal, si rezonanta unor astfel de cifre! Atat! Intr-adevar suna mai apocaliptic ca X are datorie fata de Y de 100.000.000 (alegeti voi moneda), decat 100.000 (alegeti moneda).
In corolar, si poate cu asta veti fi de acord, nimeni nu vine aici (in Romania) sa faca afaceri si sa fie FILANTROP! ;)

 


Re: Stiri despre proiect George

Pe fond asta e o prostie, ai un contract, trebuie sa-l onorezi.

 


Re: Stiri despre proiect subway guru

Orex, iar esti pe ora inexacta...chiar nu te-ai prins? Cucul e in pom, deci acum e momentul sa-l strangi daca nu cu usa macar cu fatidicul <atentie se inchid usile!>, USA, USA...ca ma-nabus, daca e sa vorbim lozinci cum vad ca preferi...
:bere:

 


Re: Stiri despre proiect andrei11

Cum e posibil sa se ajunga la astfel de sume de ordinul milioanelor (RON/EURO) si sa nu se traga un semnal de alarma, in prealabil, cand sunt doar la nivel, de inceput, de DOAR sase cifre (RON/EURO)?

Și mie mi se pare logic acest aspect.

 


Re: Stiri despre proiect subway guru

Nu e deloc logic, e o prostie...si-mi pare rau sa v-o spun asa de frust, dar se pare ca nu vreti sa ganditi...va place doar sa va contraziceti de a-n boulea...
Cat timp mai sunt sanse de rezolvare amiabila companiile prefera sa puna batista pe tzambal si sa nu exacerbeze inutil conflictele/divergentele, abia cand situatia devine exploziva arunci <nucleara>...ce-i asa greu de priceput?
Se vede de la o posta ca habar nu aveti cum merg lucrurile nu doar in Tara Romaneasca a lui Papura-Voda ci in toata lumea larga...
Alstom a luat nota ca datoriile catre Astaldi nu s-au achitat integral nici in ziua de azi desi au hotarare judecatoreasca definitiva, ei stau neplatiti de doar un an, guvernul e pe craca si atunci au lansat o racheta de avertizare...absolut logic si banal din punctul lor de vedere...doar naivii se <mira>.
P.S.
De ce aveti voi placerea asta sadomasochista de a ma pune sa explic lucruri elementare la mintea cocosului cand sunt atatea lucruri mult mai interesante de dezbatut???...zau, nu va inteleg.
P.P.S.
Inca un amanunt ce pare sa va scape din vedere e ca acest contract e pe cale sa expire, deci pentru contractor e vital sa poata sa traga linie cu tande pe mande la final.

 


Re: Stiri despre proiect andrei11

Guru, eu raționez foarte primitiv...Mă interesează  patru lucruri, două sunt off topic...
1) Când ne dăm cu metroul prin Dr. Taberei ?
2) Când ne dăm cu trenuri neluate de pe alte magistrale în Dr. Taberei ?
Și acum vin offtopicurile :
3) Când avansăm cu M 5 spre Universitate
4) Dacă ne mai apucăm în secolul acesta de M 6.
Apropo de M 6, tot ai făcut apologia metroului la Otopeni dar pași concreți, adică de săpat încă nu s-au apucat. O să fi gata terminalul de tren și nu o să văd nici un PLS "activ"
_______________
Ca să revin la subiect, cine pe cine dă în judecată, cine plătește, cine nu, de ce, regimuri politice, la cine e metroul, primărie sau MT, modalități de plată, etc puțin mă interesează. Și așa acum folosesc metroul numai de plăcere, numai mașina personală, sau STB - ul, că am abonament de 50 de lei la STB.
_________________
Despre depoul lui M 6 mă abțin, și oricum nu aici că e off topic. Oricum spuneam ceva de dulce...Și de Dimetronic.

 


Re: Stiri despre proiect subway guru

Patru raspunsuri scurt pe doi:
1) La anul si la multi ani
2) La anul si la si mai multi ani
3) La anul si la multi ani
4) La anul si la si mai multi ani
:headbash:
P.S.
Tu ce impresie ai despre mine, ca as fi TBM??? Ma supraestimezi, sunt si eu un simplu om, doua maini, doua picioare si ceva mai mult cap, atat.
:rofl:
Pentru luptele astea cu <maurii> pentru reconquista infrastructurii contra <infidelilor> e nevoie de un El Cid, eroul care calarea mort si imbalsamat in fruntea armatelor in numele crestinatatii, nu corespund rolului, sunt inca in viata...din fericire pentru mine, ghinionul vostru...
:bere:

 


Go to page:  1  ... 546 547 548 549 550 551 552  ... 613
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2278 forum members have written 420646 posts in 5242 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use