MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

 

Topic: Prelungire metrou Militari

78 posts, 30484 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6
 
 

📖 Pagination options
Re: Prelungire metrou Militari Valentin

Legatura e indirecta, adica acum exista o linie de autobuz care ii aduc pe cei din cartierul Militari Residence la metrou fara sa astepte dupa 138 sau 178 care stau blocate in trafic prin centru. Cu o cadenta corespunzatoare, mai e nevoie de linia de metrou? Daca ajunge la Carrefour, cati clienti sa utilizeze metroul avand in vedere faptul ca la supermarket-urile de acolo sunt frecventate mai des de cei din jurul Bucurestiului (Bragadiru, Ciorogarla, etc.)? Eu intreb daca se mai justifica d.p.d.v. economic si daca nu se poate rezolva printr-o banda de bus pe I.Maniu de la Metro pana la Apusului si invers?

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Prelungire metrou Militari sab

Ceea ce am vrut sa spun este ca prelungirea aceasta ipotetica a metroului din Militari nu va ajunge in zona dezvoltata haotic in comuna Chiajna de rechinii imobiliari si numita pompos "Militari Residence". Nu pentru ei se construia linia. Dimineata oricum se va sta in trafic pe Iuliu Maniu, la fel si seara, indiferent de unde vine autobuzul.

Despre justificat ECONOMIC , greu de spus daca intr-adevar se justifica vreo linie de metrou. N-as zice, din moment ce Metrorex este pe pierdere.
Mie imi este teama de altceva, de haosul din momentul constructiei (M3 nevand macazuri..) si ca, daca se va construi, va fi derivatie la derivatie (M1 si M3 impartind acum acelasi traseu central ).Si asa se stationeaza pe la Eroilor/NG, atunci se va stationa si la Pacii.
Totul petru o experienta cat mai buna a calatorilor, daca tinem cont ca cel mai probabil se va intampla curand acelasi lucru si la Jiului/ Pajura pe M4/6. Ne place sa ne complicam, construind fel si fel de ramuri si "ramurele". Conceptia ceausista a racordurilor....

 


Re: Prelungire metrou Militari Cristi N

Cand se va face aceasta extindere pana la complexele comerciale de pe A1 atunci ramura principala se va muta pe acest traseu, e posibil ca nici macar sa nu mai avem trafic comercial la Preciziei. Pana la urma majoritatea clientilor acelei statii sunt angajatii din West Gate care pur si simplu ar cobora la noua statie de pe Maniu, mai dureros va fi pentru angajatii de la Renault din noul lor centru de cercetare.

 


Re: Prelungire metrou Militari Goldmund

sab wrote:
Inteleg ca harta indica se se intentoneaza sa se faca pana in 2030. Probabil ca M5 in Pantelimon este preconizata dupa 2030. La fel ca M7 sau inelul de sud.


Ei, mai sunt 9 ani si e gata si cu harta aia plina de carioci. Macar Drumul Taberei- Piata Iancului sa fie gata pana in 20 30 si tot ar fi ceva progres...


andrei11 wrote:
Chiajna / Roșu  trebuie  să-și organizeze transport local spre o stație de metrou...Lăsând la o parte faptul că ar trebui să dispară de pe hartă ( ca și denumire, evident ). Ar trebui să fie "înghițite" de Sectorul 6...




Cat se poate de corect si este logic ca cine autorizeaza mii de aprobari in constructii trebuie sa dezvolte in paralel si transportul in comun.

 


Re: Prelungire metrou Militari subway guru

Are <duamna> destule rable sa dea la tot cartierul...

 


Re: Prelungire metrou Militari aztec

Problema e ca "sateliții" astia nou construiti/dezvoltati sunt atat de prost dezvoltati urbanistic incat nu au loc nici macar de autobuzele sa circule...sa nu viseze la metrou sa le deservească..nici subteran, aerian sau la sol..
Stupii astia de albine or sa dezvolte in continuare un popor invatat cu mersul pe jos...ca in comunele ghetou asa se obisnuieste...nici macar privilegiul numit masina nu prea se preteaza la stilul urbanistic local..

 


Re: Prelungire metrou Militari andrei11

Discuțiile despre cutremure la locul lor

 


Re: Prelungire metrou Militari sorin.niculescu_

Salutare!

Nu știu dacă aduc sau nu noutăți cu acest lucru, însă vă prezint răspunsul celor de la Metrorex, printr-un email, în legătură cu această extindere a M3 în Militari.
6B98D3A8-65F8-4C55-84E3-9B825BF933EF.jpeg (486.81 KB; downloaded 1373 times)
0B00DBAE-9360-48B3-AFF1-F352D0E1ADCE.jpeg (106.43 KB; downloaded 1373 times)

 


Re: Prelungire metrou Militari cris_m

Racordul spre Bragadiru are 3 staii nu 2...

 


Re: Prelungire metrou Militari aztec

Varianta 2-a ingroapa pt todeauna nevoia extinderii M5 spre centura.
Sau poate doar o bucla sa uneasca depoul Militari de depoul Valea Ialomiței.

 


Re: Prelungire metrou Militari sorin.niculescu_

Părerea mea este că ar fi un lucru super mișto dacă M3 și M5 ar avea capăt comun (terminus) la stația „Cartierul Latin”.

 


Re: Prelungire metrou Militari survola

De ce extensia spre Cartierul Latin nu poate să plece din zona stației Păcii?
Iar facem linii pe sub câmp?

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Prelungire metrou Militari sab

Orice prelungire de la Păcii va implica oprirea  circulației pe M3 actuala o perioada de minim 1 an, alternativ pe câte un sens + frecventa redusa pe celalalt sens . Este, cred eu, un motiv suficient sa nu se intervină pe o magistrala foarte circulata.
Nu mai spun de gatuirea circulației auto fix unde Bd Iuliu Maniu trece de la 3 la 2 benzi si unde deja sunt blocaje la ieșirea din oraș.
Oricum, nu se va face nicio aberație de acest gen, nici catre Cartierul  Latin, nici către alte ghetto-uri din Chiajna sau de unde au mai apărut ca ciupercile după ploaie.

 


Re: Prelungire metrou Militari shoppy

Buna asta cu "bazin rezidential", nu o mai auzisem.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420532 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use