Clubul modeliștilorSimulatoareOMSI (2) The Omnibus Simulator

 

Topic: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse

330 posts, 168702 views
 
Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 24
 
 

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Omsi- The Bus Simulator ADK

Si călători care sa înjure și să scuipe seminte. ;)

 


Re: Omsi- The Bus Simulator Mihai2005

Ar fi ceva. :D

 


Re: Omsi- The Bus Simulator PaulIP

Nici eu nu m-am facut inteles: doar partea de modelare o fac de la 0, ca scripturile si sunetele tot de la alte autobuze le voi lua (cu acordul prealabil al autorilor, evident). Totusi, sunt componente pentru care e nevoie de scripturi noi (afisajul O-pelled si sistemul Busvox), ca vreau sa fie conforme cu realitatea si niciun alt autobuz din OMSI nu are asa ceva.
Cat despre convertirea din alte jocuri, nu e o idee rea atata vreme cat modelul e ok. De Simon-ul e varza, UDAN e o caricatura, UDM e acceptabil, iar U312 e cel mai ok dintre ele (daca termin cu U412, de asta m-as apuca).

 


Re: Omsi- The Bus Simulator Alex21

Poate sa imi lase cineva un link sa download-ez si eu modul pentru autobuzul Mercedes Citaro facelift?

 


Re: Omsi- The Bus Simulator Andrei98

Ai aici pachetul cu O530 facelift articulat si nearticulat click si aici (click)un pachet cu imbunatatiri, cea mai substantiala o reprezinta sunetul aproape 100% real.

 


Re: Omsi- The Bus Simulator andreir14

Prima convertire, relativ reușită din GTA în OMSI. Realizez un Daewoo Cielo funcțional (mod-ul va fi privat), una din mașinile care și-a pus amprenta în copilărie. Până acum este realizată partea de caroserie (fără uși), bordul, volanul și roțile. Nu este cea mai bună retexturare, insă față de cele vechi arată mai ok, zic..

received_510365599507331.png (1.22 MB; downloaded 6131 times)


received_396066164424549.png (339.02 KB; downloaded 6129 times)

 


Re: Omsi- The Bus Simulator andreir14

Stadiul autobuzului BMC Probus pentru OMSI. Inca lucrez la retexturarea caroseriei..



 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Omsi- The Bus Simulator ADK

Mamut făcea pt SA tot felul de mașini, avea chiar și un tramvai V3A să-l creeze însă nu știu cum l-ar fi putut înscrie în curbe.

 


Re: Omsi- The Bus Simulator Lucian

Buna seara! Abia mi-am achiziționat și eu omsi 2. Dacă se poate, as dori și eu niște recomandari de harti/autobuze. Multumesc și o seara placuta!

 


Re: Omsi- The Bus Simulator Andrei98

Salut! Ai aici un site de unde poti sa iei niste autobuze bune, cam toate functioneaza bine si sunt de o calitate buna. Harti poti lua de pe acelasi site de aici, sau daca doresti doar harti reale de aici
in general iti recomand sa eviti hartile poloneze, singura care merge decent este Project Lublin, restul ba sunt foarte prost optimizate ori te umplu de erori.

 


Re: Omsi- The Bus Simulator Lucian

Multumesc mult!

 


Re: Omsi- The Bus Simulator PaulIP

@Andrei98: Daca ai cont pe forumul polonez al OMSI (Strefa-OMSI.pl) poti sa descarci diverse lucruri pe care nu le gasesti in alta parte (de pilda mod de sunet pentru Jelcz M11, dar exemple sunt destule). Project Szczecin mi se pare frumoasa si n-am avut erori pe ea (nu pun la socoteala lag-ul ocazional omniprezent). Idem harta liniei 133 din Varsovia. O sa incerc si Nowe Piekary, Poznan si Warszawa Rembertow (alt mod exclusiv pe strefa-omsi).

@Lucian: daca ai buget pentru autobuzele payware, iti recomand MAN Stadtbusfamilie sau Solaris Urbino II pack (facute de acelasi modder care lucreaza super). Daca vrei harti reale, cele payware sunt foarte bune (cam 90% din hartile payware sunt reale, si la calitate mai buna decat cele freeware): Berlin X10, Hamburg, Wuppertal, Munchen etc. Dezavantajul il reprezinta sunt preturile putin cam mari comparativ cu DLC-urile altor jocuri, dar de un Black Friday se mai fac reduceri (nu cine stie ce...).
Cauta sa te feresti de modurile turcesti si de o buna parte din cele rusesti (cele care au fisierele redactate cu litere chirilice, dar nu doar acelea).

 


Re: Omsi- The Bus Simulator andreir14

Cateva imagini cu "Craiova Citybus" aka Solaris Urbino 12, care e cam gata, as zice :D









De asemenea, ca sa fie treaba treaba, am inceput de aseara sa lucrez la harta Craiovei, care va include liniile 17, 25 si poate 1b. In momentul de fata lucrez la realizarea liniei 17, cam 20-30% din drum e deja facut, mai am de pus cladiri, blocuri, copaci, ca mai apoi sa fac traseul + timetable. Pe urma vedem ce va fi.

06ab1ff72788354b5b7b79fe8c30b22a.0.png (1.17 MB; downloaded 5657 times)

 


Re: Omsi- The Bus Simulator andreir14

Un mic update cu o poza de pe harta. E cam trasata toata linia 17, mai trebuie finalizat terminalul de la gara si intersectia vecina + adaugat paths, facut traseul + timetable si adaugat detalii mai multe de-a lungul drumului (cladiri, garduri, stalpi, semne etc) urmand sa ma apuc mai apoi de linia 25.



 


Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 24
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: OMSI (2) The Omnibus Simulator  • 
Choose destination

Since our 2265 forum members have written 419374 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use