Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

 

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4140 posts, 949946 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 240 241 242 243 244 245 246  ... 296
 
 

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Livone

E fezabila deschiderea pasajului la inceputul lui 2020? Dar drumul expres pana la A1 in 2022?
Pana la urma cate benzi vor fi pe fiecare sens pana la A1?

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Pasajul se poate finaliza fara probleme in S1 2020. Oricum, e musai ca Duamna sa arate ceva pana de alegeri, pana acum e seceta mare. Cate un rest de executat la pasajul Piata Sudului si la Liviu Rebreanu aproape ca nu se pun la socoteala.

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Drumul expres mai departe spre A1 nu are nici macar o hartie valida sau legala. Nu proiect, nu PUZ, nu culoar de exproprieri, nu nimic, ala e din alta lume momentan.

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_atanasiu

Vorbiti despre o iesire de pe Splai (sens Grozavesti - Virtutii) prin acel strand paralel cu Virtutii si care ar iesi la Emag. Am si eu o intrebare : ce i-a impiedicat pe edili sa faca acea strada de mai demult ?

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Birdman

Probabil faptul ca strandul e proprietate privata. Acum cu pasajul s-au alocat fonduri pentru exproprieri, tinand cont ca este un obiectiv de interes public. Sper sa nu ma insel.

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Din cate stiu, strandul acela este al familiei Borcea deci e privat.

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

Terenul e al statului și a fost concesionat. Pentru breteaua asta, gardul ștrandului a fost mutat de peste un an (poarta lor înainte era fix finalul Splaiului Independenței, adică perpendiculară pe drum)

După cum am spus mai sus, intuiția mea e că ar fi multe defrișări și nu primesc aviz ușor. Perdeaua de pomi este fix pe unde ar trece drumul.

 



Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

Probabil am folosit expresia greșită, dar fix pe unde ar trece drumul spre eMag sunt mulți pomi. Însă, mai spre interiorul ștrandului e doar iarbă.




(a se ignora liniile roșii de pe hartă; nu au nicio relevanță în acest caz)

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului madhorsefuzzy

shoppy wrote:
Sa spui ca Popovat este blocat de cei care vin din centru si de la Grozavesti ca sa ajunga la Ciurel o iau pe traseul Regie - Popovat - stanga la Crangasi ca sa stea in blocaj pe tot Popovat si apoi pe Crangasi - Ciurel, este asa, toate solutiile pe sub geamul meu sunt proaste si toate solutiile prin alta parte sunt bune.
Din pacate este adevarat.

Eu ca sofer care plecam de la Pasasaj Grant de pe Calea Grivitei ca sa ajung la Lujerului cel mai adesea eram indrumat de Waze fix pe acest traseu: pasaj Basarab, Regie, Petre Popovat, Crangasi, Ciurel.

Si chiar faceam mai putin decat daca o luam pe Splai partea cu Semanatoarea sau pe Pasaj Grant, chiar daca stateam in coloana pe Petre Popovat.

Practica bate teoria aici.

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Un mic remember...

22 Iun 2016

Continuarea lucrărilor la pasajul Ciurel se va face în baza unor termene clar stabilite, astfel încât să nu fie depăşită ultima dată avansată pentru finalizarea lucrării, respectiv martie 2018, a declarat miercuri, în timpul unei vizite pe şantier, primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea,
https://www.news.ro/social/firea-voi-st ... 1415507935


13 Nov 2017..
Pasajul de la Ciurel este realizat in proportie de 85%, iar constructorul a dat asigurari Primariei Capitalei ca lucrarile se vor finaliza in acest an, anunta primarul general, Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa.
http://mobile.hotnews.ro/stire/22109729

15 Oct 2018
Pasajul de la Ciurel este realizat în proporție de 90%, a anunțat primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe pagina de Facebook, după o vizită pe șantier. Aceasta a cerut constructorului să mobilizeze toate resursele pe șantier ca să termine cât mai repede lucrarea.
http://mobile.hotnews.ro/stire/22759253

7 Aug 2019
Circulația tramvaiului 41 se va relua până pe 1 septembrie, anunță primarul general, Gabriela Firea, într-un comunicat de presă. În plus, primarul general anunță că Pasajul Ciurel va fi gata până la finalul anului, în acest moment lucrările fiind realizate în proporție de 90%. În perioada următoare, se va lucra la suprastructura tablierului metalic, montarea și tensionarea hobanelor și bretelele pasajului.
http://mobile.hotnews.ro/stire/23304391

Apoteotic la final...declaratia ei..
80% in 12ani...

Reamintesc faptul că acest proiect, inițiat în urmă cu 12 ani, a fost preluat cu un grafic de execuție de doar 10%, iar în prezent, nodul Virtuții, componentă a acestei investiții, este realizat în proporție de peste 90%", a declarat Gabriela Firea, joi, după o vizită făcută la șantier,

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului catalinp

Din ce a spus doamna Firea eu inteleg ca in iunie 2016 cand a ajuns pe  scaunul primariei lucrarea era la 10% si in noiembrie 2017 era la 85 %, adica in aproximativ 17 luni lucrarea a inaintat 75% ?  :shock:  :lol:

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Măcar din punctul acesta de vedere are un + de la mine: a reușit/ este aproape să închidă câteva proiecte începute catastrofal de doctor.

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Radu9

Am și eu o întrebare: de ce a dispărut postarea mea din 11 august, în care apăreau niște poze cu stadiul curent al lucrărilor la drumul de pe malul stâng?

 


Go to page:  1  ... 240 241 242 243 244 245 246  ... 296
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420783 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use