Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Galați

 

Topic: Stiri, noutati, perspective

293 posts, 147023 views
 
Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 21
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective punmeister

Conform caietului de sarcini, autobuzele trebuie să aibă în dotare un motor diesel Euro VI, cu un consum redus de combustibil, iar pentru alimentarea motorului electric se va utiliza un sistem de stocare a energiei electrice, bazat pe supercapacitori.

O dedicatie pentru Citaro Hybrid!

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Si termenul mic de depunere al ofertelor bate bine la ochi. O luna nu cred ca am mai vazut pe nicaieri.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Razvan021

Asa a fost termenul si la licitatia pentru dieseluri, apoi s-a amanat pana s-a ajuns la 2 luni.Probabil se va repeta situatia.Nu e asa ciudat.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Cosmin Niculiţa

1258 a avut accident cu 1528 la Liceul 9. Filozofia a fost exact ca la accidentul cu 1324 si 1534 la intersectia cu Bulevardul Siderurgistrilor cu strada Gheorghe Doja in 2013/2014. Doar ca actiunea s-a intamplat la Liceul 9. 1258 a intrat in patinaj si a facut accident cu 1528. 1528 s-a retras la depou in urma coliziunii (luneta sparta) iar 1258 si-a continuat traseul mai departe.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Un autobuz al Transurb a luat foc în Bariera Traian

Un autobuz al companiei publice de transport local Transurb a luat foc, duminică seara, în Bariera Traian, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, autobuzul se retrăgea de pe traseu, astfel că nu avea călători la bord. Şoferul autobuzului a reuşit să scoată vehiculul din trafic şi apoi să iasă singur din maşină, fără să fie rănit.

Incendiul a fost anunţat de trecători la numărul unic de urgenţă 112, iar pompierii au sosit rapid în ajutor două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul în care echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau violent la partea din spate a autobuzului.

„S-a intervenit cu două echipaje. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 20 de minute, fără ca flăcările să afecteze alte mașini. Cel mai probabil, autobuzul a luat foc din cauza unui scurtcircuit. Cauza exactă a producerii incendiului va fi stabilită în urma cercetărilor pe care le vom face”, a declarat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Sursa: https://realitateadegalati.net/un-autob ... ra-traian/

Este vorba despre autobuzul MAZ - GL 66 PMG.

 


Re: Stiri, noutati, perspective micutzu

Deci inca unul ajuns donor,ce a mai ramas din el.Nu au fost prea fiabile aceste autobuze,prea multe probleme tehnice au avut de-a lungul timpului,acum si incendiul asta...

 


Re: Stiri, noutati, perspective andreir14

A ars in totalitate, in afară de masca față care, spre mirarea mea, e neatinsă, n-ai ce să mai iei de pe el. Direct la casare ajunge.

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Sper sa nu vorbesc prostii dar 203-urile de la Constanta imi par mai ingrijite comparativ cu cele de la Galati.

Conform site-ului Transurb, in ianuarie 2019 mai aveau 25 de MAZ-uri (din 30). Personal suspectez ca mai au active maxim 20 de bucati.

 


Re: Stiri, noutati, perspective micutzu

Cam putine,tinand cont ca au fost achizitionate in 2008,MAZ-urile 103 au rezistat mai bine.Sper ca noile autobuze si troleibuze sa nu aiba partea de o mentenanta la fel de slaba.

 


Re: Stiri, noutati, perspective andreir14

Din ce am inteles, 8 sunt deja casate, iar cu asta 9, teoretic rămânând 21 în circulație.

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

stefan_br wrote:
Sper sa nu vorbesc prostii dar 203-urile de la Constanta imi par mai ingrijite comparativ cu cele de la Galati.

Conform site-ului Transurb, in ianuarie 2019 mai aveau 25 de MAZ-uri (din 30). Personal suspectez ca mai au active maxim 20 de bucati.

Da,asa este.La 203-urile din Constanta sunt actualizate traseele la fiecare modificare si in interior arata muult mai bine.Cele din Galati umbla cu hartii pe geam si interiorul arata deplorabil.
Daca cineva are informatii cu MAZ-urile ramase active.Personal imi pare rau de 624.A fost printre cele mai active autobuze :(

 


Re: Stiri, noutati, perspective micutzu

Probabil ca cele din Constanta au parte de o mentenanta mai buna si sunt mai ingrijite.O mentenanta corespunzatoare le poate prelungi viata si cu 5 ani.Alt exemplu sunt MAZ-urile 103 din Pitesti care inca arata decent dupa 15 ani.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Nenea_titi

https://www.viata-libera.ro/prima-pagin ... de-flacari

Aici spune de 1.300.000 km... Din 2008...dacă așa este, durata de viață e demult depășită. Oricum nici grozave nu au fost și au fost și defectuos exploatate și întreținute. Așa cum a zis Micutzu, mă uit la cele de la Pitești.....

Oricum și cele de la CT, au rezistat eroic. Dar se pare că 107 sunt mai ok... Nu știu..

 


Re: Stiri, noutati, perspective punmeister

deprodio wrote:
"Municipalitatea face încă un pas extrem de important pentru modernizarea transportului public în comun. Primăria a lansat la licitație achiziția unui număr de 20 de autobuze hibrid, de mare capacitate, cu valoarea totală estimată de 33.600.000 de lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-preț, iar data limită de depunere a ofertelor este 02.09.2019."
https://www.gazetagalatiului.ro/primele ... 55HkSXxpA4

Procedura a intrat de marti in evaluare tehnica, primaria nici azi n-a pus PV pe SEAP. In orice caz vor fi ofertate Citaro Hybrid si posibil Lion's City 12 EfficientHybrid daca a depus si MAN oferta.

 


Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 21
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Galați  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419392 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use