Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

 

Topic: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura

146 posts, 78282 views
 
Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11
 
 

📖 Pagination options
  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura V2A

De câteva zile au fost date jos banner-ele puse în dreptul stâlpilor Pasajului Unirii. Se găuriseră toate din cauza curentului de aer care le trăgea spre fierătaniile rămase de la placajul uscat, demontat în martie.

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura realistul

Așa este. Astăzi lucrau la bordurile de la capătul parapetului de la intrarea în pasaj. Se pare că înlocuiesc toate bordurile lipsa ori cele care sunt sparte, atât la refugiile de tramvai cât și la scuaruri.

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura Adrian Rosca

Era clar de la bun inceput ca rahaturile alea de bannere o sa reziste cel mult cateva luni. Cine raspunde acum pentru risipirea banului public, banuiesc ca nici nu au fost ieftine?

Nici macar nu au avut bunul simt sa indeparteze resturile vechiului placaj cu granit de pe stalpi si pereti, au preferat sa ascunda mizeria sub pres. Iar acum arata absolut deosebit :evil:

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura realistul

Pod Ciurel...
IMG_20190705_191854.jpg (1.82 MB; downloaded 5834 times)
IMG_20190705_191816.jpg (1.88 MB; downloaded 5837 times)
IMG_20190705_191843.jpg (1.74 MB; downloaded 5835 times)
IMG_20190705_191931~2.jpg (1.51 MB; downloaded 5834 times)
IMG_20190705_192153.jpg (1.67 MB; downloaded 5835 times)
IMG_20190705_191851~2.jpg (1.45 MB; downloaded 5834 times)

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura TibiV

Jalnic.... Ca de altfel tot ce este in grija PMB...  :headbash:

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura realistul

Acea ,,glisiera" care este prinsa cu sarma de stâlpișori antiparcare in acea curba, ar trebui sa nu permită pătrunderea mașinilor pe trotuar și plonjarea acestora în gârlă...

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura cosminduru

Au mai fost diverse mașini care au plonjat de-a lungul timpului în lac și probabil nu au existat fonduri pentru reparații reale, doar improvizat.
Sunt curios dacă există niște norme de siguranță, teoretic un șofer care o pățește în același loc poate da în judecată Primăria pentru că nu a readus elementele respective la starea inițială

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura shoppy

Nu prea cred, chiar dacă dovedești că respectai restricția de 30 sau cât e acolo, pierderea controlului este vina șoferului, că dacă dai intr-un stâlp nu dai PMB în judecată că era stâlp acolo.

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura Cristi N

A fost cazul fetei cu mana amputata de o glisiera avariata si nereparata de CNAIR care a castigat in instanta daune destul de mari.

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura andrei11

Lucrurile trebuie tratate punctal.

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura Cristi N

Eu sunt frustrat de faptul ca primariile, toate 7 plus companiile din subordine si ce or mai fi avand ele nu sunt in stare sa aiba un mecanism pus la punct prin care sa repare avariile in urma accidentelor si sa recupereze banii de la RCA-urile vinovatiilor. Cred ca ceva de genul asta s-ar putea implementa pur si simplu prin contractarea servicilor unei case de avocatura care sa isi ia comision din pagube, comision care sa fie imputat vinovatului. Pentru toata treaba primaria ar avea nevoie doar de un fond de rulment din care sa faca primele reparatii, dupa aia doar se rostogolesc banii.

 



Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura shoppy

Daca primariile si CNADNR ar incepe sa vaneze companiile de asigurarea atunci asigurarile ar creste si soferii ar face scandal, chestie care nu trebuie sa se intample, deci lafel cum nu se dau amenzi automat iar punctul de amenda tot scade pentru ca a fost blocat la o suma fixa (afectata de inflatie) si nu ca procentu din salariul minim, tot asa nu se face nici asta(si mai ales ca daca faci un dosar de dauna acolo nu poti sa sari calul ca altfel il ataca asiguratorul, insa daca ai defecte care-s asa, au aparut si gata, nu-i nimeni vinovat, poti da contracte pentru reparatia lor, adica alte mecanisme de capusat bani publici).

 


Re: Mentenanta obiectivelor de investitii in infrastructura punmeister

"Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Administrația Străzilor București a instalației de siguranță și monitorizare trafic pentru următoarele obiective: ”Reabilitare sistem rutier și linie de tramvai B-dul Liviu Rebreanu (între B-dul Camil Ressu și B-dul 1 Decembrie 1918)”, „Reabilitare Sistem rutier și linie de tramvai B-dul Aerogării”, „Reabilitare sistem rutier și linie de tramvai Șos. Iancului”, „Reabilitare sistem rutier și linie de tramvai Șos. Pantelimon” Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: - Comisia Patrimoniu - Comisia Transporturi și Infrastructură Urbană - Comisia Juridică şi de Disciplină"
20_20191024.pdf
20_20191024.pdf (336.92 KB; downloaded 234 times)

Sa speram ca vor interveni de data asta la iluminatul public :popa:

 


Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2265 forum members have written 419376 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use