Transportul feroviar în RomâniaOperatori privați din România

 

Topic: Interregional Călători (Via Terra Spedition / IRC)

19 posts, 17639 views
 
Go to page:  1 2
 
 

📖 Pagination options
Re: Interregional Călători (Via Terra Spedition / IRC) PTMZ

Cum am spus, trenurile Holod - Oradea circulă în prezent doar pe relația Holod - Salonta de la 1 ianuarie. Pe site, însă, fișierul ce reprezintă mersul trenurilor de pe această relație apare drept indisponibil. Plus că observ o actualizare a site-ului, iar în loc de Salonta scrie... Sonta. S-or fi apucat de operat și pe la sârbi? :D  :D  :D

 


Re: Interregional Călători (Via Terra Spedition / IRC) PTMZ

În perioada 5-22 decembrie, IRC organizează "Trenul lui Moș Crăciun", pe rutele Cluj Napoca - Huedin, Oradea - Valea lui Mihai, Bistrița - Bistrița Bârgăului, Baia Mare - Jibou și retur. Comunicatul IRC (atenție, în comunicat se menționează doar Cluj Napoca - Huedin, celelalte sunt în atașamente):
https://viaterraspedition.ro/transportcalatori.html
Interregional Călători organizează „Trenul lui Moș Crăciun” în perioada 5-22 decembrie 2019, perioada in care va invitam sa călătoriți cu trenul alături de Moș Crăciun, nu într-o împrejurare banală ci în cadrul unei călătorii inedite cu trenul.
Am inițiat acest proiect in 2015 și am constatat că este unul atractiv, îndeosebi pentru scoli. Foarte mulți copii își doresc să se întâlnească cu Moșul altfel decât acasă sau la școală. În plus, e o oportunitate bună de a-i obișnui pe cei mici să călătorească cu trenul, în condiții civilizate și sigure, de a socializa și a-și face noi prieteni.
„Trenul lui Moș Crăciun” va circula zilnic cu plecare din Gara Cluj-Napoca la Huedin, urmând a se întoarce in scurt timp la Cluj-Napoca, cu o durata a călătoriei de aproximativ 2 ore si 20 minute. Trenurile vor pleca din Cluj-Napoca la orele 10:31 de luni pana vineri si la 14:17 de luni pana duminica inclusiv.
Pentru copii și elevi prețul călătoriei este de 6,80 lei dus-întors iar prețul biletului pentru un adult însoțitor este de 13,60 lei. De știut, Interregional Calatori oferă toate facilitățile de transport acordate de stat la transportul feroviar de calatori.
Înscrierile la „Trenul lui Moș Crăciun” se fac pe bază de rezervare.
Trenul_Lui_Mos_Craciun_Cluj_2019.PDF
Trenul_Lui_Mos_Craciun_Cluj_2019.PDF (291.96 KB; downloaded 290 times)

Trenul_Lui_Mos_Craciun_Oradea_2019.PDF
Trenul_Lui_Mos_Craciun_Oradea_2019.PDF (291.21 KB; downloaded 292 times)

Trenul_Lui_Mos_Craciun_Bistrita_2019.PDF
Trenul_Lui_Mos_Craciun_Bistrita_2019.PDF (292.49 KB; downloaded 277 times)

Trenul_Lui_Mos_Craciun_BaiaMare_2019.PDF
Trenul_Lui_Mos_Craciun_BaiaMare_2019.PDF (291.72 KB; downloaded 320 times)

 


Re: Interregional Călători (Via Terra Spedition / IRC) orex

Tren nou pe ruta Oradea – Timișoara. VEZI cât costă biletul și care este durata călătoriei
Trenurile vor circula după următorul program: tren 10500, plecare din Oradea la ora 05:55, sosire în Timișoara la ora 09:24; tren 10501, plecare din Timișoara la ora 14:23, sosire în Oradea la ora 17:46.

Un bilet Oradea – Timișoara costă 24 lei. De menționat că elevii beneficiază de gratuitate, în baza carnetului de elev, iar studenții de reducere 50%, în baza legitimației de student. Se acordă, de asemenea, toate facilitățile legale necesare pentru diverse categorii sociale (pensionari, persoane cu dizabilități etc.), prin cupoane de călătorie.„Din Oradea, mai există rute regulate către destinații importante precum Cluj Napoca sau Satu Mare, cu legături către alte orașe mari, dar și trenuri de navetă către localități din județul Bihor, precum Bratca și Valea lui Mihai”, informează Cristian Pușcău, director comercial. Călători interregionale.Interregional Călători are în dotare un număr de 34 de automotoare Duewag, care oferă condiții civilizate de transport, având o capacitate de 140 de locuri pe scaune, iar în automotor pot fi montate 30 de suporturi speciale pentru bicicletă.

Achiziționarea legitimațiilor de călătorie/abonamentelor se poate face în tren la personalul de tren sau online, accesând site-ul companiei.

Pe 10.01.2022, a avut prima cursa pe cei 177,8 km! :applause:  :applause:  :applause:

 


Re: Interregional Călători (Via Terra Spedition / IRC) Jifisama

Buna ziua
Sunt un amator francez. Aș dori să știu dacă Interregional (Via Terra) mai operează și astăzi railele automotire X4500 și pe ce linii. Mulțumesc !

 


Re: Interregional Călători (Via Terra Spedition / IRC) PTMZ

90% sigur nu. Cele de la IRC (Interregional) au circulat ultima dată prin 2019-2020 pe Holod - Vașcău, dar secția e închisă, iar în 2020 le-a mai venit o tranșă de 9 automotoare Düwag VT628. Deci probabil sunt retrase sau conservate, în cazul în care începe restituirea Düwag-urilor (parcă acestea din urmă sunt închiriate sau luate prin leasing).

Caravelle X4500 mai găsești la Regio Călători, un alt operator privat, pe majoritatea rutelor sale, în special în zona Iași sau Timișoara (Iași - Hârlău sau Timișoara - Jimbolia, de exemplu).

 


Go to page:  1 2
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Operatori privați din România  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420531 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use