Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

 

Topic: Lărgire Sos. Berceni (FINALIZAT 2019)

318 posts, 95803 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23
 
 

📖 Pagination options
Re: Lărgire Sos. Berceni Puss in Boots

Reasfalteaza? sper ca tot cap coada ca sunt niste valuri pe-acolo si diferente de nivel de toata frumusetea.

 


Re: Lărgire Sos. Berceni CosminP

Din cate imi dau seama pare a fi stratul de uzura daca nu ma insel, intr-adevar , foarte denivelat si deja s-au format unele gropi.

 


Re: Lărgire Sos. Berceni Puss in Boots

Pe zona aia (nu stiu daca fix cea din poza) erau destule capace de canal iesite in evidenta. OK, e bine ca le rezolva dar sper sa rezolve toata strada pana la IMGB depou.

 


Re: Lărgire Sos. Berceni Ferrell

Nu reasfalteaza, fiind sosea “noua” ea este formată din mai multe straturi, printre care și cel de uzura cum a scris cineva mai sus. Cel de baza și de legătura a fost turnat cu ceva timp in urma și lăsat sa se așeze. Acesta este ultimul strat și cel final care rezolva totul, și denivelările și capacele de canal care au fost finalizate, adică montate cele rotunde și aduse la nivel cu ultimul strat de asfalt.
Și da, face cap coada, apărătorii patriei - șoseaua de centura

La următoarea reasfaltare, se va curata doar ultimul strat.

Așa arată un drum asfaltat cap coada, +- 1 strat , depinde de zona , de condițiile meteo din zona și de traficul de acolo.


 


Re: Lărgire Sos. Berceni Ferrell

Cam asa arata noul "nivel" cu capacele de canal, pare o lucrare buna.









 


Re: Lărgire Sos. Berceni Costin

Parca erau nise probleme cu canalizarea pluviala spre centura, mai ales in dreptul statiilor de metrou. Ma rog, probleme, adica lipsea cu totul... Au fost rezolvate?

 


Re: Lărgire Sos. Berceni Cr1ogeN

Cum vor reuși să păstreze cele două benzi pe sens, dacă la intersecția cu DNCB este acel depozit de lemne pe o parte și service auto pe cealaltă parte? Îi evacuează pe proprietari cu buldozerul? :) Din punctul meu de vedere, această lărgire va fi aproape degeaba, dacă se îngustează drumul fix înainte de intersecție cu 50 de metri. Se va strangula circulația fix în acel punct și având în vedere că intersecția nu este nici măcar semaforizată, va fi ca în junglă, care pe care. Se vor face 2 cozi până după Lukoil. Momentan, cele 2 benzi pe sens sunt făcute până aproape de centură și tot prost se merge. La orele de vârf se fac cozi până aproape de stația de metrou Berceni. Pe celălalt sens, spre Apărătorii Patriei, undeva pe la benzinăria Lukoil au lăsat vreo 3-4 guri de canal ieșite în afară, de ți-e și frică să mergi pe prima bandă, ca să nu dai în ele și să-ți sară roțile. Sper ca măcar gurile de canal să fie acoperite. E doar părerea mea de profan. Poate mă înșel. Și la intersecția cu Bulevardul Metalurgiei (la Mega Image) semafoarele sunt degeaba, că nu funcționează de ani de zile. Romanian style. :popa:

 


Re: Lărgire Sos. Berceni Puss in Boots

Eu inca sper ca atunci cand va fi lucrarea terminata din toate punctele de vedere acelor semafoare sa li se dea drumul. Era periculos si pentru pietoni si pentru soferi inainte de largire, e si mai periculos acum.

 


Re: Lărgire Sos. Berceni kokosmin

Pentru un asfalt nou e foarte, foarte prost stratul de uzură. Dacă faci testul paharului ieși ca din tornadă.  :shock:

Gurile de canal în zonele ”terminate” nu sunt toate la nivel.

@Cr1ogeN - la intersecția cu centura va incepe lucrul la un pasaj giratoriu suspendat, contractul este semnat si fara contestatii in asteptare. Constructorul are pana anul viiitor pentru proiectare apoi inca doi pentru construcție.
Cred că îi expropriază parțial pt ce e nevoie în zonă.

 


Re: Lărgire Sos. Berceni misterr

La Apărătorii Patriei a fost amenajată o masă rotundă cu capete patrate (mare, de piatră), dar îi las pe alții să facă poze.

 


Re: Lărgire Sos. Berceni Cr1ogeN

Până se termină pasajul, începe al treilea război mondial. :lol:
În altă ordine de idei, pentru cine circulă pe Șoseaua Berceni spre DNCB, lucrările sunt o glumă. Canale ieșite în afară pe diagonală, altele sunt acoperite cu un strat de asfalt și dacă treci cu mașina peste ele, există riscul să începi să zbori, circulația e la fel de proastă, poate chiar mai proastă ca înainte și intersecția cu DNCB la mila celor care au prioritate. Întâi trebuia să exproprieze și dup-aia să înceapă lucrul. Dar, să nu fiu cârcotaș, poate la final o să am o surpriză plăcută. Cine știe?!

 


Re: Lărgire Sos. Berceni Ferrell

Au add  iluminat  stradal pe partea cu trotuarul,  pe Sos Berceni. Era terminată zona Apărătorii Patriei - Monaco Towers, se vede foarte bine noaptea!



















 


Re: Lărgire Sos. Berceni adila

Costin wrote:
Parca erau nise probleme cu canalizarea pluviala spre centura, mai ales in dreptul statiilor de metrou. Ma rog, probleme, adica lipsea cu totul... Au fost rezolvate?


Intre Dimitrie Leonida si Fan Courier au fost scoase la suprafata doua guri de canalizare. In aceasta zona se aduna cea mai multa apa dupa ploaie. Problema in aceasta zona este ca nu exista canalizare de capacitate suficienta pentru a prelua apele pluviale. Am vazut cand au sapat pentru cele doua guri de canalizare, si pot sa va spun ca acea conducta la care s-au racordat este foarte mica in diametru. Nu cred sa aiba mai mult de 40cm in diametru. Am si o poza dar trebuie sa o caut. Din pacate dupa ploaie banda 1 este in continuare acoperita cu apa.

 


Re: Lărgire Sos. Berceni punmeister

"Proiect de hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică Supralărgire Șos. Berceni tronsoanele II – III, strada Ion Iriceanu și stația de metrou IMGB (tronson II), stația de metrou IMGB și linia de centură (tronson III)"
24_20190626.pdf
24_20190626.pdf (393.52 KB; downloaded 236 times)

 


Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420531 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use