Puss in Boots scrie:Ar putea, se poate trece pe dedesubt de acum de pe un trotuar pe altul si exista si lifturi. Nu mi s-ar parea o chestie rea.
zapacitu scrie:orice bulevard taiat de o trecere strict pentru pietoni mi se pare un candidat foarte bun pentru pasaj pietonal subteran (plus gard foarte greu de sarit)...
Puss in Boots scrie:Uite ca mi-a scapat ca nu e lift in ambele parti. Dar de ce nu au facut? asta apropo de accesibilitate.
zapacitu scrie:Ideea nu e sa prioritizezi X sau Y, ci sa le fac sa coexiste. Nu am reusit niciodata sa inteleg de ce trebuie sa intrerupem fluxurile de pietoni sau masini in conditiile in care se poate construi un pasaj. Da, e ieftin. Si atat. Beneficii nu au nici unii, nici altii.
zapacitu scrie:Cred ca nu e locul potrivit pentru o discutie cu privire la principiile pasajelor pietonale, dezvoltarii de infrastructrura sau mortii caprei vecinului - toate trei cu aplicabilitate mai sus. Daca vrei, hai sa ne cautam topicul potrivit si sa dezbatem problema acolo. Chiar ar fi o idee buna, dat fiind ca aici pe forum am intalnit des mentalitatea cu "ingropatu" ca avand conotatii negative - ceea ce e pana la urma un prejudiciu.
Înapoi la Dezvoltarea metroului din Bucureşti
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori