MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

 

Topic: Sisteme de informare în stații

446 posts, 146012 views
 
Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 32
 
 

📖 Pagination options
Re: Sisteme de informare in statii punmeister

In mintea celor de la Metrorex GdN apare ca statie de corespondenta cu taxare de la una la alta.

 


Re: Sisteme de informare in statii zapacitu

CAND VOR FACE M4.2 (adica atunci cand vor pleca din GDN-2 cu tunele spre sud), probabil vor putea face si pasajul de corespondenta GdN1-GdN2 in formula normala.

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Sisteme de informare in statii sab

Nu ai cum si nici nu mai foloseste la nimic. Statia GdN 2 trebuia facuta in fata caselor de bilete, nu sun peroane. Ba chiar mai bine, daca se stia de M4, era sa faca statie suprapusa la GdN2 cu M1 la un nivel si M4 la alt nivel. Galeria o aveam, nici macar nu mai era nevoie de tunelurile M4 intre Basarab si Gdn.

 


Re: Sisteme de informare in statii andrei11

NU și nici nu e nevoie, corespondența există la Basarab. Ca să faci un pasaj fără să plătești trebuie să-l faci sau sub cel existent sau paralel cu el. Și nu uita că stația GdN 1 e cu peron dreapta... Și sub pasajul actual la un moment dat sunt chiar liniile de la M 1.

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Sisteme de informare in statii sab

Revenind la intrebare, ne place sau nu ne place, GdN este statie de corespondenta, pentru ca poti schimba magistrala. Cu taxare, dar poti. De aceea exista monitoare, pentru ca este considerata statie de corespondenta. Iar in mintea celor de la Metrorex, monitoare trebuie sa existe neaparat in statiile de corespondenta. De ce, nu imi dau seama...

 


Re: Sisteme de informare in statii Puss in Boots

punmeister wrote:
In mintea celor de la Metrorex GdN apare ca statie de corespondenta cu taxare de la una la alta.


Pai asa si e. E corespondenta cu taxare. Unica de acest gen dar e important de precizat diferenta. Total de acord cu Sab.

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Sisteme de informare in statii Tom

Luni seara, în stația Eroilor s'a auzit un mesaj foarte puternic și foarte clar în stație: "Trenul de la linia 2 circulă în direcția Preciziei". A acoperit și chițăitul mecanicului, care de abia se auzea. Am spus că în sfârșit avem un sistem de informare de calitate, dar a doua zi nu a mai fost cazul. Ca orice minune, a ținut maximum 3 zile, de fapt una singură. În schimb, în stația Păcii se auzea un mormăit din care am înțeles greu ceva că "... între Berceni și Pipera, circulația se desfășoară cu dificultate". Din fericire, nu a fost cazul, în afară de obișnuita aglomerație de dimineață.

 


Re: Sisteme de informare in statii zapacitu

Poate ca au bubuit boxele dupa respectivul anunt :))

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Sisteme de informare in statii Tom

Sistemul de anunțare a trenurilor în stația Eroilor funcționează acum foarte bine, se aude tare și clar. Chiar și mecanicii se simt acoperiți de el, așa că au început și ei să vorbească mai tare în microfon să anunțe în ce direcție merge trenul și au renunțat la "...'ție se'nchid ușile!". :D
La Piața Unirii 1 pare a fi un mesaj înregistrat, aceeași voce anunță: "Următorul tren de la linia 1... (pauză 2-3 secunde) ... circulă în direcția ... (foarte neclar, care e direcția)".

 


Re: Sisteme de informare in statii cris_m

Ieri dimineata au fost iar ceva probleme cu sistemul de informare, din ce am vazut asteptand sa schimb metroul. In prima faza nu mai aparea nimic pe ecran, doar dunga rosie ce prevestea corect sosirea metroului de Preciziei. La scurt timp, sistemul cred ca s-a restartat, reaparand directiile si ora. Evident, in mod eronat, trenul de Dristor 2 tocmai ce trecuse cu 2 minute in urma... A doua poza mergea la categoria "Sa mai si radem" :lol:
20190603_071710-1512x2016.jpg (866.35 KB; downloaded 3737 times)
20190604_091031.jpg (1.6 MB; downloaded 3736 times)

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Sisteme de informare in statii Tom

Tot din categoria "să râdem cu Metroul lui Rex" (Metrorex). După cum spuneam, sistemul de anunțare a trenurilor la Eroilor s'a îmbunătățit considerabil, se aud anunțurile foarte tare și clar. Asta nu e de răs. De râs rămâne chițăitul redundant al mecanicului în propria instalație de sonorizare a trenului, însoțit evident de clasicul "...'tie se'nchid ușile".

În urmă cu câteva zile am asistat însă la o scenă amuzantă. În stație s'a auzit vocea tare și clară a operatorului (cum s'o chema cel care anunță trenurile): "Trenul de la linia 2 circulă în direcția Preciziei". După nici 3 secunde de la acest anunț, se aude și mecanicul: "Trenul de la linia 2... ăăăă... Trenul circulă în direcția Preciziei, cartierul Militari.... (pauză câteva secunde)...'ție se'nchid ușile."   :rofl:

Cu mai mult timp în urmă, mecanicul în trenul spre Militari a repetat de vreo două ori că "Trenul circulă în direcția Republica", iar ultima dată a fost contrazis de mesajul din stație, tot la Eroilor.  :twisted:

 


Re: Sisteme de informare in statii bobby

Azi mi s-a întâmplat la NG in trenul în care eram: "Trenul circulă în direcția Republica nuuu scuze trenul circulă spre Preciziei, Militari nuu scuze trenul merge la Anghel Saligny scuzeee"  :rofl:  urmat desigur de clasicul " 'mează stația 1 decembrie o mie nouă sute optâsprezece"

 


Re: Sisteme de informare in statii aztec

Ciudat.. acelasi afisaj . Secunde diferenta...
IMG_20190727_213913.jpg (1.5 MB; downloaded 3285 times)
PhotoPictureResizer_190727_214152583_crop_1613x1588.jpg (380.1 KB; downloaded 3283 times)

 


Re: Sisteme de informare in statii Costin

COSTANTIN  :applause: (trecand peste nonsensul initial)

 


Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 32
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use